Azon gondolkodok, hogy majd ha esetleg belebotlok, inkább a lányomnak veszek egyet, mert azért ehhez a stílushoz én már öreg vagyok. Egyébként nagyon teszik. Olyan kis kedvesen üde és fiatalos.
Igen, ajándékba is jól jöhet, a 2019-esben receptek voltak, tök jó hogy most meg az utazás a téma
A London témájú biztosan teccene neki!
Hmm, ha már határidőnapló, én ilyenen gondolkodom:
A dm is tetszett mindig, de túl nagy, nem hordanám magammal, nem is tudom. Valamiért eddig mindig találtam mást, ami jobban érdekelt.
Nyugati tér DM(!):
Király dolog!
Hajrá, dm! Küldünk listát, ha szeretnéd!
Egyébként a folyékony rúzsnak tök jó színe van, vacilláltam, hogy megvegyem-e? Aztán végül inkább kihagytam, mert az Inglotnál viszonylag sűrűn van 20% kedvezmény, inkább megvárok egy olyat (Joy-napok körül biztosan lesz), és megveszem akkor, ha még mindig úgy érzem.
De valóban üdvözlendő a DM-től!
Már voltak az új Physicians Formula cuccok is. A szemhéjpalettát néztem meg, vannak gyönyörű, nagyon pigmentált, krémes színek benne, meg vannak olyanok is, amikből alig látszik valami (pl. az egyébként gyönyörű színű kék).
Ja, és a Bourjoisnak láttam gyönyörű highlighter palettáját, de teszter nem volt belőle, és 4900-at nem akartam érte anélkül kiadni (pláne, hogy annyira nekem nem vált be a márka).
Na, majd meglesem a folyékony rúzst! Egy mono szemhéjpúderem volt a márkától, azt is elajándékoztam, valahogy nem csigázott fel semmi, amikor egyszer voltam.
Nekem úgy rémlik, hogy van most is a kuponfüzetben Inglot -20%, de ha rosszul emlékszem akkor is tuti lesz valami, Bourjois termékek ára is sokkal szebb 50%-os kuponnal(ha jól emlékszem).
AMC pigmenteket ajanlom az Inglottol. Van a ND Goldjaban levo szinhez hasonlo, nagyon szepen shiftelo zoldes rozsda arany, meg sok mas csoda is a kinalatban.
Meg fogom nézni, köszi!
Próbáltad a szemfestékeit? Milyen minőség? Hétvégén megyek Győrbe, érdemes felkajtatnom a DM-et, ahol kapható?
Az Inglotnak?
Nem, beléjük sem nyúltam.
Akkor nem lehet túl bizalomgerjesztő.
Szépek voltak, de a színek nem érdekeltek, mert vannak már ilyeneim.
Az utóbbi időben annyit hallottam már a márkáról, nagyon birizgál, hogy élőben is lássam. De nem tudom, érdemes-e időt szánnom rá, hogy megnézzem. No majd elválik…
Az sem biztos, hogy minden DM-ben van/lesz. Pl. a L’oreal új Lagerfeldes termékeit is én még csak a Nyugati téren láttam, a nálunk lévő DM-ben nem.
Szóval külön ezért nem biztos, hogy érdemes DM-be menni, de ha tudod, hogy melyik Győrben a legfrekventáltabb DM, és egyébként is mentek arra, akkor megérheti a kitérőt.
Megvan a listám a DM üzletekről, ahol kapható.
DM keresésem eredménye
A(z) „inglot” keresése nem eredményezett találatot.
Miért, inget, vagy ingát lehetne náluk venni? Huhh…