Én @Anheszenamon véleményére is kíváncsi lennék, ha jól tudom, ő is használja.
Egyszer szívesen kipróbálnék még egy teljes fedésű alapozót, ami nem olajosodik át, de az orcáim sem szárítja.
Én @Anheszenamon véleményére is kíváncsi lennék, ha jól tudom, ő is használja.
Egyszer szívesen kipróbálnék még egy teljes fedésű alapozót, ami nem olajosodik át, de az orcáim sem szárítja.
Esetleg ennek az alapozonak nezz utana, ha teljes fedesut szeretnel.
https://kremmania.hu/kremek/the-balm-even-steven-alapozo
Epitheto, nagyon halvanyan is felviheto, mindent takaro de nem maszkos alapozo. A vilagos nagyon vilagos, emiatt erdemes tesztelni a szin. Az en T vonalamon MINDEN atolajosodik, emiatt nem tudom azt mondani, hogy ez nem fog, de nem szaritott es kenyelmes viselet.
Szerintem nagyon nehéz megmondani, kinek mi jön be. Nem olyan rég valahol olvastam/láttam/hallottam, hogy vannak márkák akik pont a vásárlóközönség igényei miatt nem készítenek extra pigmentált palettákat (Dior, By Terry). A fiataloknak célzott essence esetében pedig gondolom a gyártási költségek is szerepet játszanak.
Én is a magasabb kategóriákból választok egy ideje. Ennek az oka részemről inkább az, hogy kevésbé érdekelnek már a trendek, inkább megbízható, évekig használható termékeket keresek.Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden drágább termék jó lenne. De jobban utána nézek a vásárlás előtt, és kevésbé érzem a nyomást, hogy sietni kell, mert elkapkodják. (Érdekes módon ezeket újra legyártják, viszont a lefosztott essence polcokat nem szokták újra tölteni…)
@Kokapu: Neked is bejön az It CC? Ha jól emlékszek, a zsíros bőrre valót használod te is? Azt hittem jó marketingje van csak a márkának, de egész jó fedést hoz, nem maszk hatású, és este is egész vállalható…
Szerintem sincs egyenes arányosság az ár és a minőség között, sajnos ki kell tapasztalni, kinek mi válik be. Nálam a szemfestékek azok, amiknél a drágábbak felé fordul a figyelmem és tudom, hogy egy Nabla, Jeffree Star vagy ABH esetében nem kell idegeskednem, hogy nem lesz elég pigmentált (de az első vásárlások előtt volt bennem némi félsz). A Natasha Denona esetében visszatart @Kokapu rossz tapasztalata, és az még drágább, mint az általam szeretett paletták.
Bronzosítóból én nagyon-nagyon szeretem a Catrice Lominous mittoménmi darabját, azon gondolkodok, hogy veszek belőle még egyet. MAC szemfestékem egy van, de legszívesebben visszakérném az árát, a Liptensity rúzsokból viszont van vagy négy, imádom őket. A sima rúzsaik se rosszak, de az én szívemet ezek a ducik rabolták el.
Pirosító: teljesen rá vagyok csavarodva a Revolution kis vacakjaira, főleg a Love árnyalatra, de a The Balm darabjait is imádom, tőlük viszont soha többé nem veszek szemfestéket.
High-engd cuccnál mindig azon gondolkodom, hogy az árban hogyan oszlik el a minőség, a márkanév és az egyéb költségek (pl. munkabér). Pl. van két Charlotte Tilbury rúzsom, de érzésre nem tudnak többet, mint a Nabla kis Diva Crime rúzsai…
Mindhárom IT CC van. Az Illuminating nem igazán jön be, nem tudom megszokni a fényességét, de egyébként nincs vele gond. A sima változat jó, most azt szoktam, hogy keverem a simát és az Illuminating változatot. Így nem annyira fényes, kellemes a végeredmény.
Egyértelműen az oil-free a kedvencem, azt fogom majd újra megvenni, ha elfogynak.
Bár az sem mindennel tökéletes. A Tarte BB primer (BB krémként és primerként is használható) nagyon szuperül működik a Deborah Milano BB krémmel, viszont úgy vettem észre, hogy az oil-free IT CC hamarabb zsírosodott vele. Viszont a Smashbox Pore minimizer primer használatával meg nagyon szép a végeredmény, és úgy tényleg nagyon soká olajosodik át.
Szóval ezt is ki kell tapasztalni.
Hú én nem vagyok ilyen profi (=lusta vagyok a primerhez)… De jó tudni hogy az It CC-k megérik az árukat!
Nekem akkora pórusaim vannak, hogy muszáj a primer, plusz egy jó primer tud segíteni a T-vonalamon is.
Van itthon több, úgyhogy általában mindent letesztelek mindennel.
Nekem a Bobbi highlighterek azok, amiket nagyon szeretek. Szemfestèkem is volt ,gyönyörű volt kinèzetre, pigmentàltsàg KB mint egy àtlag essence paletta - nem a jòl sikerült LE- k. Az dühìtő tud lenni. De az ecseteket jònak tartom , persze meg is kèrik az àràt.A MAC- től a pigmenteket, ecseteket es a mineral skinfinisheket szeretem. Szemfestèk nem győzött meg. Az LE monoi nagyon dràgàk.
A BB-tól egyedül pirosítót vettem, azt is hamar tovább adtam. Szemhéjpúdert nem, pont azért, mert az üzletben láttam a tesztert kipróbálva, hogy nem az én világom. A MAC-et nem értem. Van egy-két dolog, amikben erősek, mégsem használják ki. Ha nekem ennyi árnyalatú rúzsom lenne, tuti ezzel kampányolnék. Másrészt, szerintem minden második ember, aki betér, paint pot-ot vesz, mégse hoztak ki évek óta új árnyalatot…
Nem tudom új-e de nagyon-nagyon szép .
Új és ulta exclusive. De ahogy eddig is, szerintem most is fel fog kerülni a CP oldalára is, csak kicsit később.
Úgy látszik a Too Faced idén nagyon komolyan veszi a karácsonyt. Ezeken kívül még lesznek rúzsok is, azokról lemaradt a kép.
Azt a kerek szettet (is) elfogadnám.
Nekem a Pumpkin spice paletta tetszik nagyon, de bármelyiket elfogadnám. A rúzsok közül egyre majd mindenképp szükségem lesz
Szintén a Pumpkin Spice ami kellene A többi is szép, de a tavalyi Gingerbread spice megvan és azért van bőven átfedés.
Illetve a Hot buttered rum is tetszik
Essence karácsonyi kollekció
Videót belinkeltem feljebb:)
Nekem is a kerek tetszik legjobban
Ejha micsoda színkavalkád a Melt Cosmeticsnèl
A Viseart palettát is elfogadnám