Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Köszi! Ezt szerintem nem veszem meg, az eredeti kemény táblás sorozat megvan. Amit most gyűjtök belőle, az az illusztrált kiadás. :slight_smile:

2 Likes

Az is klassz lehet :+1::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Heti ColourPop

És ez nem egy fekete-fehér kép :grinning:

4 Likes

Na ezzel a palettával nem tudnék mit kezdeni. Illik a sorba, jól néz ki meg minden, de én nem készítek ennyi sötét, smokey sminket :smiley: Kíváncsi vagyok ki az aki igen :smiley:

2 Likes

Én sem tudnám kihasználni, az tuti :slightly_smiling_face:

@Anheszenamon amikor ezt megláttam Te jutottál eszembe :slightly_smiling_face:android

5 Likes

Juj ez csodaszép :smiling_face_with_three_hearts: biztos megveszem ha kapható lesz Pinkpandán :blush:

2 Likes

Végre jó minőségű swatchok az új Huda Nude Obsessions palettákról. Engem a Light hozott lázba, de látva az összehasonlítást a nagyobb palettával, picit elbizonytalanodtam - lehet, hogy az jobban megérné. Mondjuk mostanság sokat utazok, és a nagyot tuti nem cipelném magammal, tehát lehet, hogy mégis jó beruházás lenne egy ilyen 9 panes:)
4 Likes

Én is pont azt néztem, kicsi, praktikus. Huda termékem nincs, nem tudom minőségben hogy viszonyul pl. az UD, Tarte és társaihoz.

Nekem is ez lenne az első. Olvasgattam már a márkáról sokat, néhányan említették, hogy a mini palettáik minősége elmarad a nagyokétól, illetve, hogy a metál/csillámos szemhéjpúdereik néha inkább topper-szerűek, tehát, hogy nem annyira pigmentáltak. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom, mindenesetre nagyon tetszenek most ezek a kicsik:) a csomagolás általában nem hoz lázba, de ezek gyönyörűek ebből a szempontból is.

1 Likes

Az nagyon nem jó, ha a kisebb paletta rosszabb minőségű, én ilyet a MAC palettáinál olvastam. :thinking:

Nekem is nagyon tetszik a Light, szerintem arra be fogok ruházni. :slight_smile:

Nagy palettám nincs, de egy időben megvolt a Smokey Obsessions. Szerintem megfelelően pigmentáltak voltak a színek, talán kicsit poroltak. A metálos szatén árnyalatok is rendben voltak, egyedül a szürke morzsolódott, és potyogott könnyen (de a melt hasonló árnyalatú szemhéjpúdere is ugyanezt csinálja).

Nekem mindegyik egy álom :see_no_evil::heart_eyes:
Remélem mindegyiket sikerül majd megszereznem :see_no_evil:

Nekem a Mauve Obsessions volt meg. Nem volt gond a pigmentáltságával. Aranyos kis kompakt paletta volt, jól kihasználható színekkel.

nem emlékszem, hogy láttam-e valaha itt a Lunar Beauty-t. mindenesetre, szerintem pár embernek itt tetszeni fog :slight_smile:

12 Likes

Nem tudom láttátok-e de a Lorealnak lett egy Bambi nevezetű szempillaspirálja :heart_eyes::heart_eyes: és ahogy magamat ismerem, ha tehetném a neve miatt megvenném. :D. 4600 ft szerintem iszonyat sok érte :O.

Drága,de szerintem marha jó. Kb 2-3hete használom,ezidáig remek.

1 Likes

De jóó :blush:, 50 százalékos kedvezménnyel olyan 2500 körül lehet a spirál?

ez nem tudom mennyire új, de az biztos hogy én még nem láttam
@Kokapu, @dunaimano, @Bella, rólatok tudom hogy Harry Potter fanok vagytok, úgyhogy nektek különösen :slight_smile:

4 Likes