Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Én 2020-ra egy ilyen zsebnaptárat vettem.
Idén a Lakatos Márk féle volt, előtte 2 évig a DM Lifebook. Aztán táskába nem hordtam őket a méretük miatt, otthon meg alig vettem elő, mert addigra inkább beírtam mindent a telefonomba.
Ettől egyébként jóval olcsóbban, papír nagykerben.

http://m.papiron.hu/termek/zsebnaptar-fekvo-2020-colors-london-nanadayzn00056

1 Likes

A pigmentjeikről már sok jót hlottam. Hűha, ez a zöldes rozsda arany nagyon jól hangzik. Nem tudod véletlenül a számàt?

Holnap derül ki hogy néz ki a paletta, a 20. perctől vannak érdemi dolgok a videóban, a legtöbb része inkább arról szól hogy Shane hogy viseli azt hogy beauty guru lesz/lett

84-es. Kicsit maceras az applikaciojuk, Duraline-nel nagyon jol mukodnek. A barna szemeidhez sok szint vizionalok, remelem lesznek pigmentek a kinalatban. :slight_smile:

1 Likes

Jeffree Star × Shane Dawson
Screenshot_20191030-094833_Instagram
Nem tetszik :frowning:

2 Likes

Hát nekem elég “szürke” első ránézésre. Pedig a palettákban nagyon tetszenek az élénk színek, csak magamon nem tudom elképzelni.

1 Likes

Bár a videóit még nem láttam,de tetszenek ezek az újdonságok.

1 Likes

Hmm, érdekes színek, az Essencének nem is volt még nagyon ilyen színösszeállítása vagy tévedek? :D. Kicsit Juviás színek🤔Screenshot_20191030-151036_Chrome

6 Likes

Ezt tegnap láttam, nagyon bizalomgerjesztő.

1 Likes

Csak a színek pigmentáltak-e, vagyis inkább arra gondolok, hogy remélhetőleg nemcsak foltosan lehet őket felvinni, a Sydney paletta barnáival pl az a gond :).

Majd talán lesznek teszterek, és ki tudod próbálni! :blush:

1 Likes

Ezzel nyáron kellett volna kijönni inkább szerintem. Nekem tetszik, ha nem lenne sok színes palettám és kezdő lennék és jó minőségű lenne tuti megvenném.

2 Likes

Nekem a Salut Paris van meg és teljesen megvagyok vele elégedve. Este 8kor mikor tegnap lemostam is úgy állt rajtam mint ahogy reggel elléptem a tükör elöl :slight_smile:

@flora256 Nekem is megvan :blush:, te tudsz bánni a barnákkal? Nekem nem megy :sweat_smile::rofl:.

Nekem elsö palettám, úgyhogy bármilyen színnel is full béna vagyok még.
Kedden használtam a barnát utoljára. Illett a sárga pulcsimhoz :stuck_out_tongue: Olyan natur lookot adott és kiemelte a kék szemeim :stuck_out_tongue: Nekem tetszenek a szinek és nagyon szívesen használom öket

Pont tegnap írtam ki h vki tud e kék és zöld palettát ajánlani, mert ez a rozsaszin es barna nagyon bejött :slight_smile:

1 Likes

@flora256 Hűha :D, a Essence Belle palettámban rengeteg a kék, viszont abban nincs zöld. A Sydneyben is van kék, viszont a zöld rajtam arany :D. Kevés a zöld a palettákban, talán a Essence Tianában és az Arielban van rengeteg zöld szín, de előbbiről rengeteg rosszat hallani.

Amit ajánlottak neked a többiek Lovely az biztos nagyon jó! És akkor a kék színű szemhéjfestékek meg is lennének oldva :).

Ez egy új paletta lesz:Screenshot_20191030-151036_Chrome

Új Zoeva paletta. Nem rossz.

11 Likes

@Szandika az új Essence “városi” paletták swatchokkal :slightly_smiling_face:
https://youtu.be/Ut-6vDrZKW0

2 Likes