Mert Te már okos vagy! Én meg még csak most okosodok!
Palettákkal már én is így vagyok, Zoeva, Colourpop, Jaclyn Hill palettáim mellett a drogériásokra rá sem nézek. Esetleg a limitált dolgok keltik fel az érdeklődésemet vagy amiket nagyon dicsérnek mások.
Hajajj azt hiszem nekem a szemhéjam is zsíros :D. Vagyis jó lenne :D. Szemhéjalappal bírják kb 6-7 órán át az eddigi essencek amiket próbáltam. Kepzeljétek a hohohot nem merem kipróbálni :D, csak őrzöm mint egy kincset
Úgy vagy vele akkor, mint én az új Too Faced Gold palettámmal.
És ez is csak online kapható?
Én Nyx boltban vettem.
Én is tudom ajánlani a Zoeva szemceruzáit, egy van nekem és az a legjobb szemceruzám. Utána a Melt cosmetics darabja van és a ColourPop. Drogériából pedig az Essence amire mondhatom, hogy bevált.
Köszönöm! Úgy is akarok még rendelni a BeautyBayről a brexit előtt. Egyben kellene leadnom a rendelésemet, mert már elég sok minden van a bakancslistámon, aztán szegény férjem még sokkot kap, ha minden héten a postára járok.
Egyébként nekem is bevált az essence nagyon.
Az, hogy jó, az miben nyilvánul meg?
Van nektek olyan, amivel ha az alsó pillasort kihúzzátok, akkor a nap folyamán összekeni az alatta húzódó fél centit? Aki találkozott már ezzel, az talált már olyan szemceruzát, amivel nem jár így?
Nekem az összessel ez a bajom, sajnos még az UD-vel is (bár csak a GoT-om van).
Én vizvonalon használom inkább őket. A Zoeva tíz órán keresztül ott is marad konkrétan semmi kopással. A CP a szélein kicsit kopik és a melt is. Az Essencenél eléggé változó az egyes színeknél a tartósság.
Szerintem a Zoeva tuti nem folyna le az alsó pillasor esetében sem. Szoktál oda tenni valamilyen primert?
Nyilván mázolódik valamennyire, de a fél centi azért nagyon nagy túlzás. Egyébkén pedig igazából ezeket a szemceruzákat felvitel után el kellene satírozni, hogy ne legyen olyan direkt, hanem lágyabb legyen a vonal, de én soha nem szoktam.
Nekem az a jó, ha nem maszatolódik és reggel nem kell 5ször áthúzni, hogy látszódjon belőle valami, illetve ha napközben csak annyira kopik, hogy elég egyszer utánaigazítani.
Én a vízvonalra nem rakok, csak nude-ot, mert a színes, főleg a sötét színek kicsinyítik az amúgy is kicsi szememet. Alul a szempillatöveket pedig nem húzom ki teljesen, csak a pupilla közepéig. A külső szemzugnál pedig felfele kanyarítom a rajzolatot.
A vízvonalra nem szoktam rakni én sem, esetleg fehéret vagy nude-ot, nekem sem áll jól.
@BlackXentric oda csak kevés primert teszek, kvázi ami az ujjamon marad fentről.
@anon27689852 én mindig elsatírozom, vagy a ceruza végén lévő satírozó szivaccsal, vagy van is erre egy külön. Szoktam tenni rá szemhéjfestéket is, hogy azzal is fixáljam.
Próbáltam már ceruzát, ceruzát+port, csak magában nedves ecsettel felvitt szemhéjpúdert, de mindenhogy az a vége, hogy karikásnak néz ki tőle a szemem.
Hát… akkor sajnos Neked ilyen a bőröd.
Egyébként nekem is van egy pufis végű, azt hiszem, Rimmel, de még nem próbáltam, de direkt amiatt vettem meg, hogy így majd több kedvem lesz satírozgatni.
Felül meg amúgy is ráhullik kicsit a szemhéjfesték, így olyan, mintha el lenne satírozva.
Igen, sajna én is mindig erre jövök rá, ugye nekem a szemem elég macerás, valószínűleg túl zsíros az a környék. Ezért is imádom annyira a Maybelline Snapscarát, mert szinte az összes többi spiráltól fekete lesz a szemhéjam fent.
Bár lehet, hogy viszont emiatt nem ráncosodik ott túlzottan, ha meg tényleg így van, akkor végül is megéri.
Na látod! Ma is kiderült Rólad valami pozitív, aminek lehet örülni!
Nekem a Zoeva nem csinálta ezt, és asszem a CP sem, bár az csak sárgában és rózsaszínben van meg, azoknál nem olyan feltűnő a maszatolás, mint a sötét színeknél.
Igen, ez az.