Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Screenshot_20191007-084012_Chrome

1 Likes

Csak én érzem úgy, hogy amióta túl gyorsan követik egymást az ABH palettái, már valahogy nincs olyan értékük? Közel nem olyan nagy csoda már egy-egy új ABH paletta, mint az Modern Renaissance és a Mario voltak.

8 Likes

Én is így érzem. Korábban kb. ünnepszámba ment egy új paletta, most már… nem is tudom, olyan ócska tömegtermelés érzésem van.
A Jackie Aina palettát megvettem, nagyon szép színei vannak és szeretem is.
Az is érdekes, hogy az utolsó 3 paletta mind kollaborációs volt.

3 Likes

Vagy csupán az újdonság varázsa van múlóban az emberlányánál. Az elején én is belelkesültem minden nagy márka termékei láttán, most néhány napja azt vettem észre magamon, mintha fásult lennék. Persze lehet, hogy ez csak egy múló, átmeneti állapot.

3 Likes

Igen, én is sokkal jobban örülnék pl ha Essencénél kevesebb paletta jelenne meg. Szerintem egy évszakban 1 vagy 2 bőven elég lenne. Nem 6-8 darab amit mostanában csinálnak.

1 Likes

Azt hiszem valahol olvastam arról, hogy a befektetők miatt van ez az egész. Ennek ellenére tényleg nehezen megmagyarázható a dolog. A hagyományos palettáik is elég borsos árúak, nemhogy a mostani Norvinásak. Nem reális, hogy valaki, akár rajongó, megvegyen 3 palettát ilyen rövid időn belül…

2 Likes

Nekem a Berry on volt az első. Az nagyon jól sikerült, szeretem.

2 Likes

A nagyok hirtelen ki is mentek a fejemből.:joy: Ráadásul a 3. Sephora exkluzív.

Lehet, hogy csak őszi bágyadtság, nem?

1 Likes

Én egy ideje már nem is követem az ABH palettákat. Nem is vettem tőlük, mert a palettáik minimum felét nem tudnám használni, olyanok a színösszeállítások.
Az ABH-ről jut eszembe. Valamelyik nap a Sephorában olyan kedves jelenetet láttam, úgy megmelengette a szívem. Egy 16-17 év körüli izgatott kamasz lány jött az apukájával az ABH állványhoz, rámutatott az egyik palettára (ha jól emlékszem, a Soft Glam volt), és magyarázta lelkesen, hogy “ez az apa, ezt mondtam, ezt szeretném!”. Az apja olyan 55 körüli lehetett, látszott rajta, hogy azt sem érti, mit keres a Sephorában , csak bólogatott felhúzott szemöldökkel. Két perc múlva már a kasszánál voltak, a lány annyira örült :slight_smile:

10 Likes

Majd elválik… :blush:

Bennem is erős ellenkezést váltanak ki ezek a gyors egymásutánban megjelenő paletták. Főleg a drágább márkák esetében. Elveszik az exkluzív jellege.
Pl. most a Carli Bybel paletta is csak egy a sok közül számomra.

2 Likes

Ugyanígy érzek. Egy a számtalan ABH paletta közül.

Szerintem követhetetlen az a tempó, amivel a az új paletták megjelennek. Gyakorlatilag annyira felgyorsult az egész, mint a ruhaipar. Nem tudom, hogy milyen új kollekciók vannak kéthetente az üzletekben, de állandóan megújul a kínálat, és eszem ágában nincs követni. Ha nadrágra van szükségem, akkor keresek nadrágot, ha felsőre, akkor azt… Van aki egyáltalán minden héten megnézi az újdonságokat? Lassan ide jutunk sminkek terén is. Minden héten valami új… Ami egyre kevésbé érdekel.

3 Likes

Nálunk minden üzletben azzal köszöntenek, hogy “Tekintse meg az új kollekciót!”. Engem meg sosem érdekelt, hogy mikori kollekció egy ruhadarab, egy táska, egy cipő, csinos legyen, jobban nézzek ki benne/vele, ez érdekel csak a divatból. És abban reménykedek, hogy az erre való törekvés talán nem is megy majd ki a divatból.

5 Likes

Én is így vagyok vele, nem érdekel az aktuális divat, az a lényeg amit veszek jól álljon rajtam. Néha viszont sikerül követni valahogy mégis a divatot, télen a mustársárga télikabátommal, meg most nyáron a divatos szandállal :D, meg most szintén az új bokacsizmámmal. Mert szinte csak ezeket láttam az üzletbe, ahol vásároltam. Nem volt túl sok lehetőség :D.

1 Likes

Igen, a vásárlást nyilván befolyásolja a divat, hiszen hiába is keresnék 10 évvel ezelőtti nadrágot, ha már régen nem az a divat, nem fogom megtalálni. Imádom a bokacsizmákat, csak nem nagyon tudom őket kihasználni :frowning: (

1 Likes

Igen, ezzel én is így vagyok. Hiába van valahol nagy betűkkel kint az új kollekció, nem lesz érdekesebb, mint a régi.

1 Likes

Nagyoon várom! :heart_eyes:
K%C3%A9p

6 Likes

Én is, szépek a minták, Huda palettám nincs. De megbeszéltem magammal, hogy idén nem veszek több palettát. Kiterítettem magam elé az összeset előző héten és az eléggé elrettentő volt.
Fényképezni kellett volna és mindig magamnál hordani a képet.

1 Likes