Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

A beutybay-n csak pezsgőszínben van.

1 Likes

Hát, ha valamit rendelek még a brexit előtt, akkor az egy tartalék IT CC lesz, amiatt úgyis a Cult Beautyról rendelnék. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én meg Milanit akarok még és az meg csak ott van.

IT CC-t tudok vinni haza, inkabb olyasmit rendelj ami nehezebben beszerezheto otthonra.

3 Likes

Köszi, nagyon kedves vagy!

Van egy nemet webshopban is. https://www.kosmetik4less.de/en/milani

1 Likes

Ezt is megneznem a helyedben a jovore nezve. UK-be szallitanak, Mo-t nem tudom ellenorizni a szigetrol, de miert ne tennek? :slight_smile: https://milanicosmetics.eu/en/content/8-deliverypayment

1 Likes

Köszönöm szépen, ezt az oldalt már néztem, de itt sajnos nincs free shipping…

Itt meg ugye 60 euro felett ingyenes csak a szállítás.
Összegyűjtöm ami kell még, aztán adok fel egy utolsó nagyobb rendelést. A jövőre nézve pedig még akár kedvezően is alakulhatnak a dolgok!

Itt van feketében is! Ezt lehet én is kipróbálom!Screenshot_2019-09-26-20-21-23

1 Likes

Igen, de itt sincsen Milani…
Én majd lehet a Zoeva oldalról rendelek. Azt nem érinti a Brexit se. Úgy is nézegetem folyamatosan a palettáit is…

A felvetesedben nem szerepelt az ingyen szallitas. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nekem jó pár megvan a Zoeva szemceruzái közül, egyedül a Regency (lila) kényes egy kicsit, nem terül olyan szépen a szín, mint a többi esetében, picit morzsikál, de még így is jobban muzsikál rajtam, mint a drogériások.
A Taupe a kedvencem, az Opulence (nem vad piros, nem kell tőle félni), a Rock ‘n’ Roll Bride és a Mr. Marvelous is jó. A Taupe és az Opulence csillám nélküli metálos, a Rock és a Mr. Marvelous csillámosak, de nem potyognak szanaszéjjel.
Van a Zoeva Soft Kohl, na, az viszont nem vált be, olyat inkább ne vegyetek.
Még eszembe jutott a Gosh, ennek a márkának az egyik fajta szemceruzája hasonló állagú, mint a Nyx Faux Blacks, olyan vajas-krémes állagúnak tűnt, de csak kézen próbáltam.

3 Likes

Elnézést, de számomra ez egy elég fontos szempont. :relaxed:
BeautyBay-n 25 euro felett már ingyen hozzák. Azt meg nem valami nehéz meglépni. :flushed:

1 Likes

Sajna ezeknek q nagy részét már nem kapni😣. Zoeva.de oldalon sem,más német oldalakon sem találok,megszűnnek. A L.O.V cerkákat szerettem,azt kivitték Ausztriaból, Zoevát találtam helyettük,erre már nem kapható. Nem kicsit vagyok mérges

Sajnálom.:frowning: Nem tudtam, hogy megszűnnek. Én a kékeszöld színűvel jártam így, fáj is érte a szívem.
Baasszzuuus, a Taupe-nak már csak a fele van meg, áááá, újra akartam venni! Ááááá!!!

Douglas webshopban van, vegyek? Üzletbe ingyen viszik.
https://www.douglas.at/ZOEVA/Make-up/Kajal-Eyeliner/index_b988313.html

1 Likes

Istennő vagy, még picit gondolkodom, hogy veszek-e valamit mellé, de valószínűleg kérni fogok.:slight_smile: Nagyon kedves vagy, ahogy mindig!
@Kokapu, te akarsz esetleg Zoeva szemceruzát?

1 Likes

Azt hiszem,h 4 v 5 szín marad,egyelőre. Gosh-t is próbáltam,de a L.O.V cerkák jobbak sztem.

1 Likes

Asszem szívesen kipróbálnám!

Nekem legtöbb Pupa van, nagyon szépek, puhák, jól fognak, csak azok is elmászkálnak.

1 Likes