Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Gyönyörűek, bár az ilyen hatalmas glitterekkel teli színeket nem kedvelem. Az árak is szép lassan kúsznak felfelé, ahogy látom.

2 Likes

Külön is lesznek vajon, vagy csak egyben?
Mert a paletta, bár a csomagolás gyönyörű, elég unalmas színekkel van megpakolva.
Viszont a highlighter, rúzs(?) érdekes lehet.

1 Likes

Ha jól láttam,külön is lesznek, meg úgy is, hogy pirosító és ajaktermék (valami új formula) együtt.
Szerintem is elég uncsik a színek, ill. szépek, csak a mi ingerküszöbünk van valahol a sztratoszféra környékén…

2 Likes

Egy pirosító nekem is kelleni fog.:slight_smile: Meg a bordó szemceruza és talán a bordó spirál is.

2 Likes

A külcsín tényleg nagony vonzó. Bár alapvetően nem váltják meg a világot a színek, de a csomagolás miatt szerintem tökéletes ajándékok lehetnek karácsonyra. A Tiana pirosító-rúzs kombó szerintem nagyon jól eltalált. Remélem hamarosan tényleg lesz ingyenes nemzetközi szállítás…

2 Likes

Imádom az ilyen szépségeket :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Ma ingyenes szállítás van Pinkpandán. Meg is rendeltem a Catrice Pure Simplicity kiadásának égetett pirosítói közül hármat. Nem tudtam választani, így a korall színű kivételével mindegyiket megrendeltem.
Meg egy szintén limitált Essence palettát a lila színek miatt.
K%C3%A9p K%C3%A9p

7 Likes

Én is rendeltem egy pirosítót,a Rosy Verve árnyalatot.
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
Illetve az új rúzsokból is rendeltem egyet,Naked Petals nevű árnyalatot.

Majd légyszi számolj be róla, hogy milyen a rúzs. Ajakkencém rengeteg van, nem tudnám kihasználni, így azt most kihagytam. (nem mintha másból kevés lenne, de por állagú cuccok azért mégiscsak tovább bírják)

Persze mindenképp beszámolok.
Nekem még nincs olyan sok, még csak most kezdem úgy igazán a gyűjtögetést. :smile:
Kíváncsi vagyok az Essence palettára, szépnek tűnik.

Igaz ,németül ,de sztem nem lényeg a nyelv, hanem a Catrice LE swatchok videón. :slight_smile: https://www.youtube.com/watch?v=pUQl2QZanM8

3 Likes

Olyan szépek ezek a pirosítók. Itt lamentáltam rajta, hogy kell-e vagy sem, de végül nem bírtam magammal, én is rendeltem kettőt, a Rosy Verve-et és a Moody Plum-ot. Aztán az ingyen szállítás miatt még hozzácsaptam két rúzst is, egy CATRICE Demi Matt rúzst Forbidden Mauve színben és egy Revolution Lip Boutique-os Matte rúzst Featured színben. Előbbiből már van egy árnyalatom és imádom, nagyon szép a finise és nem szárít, utóbbit pedig már régóta ki szeretném próbálni.

1 Likes

Én az essence Pink Glitter Show palettát rendeltem, amelyik a Milani palettára hajaz.
A Catrice pirosítóból a C04-es Moody Plum árnyalatot, és hogy meglegyen az ingyenes szállítás kénytelen voltam egy összecsukható kabuki ecsetet is kosárba tenni. Tulajdonképpen az úgy is kellett, a másik kettőt mondjuk tudnám nélkülözni is. :smiley:

1 Likes

Azt a palettát néztem én is,de azután láttam, hogy már leadtam a rendelést.:smile:
Majd írd meg milyen.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem ez az első rendelésem innen, mennyi idő alatt ér ide a cucc?

Nekem a legutóbbi rendelésem kb. 4 nap ért hozzám.

1 Likes

Persze, megírom, talán nem fürdök be vele! :roll_eyes:

1 Likes

Jónak tűnik, legalábbis a színei nagyon szépek.

1 Likes

Ez lesz az első essence palettám.

1 Likes

Az új ABH paletta hamarosan érkezik. Látom, kapott hideget, meleget. Mármint színeket.

4 Likes