Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Melyik Rossmann? Úgy értem, hol van helyileg?

Nagyon rosszallóan nézel valamit, olyan cuki vagy.:smiley:

3 Likes

Nekem nem volt túl bizalomgerjesztő. :smiley:

Bár egy mono szemfestéket megvettem, de csak a férjem miatt, mert óra minta van rajta. :smiley:

3 Likes

Az Oktogonon, a meki mellett (bár azt hiszem, azt most felújítják).

1 Likes

:joy:

Próbáltam úgy tenni, mintha a telefonomat nézném, nem pedig az állványt fotózom.

3 Likes

A @zalla által már megismert kínai indie márka, a Kaleidos egyik új highlightere:

Hű.

4 Likes

De jól mutatna a szemeimen :smiley:

1 Likes

Highlighternek nem egy szolid darab, az tuti. A CP Tea Gardenje jut róla eszembe.
Meg a Beccának volt régebben duokróm highlightere, csak sajnos limitált volt, sajnálom, hogy anno nem vettem.

Tényleg, a Tea Garden :slight_smile: az meg nekem megvan és valóban ilyesmi és szép is. Kísértés megoldva. Köszönöm.

2 Likes

Igazán szívesen.:slight_smile: Nekem meg eszembe jutott a két színes darabokat tartalmazó Glow Kit, ami megvan, szóval kísértés a részemről is eltakarodott.
Kb. lehetetlen már új színeket felvonultatni, mindegyik megtalálható kismillió változatban, finish-ben, árfekvésben (ami egyébként jó dolog).

2 Likes

Már annyira hiányzott két új Norvina paletta! Attól féltem, az ABH-nak nem is lesz 9-es palettája… :smiling_imp: Ja, nem…

android

5 Likes

Szépek a színeik, főleg a másodiknak, de nem mozgatnak meg.

1 Likes

A Loreal meg csinált egy essence palettát?

4 Likes

Mint egy falat kenyér…

2 Likes

Szépek a tubusok :smiley:

1 Likes

Úgy látom a tél slágere a 9-es paletta lesz…
Az ABH-nél meg rájöttek, hogy megkopasztották a gazdagokat a 3 Norvina palettával, ideje azoknak is adni valamit, akik nem szeretnék fél évnyi fizetésüket palettára költeni? :face_with_monocle:

2 Likes

Mondjuk nem smink, de DM…

1 Likes

Nekem nagyon tetszik, szerintem be is szerzek egyet, vagyis remélem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lehet én is, mert nagyon kis helyesek! Bár én épp most rendeltem meg a szokásos Chronos határidőnaplómat. :blush:

1 Likes

Nekem megvan a 2019-es és nagyon nem szeretem hogy gyűrűs a gerince. Végül hála napló lett belőle, amit nem cipelek magammal. A matricákat se nagyon használom, elég díszes maga a naptár így is. Szerintem jövőre lesz egy pici naptaram meg egy nagyobb bullet journal a több helyet igénylő feladatoknak.
Jaj és engem nagyon idegesít hogy a dm Lifebooknak ilyen rugalmas leszorítója van és nem rendes szalagos könyvjelzője. Legalábbis a 2019-esnek két ilyen gumi leszorítója van de legalább a 2020-asnak csak egy ha jól láttam
Kár hogy ezek engem zavarnak mert egyébként tényleg vannak jó dolgok benne

1 Likes