Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Egyébként tényleg nagyon szép. De én már elcsábított a Jackie Aina paletta. És sajnos az ABH se olcsó mulatság, szóval egy darabig azt hiszem meg kell elégedjek ennyivel. :no_mouth:

Azt én is megrendeltem.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A ColourPop megint kihoz két új kollekciót, amik annyira unalmasak, hogy nem teszek be képet róluk :smiley:

3 Likes

A thatgirlshaexo és a makeupbyjesi szettekre gondolsz? Én nagyon sajnálom őket, hogy így kellett kollekciót kapjanak. Mindkét lány youtube csatornája az elsők között mutatott be mindenféle colourpop újdonságot. Láthatóan nem csak az ingyen küldött termékek miatt voltak lelkesek, hanem komolyan szeretik a márkát. Ehhez képest, a “kollekciójuk” csupán annyit takar, hogy egyedi papír dobozba csomagolhatták a meglévő termékeket. Ami önmagában még nem is lenne nagy baj, mivel követhetetlen a sok új termék, árnyalat. De azért legalább egy-egy önálló szemhéjpúder/rúzs árnyalatot kaphattak volna… Az pedig, hogy mindkét lány super shock szettjei nagyon hasonlóak egymáshoz, és egyszerre elérhető mindkettő, szerintem még nagyobb hiba. Mibe került volna, egymástól 2 hét különbséggel kihozni a két kollekciót, közbe iktatni a következő epres/barackos/narancsos stb. palettát?
A sajnálkozás mellett sajnos viszont igazat kell, hogy adjak neked @BlackXentric, ezek a kollekciók ebben a formában tényleg unalmasak.

4 Likes

Juhú! :upside_down_face: Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz! Már régóta szeretnék beszerezni egy ABH terméket, de egyik paletta sem volt kihagythatatlan eddig (vagy nem az én színvilágom - Modern Reniassance, vagy nagy része pedig megvan a színeknek - Soft Glam). Neked megvan valamelyik ABH paletta?

2 Likes

Öö, igen, a MR, a Soft Glam és a Subculture van meg.:blush: Jeffree Star feltűnése előtt egyeduralkodók voltak a szemfesték-szekcióban. Nagyon porolnak, de gyönyörűen pigmentáltak és maguk a paletták is nagyon szépek, olyan jó rájuk nézni.
Remélem, szeretni fogod a JA palettát.

Ha már Colourpop:
69697538_2407057049374453_4886165618694291456_n
Nem unják még Kathleen Lightsot? Hányadik kollab már ez, a századik?

5 Likes

Igen, azokra gondoltam. Teljesen egyetértek veled, bár én nem ismertem őket. Akárkik is, ez így gáz.

A Catrice új körömlakkja nem kicsit csillog a napfényben. :star_struck:

CollageMaker_20190905_113232064

11 Likes

De jóó, elég jó színek vannak benne :).

Sokadik, de szerintem minden kollabnál tudott újat mutatni, népszerű lett a legtöbbjük.
Erre az új palettára sem mondhatjuk, hogy unalmas színek kerültek bele :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni ez a paletta. Az utóbbi időben messze ez a legfantáziadúsabb portékájuk. Ha nem lenne ennyi szemfestékem még akár be is szerezném.

2 Likes

39 dollár. Nekem túl színes és nagy ez a paletta, de szerintem is fantáziadús!
image
image

9 Likes

Ezt mindenképp csak free shippingel vállalnám, de ezek a swatchok is nagyon szépek.

1 Likes

Hát, ha erre ránézek, úgy érzem, hogy nincs még elég palettám… :see_no_evil:

Egy free shippinggel, vagy egy 20% kedvezménnyel már bevállalnám.

3 Likes

Hát nekem ennek a palettának csak a külseje tetszik. Mármint alapból nem rossz színek, de én nem látom mögötte a rendszert, csak úgy bele lettek dobálva az árnyalatok. Az sem szimpi, hogy a paletta 80%-a elég sötét színeket tartalmaz. Kicsit úgy érzem, mintha KL-nak megtetszett volna 30 különféle szín és azokat mindenféle gondolkodás nélkül beletette volna ebbe a palettába.

3 Likes

Jaj de jó, annyira így érzek én is, nem vagyok egyedül! Persze szépek a színek, de túl sok és túl összevissza. Legalább a pénztárcámat nem kísérti. :smiley:

1 Likes

Mit szóltok az Hourglass új palettájàhoz?
K%C3%A9p
K%C3%A9p K%C3%A9p

4 Likes

Elfogadnám :star_struck:

2 Likes

UD Honey swatchok:

5 Likes