Ó, annyira hiányzott már, mint egy falat kenyér!
Csak a paletta lesz, vagy más termékek is?
A paletta egyelőre nem dobogtatta meg a szívem…
Ó, annyira hiányzott már, mint egy falat kenyér!
Csak a paletta lesz, vagy más termékek is?
A paletta egyelőre nem dobogtatta meg a szívem…
Igen, tényleg nagyon felturbózták azt a képet a Sephorások.
Egyelőre csak a palettát mutatta, de gondolom később jön még valami
Amúgy nem csodálkozom a színeken, imádja ezeket hordani, de amúgy tényleg nem valami extra.
Igen, végül is ez a paletta tényleg olyan, mintha róla szólna, mintha magának készítette volna. Szóval végül is teljesen önazonos, ez szimpatikus. Bár nem nézem állandóan, csak néha futok bele egy-egy videójába.
Ha valami olyan lenne ami tényleg nagyon kell akkor sem venném meg. Nem szeretem őt. De így, hogy nem túl izgalmas amit kiadott nem gyötrődöm miatta az biztos.
Az biztos, hogy elég megosztó személyiség és vannak hülye dolgai, de én kedvelem, szeretem a videóit is. A paletta nekem nem tetszik, nagyon glitterflitter számomra, de az árakra pl kíváncsi leszek.
Pont a glitterek aggasztanak engem is egy kicsit. Az nagyon nem az én világom.
Ti találkoztatok már ezzel a termékcsaláddal?
Ma láttam az újságban. Rákerestem, Lilu használta, mánián semmi.A koreai vonalukat is nézegettem, Sunsu termékcsalád, kicsit jobb összetevőkkel, parfümmentesen tarolnának. Az ebayes vevők jó részét elcsábítanák. De jó irány. Úgy szeretnék egy jó tonert a Rossmannból.
Ez a brokkoli olyan fura rajta, de azért szívesen kipróbálnám.
Nem ez a termékcsalád, hanem sima Isana, és lehet, hogy nem is újdonság, de a micellás vizet nagyon dicsérik: https://kremmania.hu/kremek/isana-micellas-arclemoso-viz-szaraz-es-erzekeny-borre
Ment is a kívánságlistámra.
Jesszusom mit találtam… a Morphe megcsinálta a James Charles palettáját az összes színnel utazó méretben…
Helyesbítek: mini méretben. És a mini erősen idézőjeles Manny videója alapján… de akkor is. Mondjuk kérdések azok vannak…
Bakker, nem tudom hogyan, de muszáj lesz beszereznem egy ilyet… (lécci halasszatok brexitet, plííííz ) a videó alapján még jobb is a “mini” minősége, mint az eredetié. már az eredetit is akartam, de úgy gondoltam hogy a böhömnagyot úgysem használnám el soha - nomegaztán én sokszor hurcolom a palettáimat, úgyhogy ezt szinte pont nekem találták ki
Már nem emlékszem ki kérdezte, de néhány új 183 days mono szemhéjpúder megjelent a dm polcain, de teszter nem volt kitéve, és nem akartam belenyúlni, szóval nem tudom, milyen minőségű lehet.
Már Alverde adventi kalendáriumot meg különböző karácsonyi csomagokat is kitettek.
Nem új termék, inkább csak hír:
És most látom, hogy az Ofra is csatlakozott a Morphe családhoz. Ez most akkor azt jelenti vajon, hogy beolvasztja a márkákat?
Remélem, hogy nem!
Nem az van, hogy csak árulni fogja a Morphe a termékeiket?
Rossmannban láttam:
Pont írtam róla vmelyik topikban, hogy nem ismertem a márkát de vannak szép cuccai. Szép a csomagolás is szerintem.