Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Plusz 1 vállveregetés.:laughing:
Érdekes egyébként, hogy a szemfestékek jelentenek egyfajta vízválasztót a drogériás és a prémium márkák között, még talán az alapozó ilyen kényes pont. Púder, korrektor, pirosító, highlighter, szempillaspirál stb., ezekben a kategóriákban bőven lehet a drogériákban is jót találni.
Nálam még a szemceruza rizikós, drogériában még nem sikerült jót vennem.

4 Likes

Ugyanerre gondoltam én is :slight_smile: Spirált, tust, szemöldök cuccot annyira jókat lehet találni szinte bármilyen márkánál, sőt rúzst is, de valamiért a szemfesték palettákért zsebbe kell nyúlni. Meg az alapozóért is, bár abból én Pupánál és Holikànál találtam tökéletesen. Azok teljesen elfogadható áron vannak egy EL vagy MAC alapozóhoz képest.

4 Likes

Én nem is feltétlen az ára miatt tartom ezeket felesleges vételnek, hanem mert ha vannak ilyen színeim csodás minőségben (JSC, Nabla, ABH, stb.) akkor úgyis azokhoz fogok nyúlni, ezek a 3000-esek meg kb. csak azért kerülnének a kosaramba hogy ma is vegyek valamit mert gyűjtőszenvedély. (Anyum hörcsög-effektusnak nevezi :joy::joy:)
De ettől függetlenül szépet alkottál vele te is és Anikóé is tetszik, csak mondjuk egy JSC Jawbreaker vagy Mini breaker is tudja, kevesebb erőfeszítéssel. De ez csak az én saját eszmefuttatásom, ha pl. bor rajongó lennék és 70 éves kultikus, külföldről hozatott borok lennének a pincémben, nem venném meg a kétezres Spar polcos bort mondván olcsó úgysem bukom nagyot. De ez csak saját gondolatmenet, nem azért írom mert baj ha más így tesz!

3 Likes

Hát nem is tudom. Az a baj, hogy egyébként a palettákban csodás színek vannak a panban, ha ezek jól működnének, azért szerintem legalább a fele nincs meg még nekem. Így ránézve nem látszik, hogy milyen különleges színeket tartalmaz. Az is fura, hogy még swatcholva sem vészes, csak szemen kell vele küzdeni, ami mondjuk nem nagy előny, lévén szemhéjpaletta. :joy:

De amúgy igen, értem mit akarsz mondani. Ez olyan, mint hogy ma már nem veszek magamnak cipőt a piacon, még a Deichmannban sem nagyon, mert tudom, hogy ha az Eccot is meg tudom venni, akkor az, bár drágább, mégis jobb vétel.

2 Likes

Az Arielle- re lennèk mèg kìvàncsi, az fb csopiban az egyik csajszi nagyon jò zöld sminket kèszìtett vele. A tièd szenzàciòs lett @Kokapu :heart_eyes:! Èn màr csak akkor veszek essence/ catrice palettàt, ha többen is megerősítik,hogy jò. Most is csak a ho- ho- ho van tőlük.

2 Likes

Érdekes, mert nekem az essence szemceruzák pl. tökre bejönnek. Láttam, dicsérted a Zoeva szemceruzákat a Pupás véleményed kapcsán. Még mindig így gondolod?

1 Likes

Nem is feltétlenül arra gondoltam, hogy alapozóból csak a high-end a jó, m én is szeretem a koreai BB-ket, hanem hogy a dm-Rossmann-körben nehéz jót találni, szemfestékből meg pláne. A Müller kicsit más, mert szélesebb a választék.
A Colourpop nem drága, mégis tök jók a palettái, szóval olyan, mintha kifejezetten a drogériák lennének megátkozva ebben a tekintetben.

2 Likes

Nekem sajnos nem, nagyon karcolnak és sokszor kell huzigálni, hogy látsszon valami. Nekem még mindig a Zoeva az etalon, de bővült a kör a Colourpop és a Nyx Faux Black darabjaival.

1 Likes

Szerintem, meg mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy úgy b@ssza el a pénzét (meg az életét is adott esetben), ahogy akarja. :rofl::rofl::rofl:
Időnként befürödni 1-1 sminktermékkel nem ördögtől való cselekedet, vannak ennél nagyobb bűnök is az életben!

6 Likes

Egy zöld csillámos színt megnéztem belőle Müllerben és nagyon potyogott, szerintem az a smink amit láttál inkább a lány ügyessége miatt lett szép, nyugodt szívvel hagytam ott a palettát

2 Likes

Szerintem kicsit köze van ahhoz, hogy az ujj, amivel swatcholunk, sokkal zsírosabb felület, mint egy ecset, és így úgy tűnik, hogy hűű, de pigmentáltak.
Nem értem, hogy a Hohoho minőségét miért nem lehet prezentálni…

4 Likes

No majd megnézem BeautyBay-n a Zoeva szemceruzákat… Köszi szépen!

1 Likes

Persze, ez tény :slight_smile: Nem is úgy értettem hogy más ne csinálja hanem hogy én emiatt nem merem vagy nem szeretném már. Sok volt a csalódás. De szerencsére (valamiért mindig így alakult) zsibin simán elvitték a nekem nem működő drogis palettáját is… Azokra is van kereslet, pedig eleinte szkeptikusan tettem fel mert azt hittem csak ínyencségekre vadásznak a zsibin. De örültem hogy nem így van.

1 Likes

Ez fáj ezekben a palettákban nekem is, hogy annyira szépek és guszták, jók a színek, sokszor ötletes a dizájn, és olyan mérhetetlen csalódás egy swatch. Ujjal még nem is, de azért már abból is lehet következtetni hogy ajj megint csak a külcsínnel foglalkoztak. Szóval szomorú.

Ho ho ho minőséget akarunk, az összes sminkmániás nevében!!! :grin::shamrock::shamrock::shamrock:

4 Likes

Igen, ebben a zsírosságban lehet valami, sőt talán még az ujjlenyomat barázdái is számítanak.

2 Likes

Ahogy láttam a Hohoho vöröses, barnás színekből áll, és biztos vagyok benne, hogy azoknak az előállítása sokkal egyszerűbb lehet, mint mondjuk a zöld, vagy kék színeké.

1 Likes

De most mit csináljunk mi, itt a végeken, akiknek jut egy, jobb esetben 2 db DM, vagy Rossman és örülhetünk, ha nem kell 50 km-t utaznunk a legközelebbi Müllerig? Kénytelenek vagyunk a felsorolt drogériák termékeiben örömködni.

Azért minden héten nem rendelhetek külföldről se, meg aztán közelít a BREXIT is, arról nem is beszélve, hogy a látatlanban online megrendelt színekkel, termékekkel is jócskán be lehet fürödni!

Szerintem, aki ezen a fórumon mozog, igyekszik a lehetőségeihez mérten a legjobb döntéseket meghozni a vásárlásai során. Köztük én is. 1-2 mellényúlás meg szinte elkerülhetetlen, meg olyan is van, hogy kellenek a csöppnyi örömök, aztán veszek egy monot, vagy egy pirosítót 500-ért. “Max. elajándékozom” szlogennel. De nekem pl. van egy essence bordó monóm, azt vittem el múlt héten a nyaralásra is, és kifogástalanul működik.

Kb. 35 évig úgy se így éltem. De nekem már felnőtt gyerekem van, aki szerencsére megáll a saját lábán, a lakáskölcsönünk, amit egész életemben nyögtem, jövőre lejár. Miért ne engedhetnék meg mostanra magamnak ennyit, ha nem adósítom el vele a családomat? Nem érzek bűntudatot. Dohányozhatnék is, mondjuk…

4 Likes

Ja! Azt meg el is felejtettem, hogy a nagy gyártóknak is ugyanúgy vannak rossz termékeik. Lehet, hogy nem jellemzően, de akkor is vannak, ez tagadhatatlan. Megnéztétek már, hány db MAC rúzst árulnak a zsibin?

1 Likes

Szerintem ez egyéni szemlélet kérdése, senki nem akarja a másikon számon kéri, mit miért vesz. Én is megvettem az Essence új pirosítóját, pedig van otthon Hourglass, kérdezhetnénk, hogy mégis minek.:yum: De szemfestékben volt elég rossz tapasztalatom ahhoz, hogy óvatos legyek, ahogy @anon46483502 is írta - de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet jót találni a drogériában.

Az meg, hogy high-end márkáknak is vannak rossz termékeik, szörnyű szégyen rájuk nézve. Sajnos az ár és érték között nem mindig egyenes arányosság áll fenn.:persevere:

1 Likes

Igen. Kell az embernek az észhez téréshez, hogy párszor megégesse magát. :money_mouth_face:
Egyébként épp most készülök az Essence Sydney palettáját beszerezni. :crazy_face: