Melyik Rossmann? Úgy értem, hol van helyileg?
Nagyon rosszallóan nézel valamit, olyan cuki vagy.
Nekem nem volt túl bizalomgerjesztő.
Bár egy mono szemfestéket megvettem, de csak a férjem miatt, mert óra minta van rajta.
Az Oktogonon, a meki mellett (bár azt hiszem, azt most felújítják).
Próbáltam úgy tenni, mintha a telefonomat nézném, nem pedig az állványt fotózom.
De jól mutatna a szemeimen
Highlighternek nem egy szolid darab, az tuti. A CP Tea Gardenje jut róla eszembe.
Meg a Beccának volt régebben duokróm highlightere, csak sajnos limitált volt, sajnálom, hogy anno nem vettem.
Tényleg, a Tea Garden az meg nekem megvan és valóban ilyesmi és szép is. Kísértés megoldva. Köszönöm.
Igazán szívesen. Nekem meg eszembe jutott a két színes darabokat tartalmazó Glow Kit, ami megvan, szóval kísértés a részemről is eltakarodott.
Kb. lehetetlen már új színeket felvonultatni, mindegyik megtalálható kismillió változatban, finish-ben, árfekvésben (ami egyébként jó dolog).
Már annyira hiányzott két új Norvina paletta! Attól féltem, az ABH-nak nem is lesz 9-es palettája… Ja, nem…
Szépek a színeik, főleg a másodiknak, de nem mozgatnak meg.
A Loreal meg csinált egy essence palettát?
Mint egy falat kenyér…
Szépek a tubusok
Úgy látom a tél slágere a 9-es paletta lesz…
Az ABH-nél meg rájöttek, hogy megkopasztották a gazdagokat a 3 Norvina palettával, ideje azoknak is adni valamit, akik nem szeretnék fél évnyi fizetésüket palettára költeni?
Mondjuk nem smink, de DM…
Nekem nagyon tetszik, szerintem be is szerzek egyet, vagyis remélem.
Lehet én is, mert nagyon kis helyesek! Bár én épp most rendeltem meg a szokásos Chronos határidőnaplómat.
Nekem megvan a 2019-es és nagyon nem szeretem hogy gyűrűs a gerince. Végül hála napló lett belőle, amit nem cipelek magammal. A matricákat se nagyon használom, elég díszes maga a naptár így is. Szerintem jövőre lesz egy pici naptaram meg egy nagyobb bullet journal a több helyet igénylő feladatoknak.
Jaj és engem nagyon idegesít hogy a dm Lifebooknak ilyen rugalmas leszorítója van és nem rendes szalagos könyvjelzője. Legalábbis a 2019-esnek két ilyen gumi leszorítója van de legalább a 2020-asnak csak egy ha jól láttam
Kár hogy ezek engem zavarnak mert egyébként tényleg vannak jó dolgok benne