Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Igen! Teljesen igazad van! :slight_smile: Mindennel egyetértek! :slight_smile:

2 Likes

Ami neked van, azt a csodás mályvás Hudát is lekoppintották Revolution-ék, de a minősége tuti a közelében sincs :slight_smile: Az eredeti nekem is nagy álmom, talán karácsonyra az lesz az ajándékom idén :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ez nem replika, ez dupe :slight_smile: A replika az, amire az van ráírva, hogy Huda Beauty, de közben meg kicsi kínaiak próbálták leutánozni, a dupe pedig az, amikor egy olcsóbb árut kínáló márka megcsinálja ugyanazt a színösszeállítást (esetleg kissé megkeverve legalább az árnyalatokat) a saját nevük alatt :slight_smile:

2 Likes

Jaj, megint előbb írok, utólag olvasok, látom Anett már leírta előttem :))

2 Likes

Ha esetleg még nem unnánk:

lila

Mondjuk engem ezzel megvettek, nagyon tetszik ez a paletta.

6 Likes

Most akartam én is megosztani :slightly_smiling_face:
Összehasonlítás az It’s my pleasure palettával:

2 Likes

Na meg nem a márka tehet róla, hogy annyira népszerű, hogy dupe-ok (és replikák) készülnek a termékeikből.

1 Likes

Igy mukodik a beauty ipar. Szinte mindennek van olcso replikaja (Revolution, W7, Lovely, I love makeup stb) es ez jol van igy. Nem telik mindenkinek Hudara es ez jo alternativa kiprobalni ezeket a szinosszeallitasokat ennyiert. Azt tudtad, hogy ezek a Huda 30€-s palettak Kinaban keszulnek? Engem ez haborit fel.

4 Likes

Remélhetőleg van különbség kínai gyártás és kínai gyártás között… az ecseteknél kb. képtelenség kikerülni, a KAP ecsetei, az ABH paletták kétvégű darabjai is ott készülnek. A Sigma még rá is véseti a feliratot az ecsetek nyelére, hogy Made in China. A Juvia palettái is ott készülnek, de nagyon jók, de az egyik highlighterüket Olaszországban gyártották. A Catrice cuccokon is láttam már Kínát, Lengyelországot meg Olaszországot is feltüntetve. Kíváncsi lennék, mi alapján döntik el a gyártás helyét.
Van, ahol az azonos tulajdonos miatt zörög a haraszt: a Kylie és a Colourpop minősége megegyezik egyes pletykák szerint, mindkettőnek a Seed Beauty a gazdája.

5 Likes

Ó, tudnak ők minőséget gyártani, ha akarnak!
Leginkább attól függ, hogy a minőségbiztosítás marad kínai kézben, vagy a gyártató cég végzi.

3 Likes

A Catrice és Essence is azért baromi hasonlók, mert mindkettő Cosnova márka.

2 Likes

A Huda magasabban pozicionalt marka a Juvianal meglatasom szerint. A Nars Kinaban is gyartat. Valoban nehez kikerulni Kinat, de egy premium marka akkor se gyartasson Kinaban kozmetikumot, ez az en vesszoparipam! Nem tamogatom a haszon kergetest ezen az aron, inkabb mast valasztok.

4 Likes

Igen, mondjuk olvastam olyan véleményt, hogy miért ilyen drága a Huda (és akciózni se szokták), holott csak egy youtuber márkája. Szerintem csak simán a középrétegnél feljebb lőtte be a célközönséget (exkluzivitás sugallása).
Nekem se szimpatikus ez a hozzáállás, a Colourpop meg tudja oldani, hogy helyben gyárt és nem drága márka - és azt se hinném, hogy deficites lenne.

1 Likes

De ott nincs akkora árkülönbség, vállaltan testvérmárkák. A L.O.V. is hozzájuk tartozik, ugye?

1 Likes

Én úgy tudom, hogy igen.

És tényleg:
https://cosnova.com/en/brands/

1 Likes

Igen, tényleg ő is. Igen, meg ezek mind egy célközönséget céloznak.

1 Likes

Mondjuk van némi financiális differencia. Amikor még volt a L.O.V., nem is értettem, hogy tkp. kik a célcsoport, mert szerintem az árbeli különbség erre akart utalni.

Ja lehet az drágább picit, megmondom őszintén egy-két alkalommal néztem csak az állványt az Árkád Müllerben, pár ezer forintos árakra emlékszem de nem vizsgáltam meg semmit tüzetesebben, azt olvastam anno róla hogy tipik drogériás márka, és hogy Cosnova, (már beugrott hogy ja tényleg olvastam is mikor megjelent nálunk), így automatikusan egy kalap alá vettem a Catrice - Essence duóval.

Nem picit volt drágább, a másik kettőhöz viszonyítva legalább két-háromszoros volt az áraik. Inkább a L’Oreallal volt egy árban. Na persze az is lehet, hogy csak a Müller árulta drágábban, míg a Catrice és az Essence hasonló árban van, mint a többi drogériában.

1 Likes

Na látszik hogy bennem mennyire nem hagyott mély nyomot :laughing::laughing: