Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ajajj mire számítsak a Belle-nél :smiley: @Kokapu :D. Remélem tudom majd használni :crazy_face:, szerinted? :smiley:

Nekem a paletta tetszik!

1 Likes

Nem tudom mire számítsak :rofl:, a vajszínűt? Ő se tudta ecsettel annyira intenzíven felvinni, inkább az ujját használta utánna.

Én azt nem értem, miért nem nézte meg az üzletben a swatchokat vásárlás előtt. (Néha továbbléptettem, ha mondja hogy miért nem akkor elnézést). Én SOHA nem veszek drogériás palettát próba nélkül, mert 20/18 alulpigmentált, foltos, semmilyen. Az elmúlt sok-sok évben egyedül a Ho ho ho és a Berry on a minőségi darabok drogériás márkától. Az összes többi olyan meh… Kezdő sminkelő, vagy 15 éves lánynak okésak, de ennyi. Ez nem sznobizmus, mert tusom Essence, spirálom Lovely, szemöldök ceruzám jelenleg egy szuper Catrice, de a palettákat egyszerűen nem tudják előállítani úgy, hogy az ember azt mondja na EZ megérte. A 2 említett jól sikerült darab kivételek. De pl. múlt héten swatcholtam Müllerben az őszi narancsos Essence palettát, az is olyan, hogy a színek szépek, de a pigmentáció meg a minőség, az nem ért annyit hogy egyáltalán elgondolkodjak a megvételén. Jó, én mondjuk nem vagyok a tipikus kényszeres “minden palettát megveszek ami szembe jön” gyűjtő, de ha az lennék is otthagynám már a legtöbb ilyen minőségű palettát.

6 Likes

“a szemfesték paletta azonban kizárólag online, a Notino oldalán lesz elérhető.”
No igen. Nehogy lehessen má’ esetleg swatcholni is. :roll_eyes:

1 Likes

Haha, na ez az… Ahhoz meg kell várni a netes swatchokat. Nyilván az se “olyan”, de jobb mint a semmi. Persze felmerült bennem, hogy vállakozó kedvű leszek ès megrendelem így is. :smile:

1 Likes

A Belle-be még bele sem nyúltam. Igazából még mindig nem tudom, hogy kipróbáljam-e, mert azt tényleg Belle miatt vettem meg.
A múltkor elég hosszan írtam a Jázminról, az én tapasztalatom is az volt, hogy nehezen kezelhető, küzdeni kell vele. Bár nekem a végeredmény szép lett, és elég jól is bírta, de szerintem - nem oly szerény véleményem szerint :grinning: - ahhoz az eredményhez az én gyakorlatom is kellett.

Na, de mindjárt megnézem a videókat is. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Akkor kezdhetek gyakorolni :smiley: Mert ha mar ennyi pénzért megvettem, bár jó lesz nézegetni is :D, legalább pár színt szeretnék használgatni, aztán úgyis remélem jobban beletanulok :D.

2 Likes

Hajrá! Támogatom! :smiley:

1 Likes

Hát, a swatchokat mindenképpen várjátok meg, én a tavalyi L’Oréal Berry much love paletta után azt mondtam nem veszek több L’Oréal palettát. Vissza is kellene már belőle vennem még egy csillagot. :roll_eyes:

2 Likes

Amiatt viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Jázminban a mattok egyértelműen jobbak, mint a fényesek, és a Belle-ben több a matt.

1 Likes

Remélem ez jó jel :sweat_smile:.

A Belle-t olyannyira érzelmi okokból vásároltam, hogy az üzletben meg sem néztem a teszterét. :flushed:

Arra emlékszem, hogy pl. a Tiana egy darab :poop: volt.

1 Likes

Ajajj :D. Abba remenykedek, hogy mivel én még csak 1 színből szoktam felvinni a szemhéjamra, ezért remélem majd így működik is :D.

Szerintem nehéz megállni a drogéiában a polcok előtt, hogy ne vegyen le az ember egy szépen összerakott egész jó áron elérhető palettát… Akár elérhető a minta, akár nem. Tiszta frusztráló, mikor látja az ember a limitált kiadások polcán, hogy jaj, már csak egy darab van. Lehet jön valaki és mindjárt elviszi? :thinking:

4 Likes

Kicsit más téma, de az újdonságokhoz kapcsolódik. A mostani Catrice őszi szortimentből tudtok ajánlani termékeket? Mit érdemes beszerezni, mit nem?

Azért nem swatcholta meg, mert a párja ment el a boltba és vette meg neki, de persze az ő kérésére. Mindenképp akarta ezeket a palettákat, de azért én semmiképp nem vennék meg így egy Essence palettát.

1 Likes

Ó köszi, az más. De igen, próba nélkül már aki kicsit is ismeri miben jó vagy rossz egy márka, csak akkor kockáztat ha nem szàmít az X ezer forint. (Jelen esetben majdnem 6500 Ft…) Bár az való igaz, hogy Anikó blogger és nála az újdonság bemutatása “szakmai követelmény”, egy blogger más szemmel mérlegeli a kidobott pénzt. Csak mondjuk annyira felhúzta magát holott sajnos várható volt az eredmény, szinte garantált.

1 Likes

Így hat a kereskedelem az emberre. Ezért fogynak el a legpocsékabb limitált szériák is napok alatt. Lehet pont ezért nem erőltetik meg magukat az elérhetőbb árú márkák, mondván minek, ha egyszer ígyis- úgyis viszik az emberek, mint a cukrot. Mivel olcsó, az ember kevésbé mérlegeli a tudatos vásárlást az esetében. Csak megveszi, mert rá van nyomtatva valami szép/cuki/közkedvelt minta.
A Ho ho ho után azt gondoltam, na rájöttek végre min kell változtatni. De nem, úgy látszik, az egy szerencsés véletlen volt. Mert bár vannak palettáik, amiben vannak szép színek (és akár még használhatóak is), de az (nekem) nem fér bele, hogy akár 3000-et is költsek arra hogy 15-ből 5 színt használni tudjak. A többi meg vagy nem látszik, vagy foltos, vagy estére az egész arcomon csillámok ülnek tort, mintha egy szilveszteri buliról jönnék haza.

5 Likes

Megnéztem én is Anikót. Érdekes, mert nekem belenyúlva a Tiana sokkal rosszabbnak tűnt, mint a Jázmin. Végül is egyébként pontosan ugyanazokat mondta el róla, amiket én is tapasztaltam.
A legnagyobb gond velük, hogy a külső alapján tényleg sokkal jobbat vár az ember. Mert amikor felnyitod a fedelét, tényleg olyan, mintha Nabla lenne, és ezután hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy a harmadába sem kerül.
Nekem az, hogy egy 3400 forintos palettával meg kell küzdeni, nem akkora csalódás, mint a Natasha Denona mini 5-ös palettája, ami 25 dollárért pár óra múlva semmivel nem néz ki jobban a szememen, mint ez a nem túl jól sikerült Essence paletta.

De viszont most képzeletben megveregetem a vállam, én azért szebbet kihoztam a Jázminból. :grinning:
IMG_20190921_130659

15 Likes