Elő lehet rendelni a hourglass palettàt space.nk- n. 75 £. Kb 24000 Ft. Megvàrom inkàbb, amíg megèrkezik a douglasba, talàn lesz 10-15% kupon
A paletta nagyon szép, de az ára még mindig brutális. Én a 4-es palettát néztem ki, de arról nincs semmi hír…
Èn is arra vàrok
Én is a négyes palettát szemeltem ki.
Szintén…
Mondom ezt úgy, hogy 3 pirosítóm van tőlük…
Te honnan szeretnél rendelni, angol webshopból?
Szépséges Nars arcpaletta. A tok teteje is figyelemre méltó:
Megkérdezhetem milyen árnyalatok? Nekem nincs meg még egy se… De Andrea Matilliano, az egyik kedvencem a youtubeon nagyon oda van értük. Általában amit ő szeret, az nekem is működni szokott, ezért gondoltam teszek egy próbát.
A Cult Beautyban bízok, remélem elérhető lesz ott.
Az Iridescent Flash, a Radiant Magenta és a… Luminous Flush, az utóbbi kettő miniben. Az Iridescent Flash-sel nagyon óvatosnak kell lenni, erős színe van.
Én is a Cultveautyra gondoltam.
A most megjelent Charlotte Tilbury es a karacsonyi Bobbi Brown szempaletta swatchai:
A Revolution Skincare kidobott egy-két új szérumot és tonikot a piacra. Ezt nagyon ki szeretném próbálni:
A sima nia nekem nem nagyon ért semmit, megnézném ez mennyivel tud többet.
Avon új “csodaterméke”: https://kremmania.hu/kremek/avon-distillery-purify-arcolaj
Munkatársam hozott be belőle mintákat.
Ez durva… Anyukámnak voltak régen avonos termékei, háát a legtöbb nem ért valami sokat ( tudom hogy vannak jó avonos termékek is.).
Nekem nem igazán szimpik… Ráadásul tényleg ez amit linkeltél…, lehúzás megy ezerrel.
Az Avon/Oriflame vonal nekem olyan “retro”, amikor tinilány voltam, anyukák rendelgettek maguknak és persze mi csajok is kikönyörögtünk ezt-azt. Aztán 15 évesen lehettem “tanácsadónő”, leginkább magunknak meg osztálytársaknak rendelgettem, a kult Iced Champink rúzs meg Célebre parfüm kedvenceim voltak.
Na de hogy bőrápolásban használt-e onnan bármi? Hát nyilván nem Na jó, a zöldteás korrektort kentem pattikra, az nem volt rossz.
Ma pedig van egy Far away parfümöm, mert azt szeretem és közel áll a szívemhez, de ennyi.
Aki nem tudja mi micsoda és valójában mennyi az ára az simán kifizeti érte ezt a pénzt. Nagyon durva, hogy ennyit ezért képesek elkérni. Én szeretem a jojoba olajat, de ennyi pénzért tuti nem venném meg
Már próbáltad?
Sztem ez nem olyan rossz összetevős az Avontól. A reklánszöveg persze vakítás. Most ezek a divatos “hívószavak”. Vegán, környezettudatos … Ja, meg az ára, vicc.
Méregtelenítés… elképzelem, ahogy a helyi érdekű alkeszek döntik le a torkukon a jojoba-napraforgóolajat.
30 ml ezért az árért, megőrültek?..
Új szépségek, természetesen limitált…
Jááájjjj, ezt kár volt…