Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

És otthon is megbizonyosodhattál arról, hogy biztos kézzel/szemmel választasz! :wink:

Kezdődik a karácsonyi fegyverkezés:

Azok az ecsetek IT Cosmetics-esek. @Kokapu!:yum:

6 Likes

Nagyon köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, kedves @Amadea! :grinning:

3 Likes

Az Androgynyért, tudod.:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Egyébként annyira az ecsetek nem hatnak meg, mert nagyon sok van, és szeretem őket. No meg a Catrice/Essence is csuda dolgokat tud ecset fronton alkotni. :blush:
Én minden karácsonyi/adventi smink cucc közül legjobban erre (mi másra lennék?) vagyok rágerjedve:

6 Likes

Ohhó na ez nekem is kell :heart::heart::heart:

1 Likes

Ugye, hogy ugye? :smiley:
Tegnap megvettem a 3. HPH napra a jegyeket. :blush:

1 Likes

Nagyon jópofa :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Jajj ne is mondd, pont beszéltük hétvégén családdal hogy lesz 3. mozinap, de én nem merem bevállalni a baba miatt, mást még nem tudtam meggyőzni a családból hogy vigye el a fiamat :slight_smile: Apum is HP rajongó de mostanában nem vállal mozit mert a nyáron 2X is elaludt a moziban :joy::joy::joy::joy:

1 Likes

Ó, én is el szoktam aludni. A Legó kaland 2-n is, és a Pokémon filmen is bealudtam, pedig még tetszettek is…
De azért nem mindenen. :slight_smile:

Apumnál is a Pokémon volt az egyik :slight_smile: Szerintem is aranyos volt a film, nekem bejött pedig tartottam tőle hogy blőd lesz. Na most nincs mozi nekem egy jóideig, pedig imádom. Nem tudom miért de az egyik kedvenc kikapcsolódási formám lett az elmúlt években. Havonta jártunk férjemmel vagy családilag, vagy barátnőkkel-barátokkal.

1 Likes

ColourPop Pretty Fresh kollekció

3 Likes

szerintem a tinted moisturizer black fridaykor repül a kosaramba… de még a véleményeket megvárom addig.

1 Likes

Nekem is tetszenek. Most, hogy végre szebb a bőröm, pont keresek valami könnyebb BB krémet vagy színezett hidratálót. Sok év óta először az utóbbi pár hónapban többször is elmentem dolgozni alapozó nélkül. Ezt meg akartam írni már a másik, “Sikertörténetek” topikba is :slightly_smiling_face:

6 Likes

Screenshot_20190917_173311

5 Likes

dejó, végre ezt is behozzák…

1 Likes

Azért ez szemétség velem szemben:

6 Likes

Screenshot_20190918-215111_Samsung%20Internet
Ezeket láttátok?

2 Likes

Fuuuu! De duhito! Huda replika…
nem eleg, hogy Kylie híres kedvenc rúzsát is koppintották, most meg a 2. Kedvencem is a Hudat! Fuh… :rage::exploding_head::exploding_head:

2 Likes

Komolyan, kezd egy kicsit csökkenni a szememben a Huda Beauty, pont az ilyenek miatt, a replikak miatt. A kínai üzletek is tele vannak vele…

Nagyon dühítő,mert így ha nekem van azt gondolhatják,hogy hamisitvany, pedig annal gázabb nincs is, ha valaki replikat vesz
(legyen az bármi)

1 Likes

Vannak olyan márkák, pl. Revolution, W7, stb. akik híres sminktermékeket koppintanak, kvázi dupe-okat gyártanak. Nyilván minőségben sosem lesz olyan, mint az eredeti, de azoknak jó akik nem tudják megvenni az eredetit viszont az adott színeket kedvelik. Ez nem hamisítvány, csak “dupe”, nem tudom ezt jogilag hogy intézik egymás között a márkák, de szerintem ha megvan az eredeti, ne bosszantsd magad azzal, hogy van belőle olcsó verzió. Nekem van amiből eredeti van és van amiből csak a dupe, de még senki nem szólt be amiatt hogy xy palettáról miért a másolat van meg, sőt ezt észre sem veszi az ember környezete! Ez azért nem olyan, mint a hamis Luis Vuitton. (bár azt sem venné észre szerintem egy átlag random ember)

6 Likes