Köszi! Ezt szerintem nem veszem meg, az eredeti kemény táblás sorozat megvan. Amit most gyűjtök belőle, az az illusztrált kiadás.
Az is klassz lehet
Heti ColourPop
És ez nem egy fekete-fehér kép
Na ezzel a palettával nem tudnék mit kezdeni. Illik a sorba, jól néz ki meg minden, de én nem készítek ennyi sötét, smokey sminket Kíváncsi vagyok ki az aki igen
Én sem tudnám kihasználni, az tuti
Juj ez csodaszép biztos megveszem ha kapható lesz Pinkpandán
Végre jó minőségű swatchok az új Huda Nude Obsessions palettákról. Engem a Light hozott lázba, de látva az összehasonlítást a nagyobb palettával, picit elbizonytalanodtam - lehet, hogy az jobban megérné. Mondjuk mostanság sokat utazok, és a nagyot tuti nem cipelném magammal, tehát lehet, hogy mégis jó beruházás lenne egy ilyen 9 panes:)
Én is pont azt néztem, kicsi, praktikus. Huda termékem nincs, nem tudom minőségben hogy viszonyul pl. az UD, Tarte és társaihoz.
Nekem is ez lenne az első. Olvasgattam már a márkáról sokat, néhányan említették, hogy a mini palettáik minősége elmarad a nagyokétól, illetve, hogy a metál/csillámos szemhéjpúdereik néha inkább topper-szerűek, tehát, hogy nem annyira pigmentáltak. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom, mindenesetre nagyon tetszenek most ezek a kicsik:) a csomagolás általában nem hoz lázba, de ezek gyönyörűek ebből a szempontból is.
Az nagyon nem jó, ha a kisebb paletta rosszabb minőségű, én ilyet a MAC palettáinál olvastam.
Nekem is nagyon tetszik a Light, szerintem arra be fogok ruházni.
Nagy palettám nincs, de egy időben megvolt a Smokey Obsessions. Szerintem megfelelően pigmentáltak voltak a színek, talán kicsit poroltak. A metálos szatén árnyalatok is rendben voltak, egyedül a szürke morzsolódott, és potyogott könnyen (de a melt hasonló árnyalatú szemhéjpúdere is ugyanezt csinálja).
Nekem mindegyik egy álom
Remélem mindegyiket sikerül majd megszereznem
Nekem a Mauve Obsessions volt meg. Nem volt gond a pigmentáltságával. Aranyos kis kompakt paletta volt, jól kihasználható színekkel.
nem emlékszem, hogy láttam-e valaha itt a Lunar Beauty-t. mindenesetre, szerintem pár embernek itt tetszeni fog
Nem tudom láttátok-e de a Lorealnak lett egy Bambi nevezetű szempillaspirálja és ahogy magamat ismerem, ha tehetném a neve miatt megvenném. :D. 4600 ft szerintem iszonyat sok érte :O.
Drága,de szerintem marha jó. Kb 2-3hete használom,ezidáig remek.
De jóó , 50 százalékos kedvezménnyel olyan 2500 körül lehet a spirál?
ez nem tudom mennyire új, de az biztos hogy én még nem láttam
@Kokapu, @dunaimano, @Bella, rólatok tudom hogy Harry Potter fanok vagytok, úgyhogy nektek különösen