Hát, nagyon köszi!
Ez egyébként az az oldal, amit a múltkoriban ajánlottatok, hogy itt lehet régebbi trendkiadásokat is megvenni? Ha igen, akkor tegnap pont ezt keresgéltem.
Hát, nagyon köszi!
Ez egyébként az az oldal, amit a múltkoriban ajánlottatok, hogy itt lehet régebbi trendkiadásokat is megvenni? Ha igen, akkor tegnap pont ezt keresgéltem.
A Catrice Pure Simplicityvel találkoztatok már boltban valahol? Nem tudom, hogy érdemes-e ezért online rendelnem, vagy valahol tudok venni személyesen is.
Müllerben láttam de Glamour napok miatt le volt fosztva az állvány, remélhetőleg újratöltik
Köszi! Akkor hazafelé útbaejtek egy müllert, hátha.
A Corvin Müllerben vasárnap reggel elég jó választék volt. Persze hogy mi maradt…
régi limitáltból csak annyi van, ami megmaradt, új szállítmányok nincsenek. de most megváltozott a dizájn, és ezzel együtt egy csomó régi limitált eltűnt.
Jajj, köszi! Nagyon tetszik
Köszi, sikerült is bevásárolni!
Akkor várom az unboxing képet!
Nekem teccik!
Élőben közel nem ilyen erőteljesek, vibrálóak a színek.
Kár. Meg aztán azt is nézem, hogy eléggé egymáshoz hasonló árnyalatok, amik a szemen nem fognak egymástól elkülönülni.
Igen, egy ekkora palettába kár volt ennyi hasonló színt tenni.
No mindegy. Maga a kép azért szép.
Újabb heti Colourpop megjelenés
Kicsit hasonlít szerintem az It’s A Princess Thing palettára. Ezen kívül szép-szép, de amúgy semmi extra. Ez már olyan így, mint a fast fashion, az az fast makeup…
Fast makeup Tényleg itt tartunk.
Kövezzetek meg, de nekem ez pont azért tetszik, mert csak olyan színek vannak benne, amiket a Princessből használnék…
Akkor ez igazán neked való
Na, Tati most jelentette be, hogy október 25-én startol a Tati Beauty…
Valóban. Itt van róla egy másik kép:
https://kremmania.hu/elado/mancsusz-dior-backstage-eye-palette---003-amber-neutrals-arnyalatban