Ezek csodálatosak
Tudtam, tudtam, tudtam, hogy előbb-utóbb elő fog jönni ilyen palettákkal is.
A középső nagyon szép, azt elfogadnám. Habár a csoda tudja, a Desert Dusk palettára nagyon vágytam, aztán mégsem használom annyit, mint gondoltam.
De lehet, hogy szerdán akkor majd azt használom (holnap nem fogok sminkelni).
Kellett volna bizony! Megnéztem volna!
Ha esetleg megválnál tőle, én holnap már tudnek utalni! Finom celzas
Sajnos én még képtelen vagyok megválni a palettáimtól…
Egy próbát megért!
De ha van valakinek eladó Huda nyugodtan írjon!
(Barmilyen huda megteszi)
Nem is tudom,hogy jól állnának a színek
Látom megvagy áldva az emberekkel . Tényleg mint egy piac.
Azért az az alkudozás komoly… Belemész az alkudozásba, és még képes azt írni hogy gondolkodik. Hihetetlen milyen emberek vannak
Ha szeretnéd Zalla palettáját, szerintem gyorsan gondold át, mert a csajszi aki alkudott rá, ugyanaz, mint aki a múltkor az általad kinézett Ho ho ho-nál is írt hogy szeretné. És még névválasztásban is hasonló az ízlésetek, Te Bella Rose néven vagy, ő Rarity Rose. Lehet valami Két Lotti-féle ikertesó
(először nem tudtam honnan volt ismerős a nickneve, aztán leesett hogy legutóbb is pont azt a palettát akarta megvenni amit kerestél. Bár akkor ő is lecsúszott, az volt az az eladó aki végül törölte a terméket azt hiszem)
Ez az én profilom!
Azert alkudtam, mert sokat gondolkodtam, hogy cult beautyról rendeljek.e sok mindent, vagy pedig vegyem meg ezt az egyet és erre legalabb nem kell várni 2 hetet. Ebbe szerintem nincs semmi, masok is szoktak alkudni, es korrekt voltam,mert azt irtam még átgondolom ,tehát nem tűntem el csak úgy.
Meg amúgy se 2-3 ezret alkudtam
Es kozben el is felejtettem,hogy mar neztem ezt a palettát, zallátol, mert már egy csomó termékre írtam
Jaaj, azt hittem csak kicsi a világ. Velem sokszor esett meg hasonló. Akkor bocsi, akkor igazából tárgytalan amit írtam, majd leboltoljátok ahogy mindkettőtöknek megfelel
A múlt hetem ilyen volt. A kedvencem az a vevőjelölt volt, aki lealkudta a postaköltséget, majd kérte írjak neki emailt, de nem kívánta leütni a terméket. Mikor végre sikerült erre rávennem, megírtam neki a részleteket, válaszolt, hogy igazán ne haragudjak, de éppen most nyert egy ugyanolyan palettát, mégse venné meg. Szóval, tölthettem fel újra a terméket…
Én korrekt voltam. Irtam,hogy gondolkodom,Direkt nem ütöttem le,Nem tuntem el csak ugy,
ha tudom,hogy biztos akkor leütöm úgyis
Semmigond Nem zavar, komolyan! Nem tudhattad!
A Bite Beauty szokásos Amuse Bouche ünnepi szettje. Ha valaki tudja, hogy lehet beszerezni, ne tartsa magában!
Nagyon szépek
Bocsánat, ez most nem beauty téma de pl. @Kokapu hátha érdeklődik vagy bárki más is akik hardcore HP rajongók