Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Bár nem új termék, de szerintetek mennyire lehet jó, ha ez egy Wish-es termék :rofl::rofl:?
Screenshot_20190829-215131_Chrome

Gondolom nem egy dollár lesz a végösszeg, viszont egész jól néznek ki :D.

Ha jól látom, leginkább laposak a szemecsetek, satírozni szinte lehetetlen velük. Ha olcsón szeretnél ecseteket, Aliexpressen a Jessup márka bambuszos szemrevaló ecsetei nagyon jók.
https://s.click.aliexpress.com/e/tBeYJCQU

3 Likes

@Lexyweaver Köszi, ezt megjegyzem :blush:

1 Likes

Hát igencsak meglepődnék, ha ez egyszer nem kerülne hozzám! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Screenshot_20190830_183700

6 Likes

The Nomad

6 Likes

Mit ki nem talál az Essence :D.Screenshot_20190831-073058_Chrome

2 Likes

Ezek nagyon tetszenek, egyszerűek, letisztultak :).

Screenshot_20190831-074149_Chrome

6 Likes

A kiváló hely kihasználás példája:
Screenshot_20190831-075037_Chrome

5 Likes

A második palettával csak az a gond, hogy ha kicsit is porolnak a színek, akkor egymást koszolják össze…

3 Likes

Hát igen, az probléma lehet :thinking::disappointed_relieved:.

Biztos lesz benne fólia :wink:

2 Likes

Ez elvileg már itthon is kapható :slight_smile: :open_mouth:
Feltöltés: Screenshot_20190831-074046_Chrome.jpg…

Szóval már nálunk is kapható elvileg. Screenshot_20190831-074046_Chrome

1 Likes

Müllerben láttam már ezt is, és a Pac-man kollekciót is.

1 Likes

Fura, az Essence is sorra nyomja ki a palettákat. Nagyon kíváncsi vagyok hogy vajon Ho ho ho / Berry on minőségűek vagy a szokásos bánatos lepkefing… :slight_smile:

2 Likes

A Pac-mant nem próbáltam, mert az egyáltalán nem fogott meg. Ezt a nyolcszög alakút néztem, illetve nem pont ezt, hanem egy másik színösszeállítást, és olyan változónak tűnt. Voltak benne jó minőségűek, és kevésbé azok is. Nyilván nem az összes színt néztem, csak néhányat.

Viszont a kétoldalasokról láttam videót, azok nagyon jónak tűnnek.

1 Likes

A legtöbb drogériással ez a gond, hogy nagyon nem egyenletes minőségű, van benne jó és rossz is. De nekem ez a tapasztalatom a Revolution palettákkal is.

1 Likes

@anon46483502 Igen egyet értek az Essence Sydney-es palettámnál a csillogós színek remekek, de a matt? barna színek porolnak, nem túl jól pigmentáltak. A fehér matt viszont jó.

Jaa igen, kettő féle nyolcszög alakú van, elég sok szín van benne.
Jók lehetnek akkor a kétoldalasak :slight_smile: