Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Én @Anheszenamon véleményére is kíváncsi lennék, ha jól tudom, ő is használja.

Egyszer szívesen kipróbálnék még egy teljes fedésű alapozót, ami nem olajosodik át, de az orcáim sem szárítja.

Esetleg ennek az alapozonak nezz utana, ha teljes fedesut szeretnel.
https://kremmania.hu/kremek/the-balm-even-steven-alapozo
Epitheto, nagyon halvanyan is felviheto, mindent takaro de nem maszkos alapozo. A vilagos nagyon vilagos, emiatt erdemes tesztelni a szin. Az en T vonalamon MINDEN atolajosodik, emiatt nem tudom azt mondani, hogy ez nem fog, de nem szaritott es kenyelmes viselet.

1 Likes

Szerintem nagyon nehéz megmondani, kinek mi jön be. Nem olyan rég valahol olvastam/láttam/hallottam, hogy vannak márkák akik pont a vásárlóközönség igényei miatt nem készítenek extra pigmentált palettákat (Dior, By Terry). A fiataloknak célzott essence esetében pedig gondolom a gyártási költségek is szerepet játszanak.
Én is a magasabb kategóriákból választok egy ideje. Ennek az oka részemről inkább az, hogy kevésbé érdekelnek már a trendek, inkább megbízható, évekig használható termékeket keresek.Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden drágább termék jó lenne. De jobban utána nézek a vásárlás előtt, és kevésbé érzem a nyomást, hogy sietni kell, mert elkapkodják. (Érdekes módon ezeket újra legyártják, viszont a lefosztott essence polcokat nem szokták újra tölteni…)
@Kokapu: Neked is bejön az It CC? Ha jól emlékszek, a zsíros bőrre valót használod te is? Azt hittem jó marketingje van csak a márkának, de egész jó fedést hoz, nem maszk hatású, és este is egész vállalható…

2 Likes

Szerintem sincs egyenes arányosság az ár és a minőség között, sajnos ki kell tapasztalni, kinek mi válik be. Nálam a szemfestékek azok, amiknél a drágábbak felé fordul a figyelmem és tudom, hogy egy Nabla, Jeffree Star vagy ABH esetében nem kell idegeskednem, hogy nem lesz elég pigmentált (de az első vásárlások előtt volt bennem némi félsz). A Natasha Denona esetében visszatart @Kokapu rossz tapasztalata, és az még drágább, mint az általam szeretett paletták.
Bronzosítóból én nagyon-nagyon szeretem a Catrice Lominous mittoménmi darabját, azon gondolkodok, hogy veszek belőle még egyet. MAC szemfestékem egy van, de legszívesebben visszakérném az árát, a Liptensity rúzsokból viszont van vagy négy, imádom őket. A sima rúzsaik se rosszak, de az én szívemet ezek a ducik rabolták el.
Pirosító: teljesen rá vagyok csavarodva a Revolution kis vacakjaira, főleg a Love árnyalatra, de a The Balm darabjait is imádom, tőlük viszont soha többé nem veszek szemfestéket.

High-engd cuccnál mindig azon gondolkodom, hogy az árban hogyan oszlik el a minőség, a márkanév és az egyéb költségek (pl. munkabér). Pl. van két Charlotte Tilbury rúzsom, de érzésre nem tudnak többet, mint a Nabla kis Diva Crime rúzsai…

2 Likes

Mindhárom IT CC van. Az Illuminating nem igazán jön be, nem tudom megszokni a fényességét, de egyébként nincs vele gond. A sima változat jó, most azt szoktam, hogy keverem a simát és az Illuminating változatot. Így nem annyira fényes, kellemes a végeredmény.
Egyértelműen az oil-free a kedvencem, azt fogom majd újra megvenni, ha elfogynak.
Bár az sem mindennel tökéletes. A Tarte BB primer (BB krémként és primerként is használható) nagyon szuperül működik a Deborah Milano BB krémmel, viszont úgy vettem észre, hogy az oil-free IT CC hamarabb zsírosodott vele. Viszont a Smashbox Pore minimizer primer használatával meg nagyon szép a végeredmény, és úgy tényleg nagyon soká olajosodik át.

Szóval ezt is ki kell tapasztalni. :slightly_smiling_face:

Hú én nem vagyok ilyen profi (=lusta vagyok a primerhez)… De jó tudni hogy az It CC-k megérik az árukat!

Nekem akkora pórusaim vannak, hogy muszáj a primer, plusz egy jó primer tud segíteni a T-vonalamon is.
Van itthon több, úgyhogy általában mindent letesztelek mindennel. :rofl:

2 Likes

Nekem a Bobbi highlighterek azok, amiket nagyon szeretek. Szemfestèkem is volt ,gyönyörű volt kinèzetre, pigmentàltsàg KB mint egy àtlag essence paletta - nem a jòl sikerült LE- k. Az dühìtő tud lenni. De az ecseteket jònak tartom , persze meg is kèrik az àràt.A MAC- től a pigmenteket, ecseteket es a mineral skinfinisheket szeretem. Szemfestèk nem győzött meg. Az LE monoi nagyon dràgàk.

A BB-tól egyedül pirosítót vettem, azt is hamar tovább adtam. Szemhéjpúdert nem, pont azért, mert az üzletben láttam a tesztert kipróbálva, hogy nem az én világom. A MAC-et nem értem. Van egy-két dolog, amikben erősek, mégsem használják ki. Ha nekem ennyi árnyalatú rúzsom lenne, tuti ezzel kampányolnék. Másrészt, szerintem minden második ember, aki betér, paint pot-ot vesz, mégse hoztak ki évek óta új árnyalatot…

Nem tudom új-e de nagyon-nagyon szép :heart_eyes:.Screenshot_20190901-151233_Chrome

3 Likes

Új és ulta exclusive. De ahogy eddig is, szerintem most is fel fog kerülni a CP oldalára is, csak kicsit később.

Screenshot_2019-09-01-16-06-50
Screenshot_2019-09-01-16-12-13
Screenshot_2019-09-01-16-12-57
Screenshot_2019-09-01-16-13-06
Screenshot_2019-09-01-16-13-45
Úgy látszik a Too Faced idén nagyon komolyan veszi a karácsonyt. Ezeken kívül még lesznek rúzsok is, azokról lemaradt a kép.

8 Likes

Azt a kerek szettet (is) elfogadnám. :heart_eyes:

2 Likes

Nekem a Pumpkin spice paletta tetszik nagyon, de bármelyiket elfogadnám. A rúzsok közül egyre majd mindenképp szükségem lesz :smiley:

Szintén a Pumpkin Spice ami kellene :slight_smile: A többi is szép, de a tavalyi Gingerbread spice megvan és azért van bőven átfedés.
Illetve a Hot buttered rum is tetszik

3 Likes

Essence karácsonyi kollekció
FB_IMG_1567358264141

6 Likes

Videót belinkeltem feljebb:)

2 Likes

Nekem is a kerek tetszik legjobban :blush:

1 Likes

Ejha micsoda színkavalkád a Melt Cosmeticsnèl :star_struck:
K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

6 Likes