A kerek izét én is néztem. A paletta annyira nem mozgat meg, megvannak ezek a színek másokban, de jól néz ki.
Érdekes, nekem annyira nem tetszenek
Szivárványos
Teljesen egyetértek. A drágább termékeknek több esélyt adunk, ha esetleg nem válnak be, többet is kísérletezünk velük, mint az olcsóbbal. És nehezebben ismerjük be a tévedésünket is, mint egy olcsóbb termék esetében, mert elbizonytalanodunk, hogy talán mi csináltunk valamit rosszul.
Mi érzünk bűntudatot az elismert márkanév mögé bújt gyártó rossz minőségű, ugyanakkor drága pénzért eladott terméke miatt. Számomra ez a felháborító!
Mert egy alapozó esetében még megbocsáthatónak tartom, hogy valami miatt nem válik be, hiszen annyiféle-fajta bőrtípusunk van, nem válhat be mindenkinél ugyanaz. De egy neves és drága szemhéjpúder, rúzs, vagy akár pirosító pigmentáltságának, eldolgozhatóságának, és tartósságának tekintetében számomra elfogadhatatlan.
Komolyan gondolkodtam pl. a Bobbi Brown mono szemhéjfestékén is, szerencsére itt a fórumon figyelmeztettek a veszélyeire.
A Guerlain melyik pirosítója nem vált be?
Nekem nincs Guerlain pirositom, mert nem csabitott el a marka.
Egy nagyon vilagos bronzositoja van a lanyomnak, de nem hasznalja, van jobb a gyujtemenyeben. Egy gyonyoru ruzst vettem evekkel ezelott, ami gyorsan megavasodott. Ez valoszinu azert tortent meg, mert nem egy kozkedvelt marka, amely termekeit elkapkodjak. Szerintem ezt erdemes eszben tartani, mielott draga ruzst vennel, hogy mennyire lehet regota az uzletben.
A magyar beauty bloggereknel tunt fel a Guerlain pirosito nehany eve, akik tobbsege aradozott rola, aztan megis a KM zsibin vegeztek ezek a fantasztikus termekek.
BB-tol akkor vasarolj barmit, ha bemesz a boltba, kiprobalod magadon, kisetalsz es nehany ora viselet utan megnezed, hogy ez olyan, mint elkepzelted.
Vannak nagyon-nagyon jo termekek, de ha teheted, teszteld vasarlas elott oket. Nem ciki bemenni, feltenni egy ruzst az elado segitsegevel (aki lefertotleniti) vagy akar szemhej pudert, aztan kisetalni. Lehet hogy sokunknak bejon, de nalad pont nem mukodik a formula es szornyu ha egy vagyott termeket csak nezeget az ember otthon es vivodik hogy eladja vagy megtartsa azt a remenyeivel egyutt.
Ezek vajon nálunk is kaphatóak lesznek?
Egy része már megtalálható Pink Pandán
Köszi, meg is nézem
Ááá:
Kontúrpaletta, rúzsok és pirosító a Müllerben szombaton volt.
Szempillaspirálokat is láttam Müllerben nemrég.
Nincs mit az aranyos beütésű highlightert ki is néztem magamnak
Nekem meg ez tetszik. Olyan, mint a Milani paletta.
Én meg a szempillaspirált meg pirosítót… egyelőre
Ez is nagyon szép, viszont jobban vonzana, ha a fényes és matt árnyalatok aránya fordítva lenne
Nagyon szép! Tényleg olyan mint a Milani.
Mintha nem is Essence lenne. Nagyon szép!
Elég hasonló színek is… de akkor is tetszik!
UDNaked Honey swatch-ok
Érdekes, így most azt gondolom nem rossz de nem is aaaannyira különleges. Na még vizslatom kicsit