Ó, hát nekem ez csalódás. Valamiért úgy gondoltam, hogy a közepe inkább zöldes lesz.
Ugye? Én is. De azért szerintem a te színeidhez ez is istenien állna.
Ez mondjuk egy kényes paletta, megkívánja a meleg tónusokat. Rózsás fehér bőrhöz és hideg szemhez nem tudom elképzelni.
Én is zöldesnek láttam elsőre, ezért nem is értettem a Honey elnevezést.
Így már nem is tetszik annyira. Én is azt hittem, hogy középen arany tónusú olivás szín lesz.
Nekem is olyannak tűnt. Azért Temptalia színmintáira még kíváncsi vagyok.
Igen, valóban inkább meleg tónusúaknak való, legalábbis úgy tűnik. Ezek után nem hinném, hogy megvenném, a Juvia’s Warrior nekem elég lesz ilyesmi szín összeállításban.
Igen, az is meleg paletta. Nekem JP palettám nincs, de UD-k közül a GoT, és Smoky paletta is tartalmaz barna, aranybarna és arany színeket, szóval engem is elgondolkodtat, kell-e egy teljesen arany-barnás paletta. Pláne fényes. Hétköznap inkább matt szemsminket szeretek használni ebben az időszakban. A csillogás nálam a nyáré és majd a karácsonyé Bár ha belegondolok idén augusztusban alig festettem a szememet, parlagfű allergia
Ugyanez jutott nekem is rögtön eszembe. Nagyon hasonló színek.
Nekem bejön. Ha nem lenne paleta-stop, akkor jöhetne.
Ma portyáztam egyet a Blaha Müllerben, leírom, mik voltak:
A Catrice standnál csak a hatszögletű Luminous bronzosító-highlighter hűlt helye volt, az Essence-nél volt a bazi nagy hatszögletű szempalettából az egyik (a másik már elfogyott, csak a teszter volt). Volt az új duó kontúr-highlighter, a The Higlighterből egy darab, a The Blush pirosítókból egy se, és teszter is csak egy színből. Három rúzsból volt pár darab, szépek a színeik.
Meg volt még egy szemfestékpaletta, sajnos nem találok róla képet, a neve azonnal kiment a fejemből, de volt benne fényes kék és zöld szín is, és többségben voltak a fényesek a mattokkal szemben. Érintetlen volt, meglepő módon.
Nagy szempalettából ez:
Újabb gyönyörű Juvia’s paletta, igazi őszi. Azért remélem, nem fognak ők is hetente új palettát megjelentetni.
Új mini ND:
Még szerencse hogy ezek nem az én színeim, mert egyébként gyönyörű
De tényleg felpörögtek ők is az új termékekkel, ez már a Colourpopnál is nagyon fárasztó, sőt nekem az évszakonként megjelenő kollekiók is fárasztók, úgyhogy remélem tényleg nem állnak be ők is a sorba.
Ez gyönyörű.
Igen, sajnos az.
Érdekes, 3. és 5. mostanában több palettában is megjelent.. (CP, Honey, UD Naked Honey, az ABH Jackie Aina palettája). Azt hiszem ezek lehetnek a trend színek őszre. Egyébként a 4. szín az igazán különleges, nem igazán láttam még… De sajnos ettől még nem lett több pénzem a palettára .
Ha jól megnézem akkor ez a paletta nem is érdekel a színek miatt
Kicsit más új termék. A tudatos bőrápolással kapcsolatban keresgélve találtam rá kicsit több mint egy éve Caroline Hironsra. Úgy néz ki, tavasszal kiadja az első könyvét .
Nekem ezek a színek nagyon tetszenek, annak ellenére, hogy már vannak hasonlóim. A Cranberry is nagyon tetszik. Csak hát ez az ár 5 színért…
Ez nagyon tetszik! Csodálatos!