Igen, nekem van Gotham. Csak nagyon világos bőrre ajánlom, mert tényleg nagyon enyhe.
Olyankor használom, amikor hétköznapra olyat akarok, ami éppen csak látszik.
ColourPop Velvet Blur Lux rúzsok. Ki mit gondol? Nekem nagyon szimpi a formula. Azt ígérik, hogy matt, de mégis selymes textúrájú, “blurring” effekttel, emellett pigmentált és mégsem szárít. Egy esetleges free shippingnél biztos rendelek egyet.
Január 24-től lesznek kaphatóak és $8-ba kerülnek majd. Elvileg 13 hónapig kísérleteztek a kefén valamint a formulán, és több mint 5000 féle kombinációt próbáltak
Pff, a Nablánál új matt rúzsok lesznek, 3 féle textúrában.
Nagyon durván néznek ki.
Hát az biztos Hozzászólások alapján amúgy sokan hiányolják így is a barnát… Mondjuk engem nem érint ez a probléma, úgyis csak feketét használnék
Elképzeltem magam, ahogy belibegek a munkahelyre rózsaszín pillákkal…
Nekem mindig vágyam volt egy ibolya lila spirál. Egyszer vettem is egy Avont, de a sötét szempilláimon semmi sem látszott.
Olyan sejtelmesen lilát, ami plusz érzést ad, vagy vadító lilát?
Én egy mini zöld szempillaspirált vettem a Macben, de mintha semmi nem lenne a pilláimon.
Ilyet:
Ezek a színes spirálok annyira jól néznek ki. Még sosem rendeltem a Colourpoptól, de most majd lehet, hogy elcsábulok
Amiket eddig próbáltam (Avon, Miss Sporty, Alverde), nagyon gyengén muzsikáltak. Már újonnan szörnyen sűrű állaguk van, alig tapadnak a pillákra, nem élénk a színük, nem nagyon lehet építgetni…
Nálunk semmi gond nem lenne sem a rózsaszín, sem a zöld pillákkal.
Az tök jó. Elvileg nálunk se zavarja a főnököt a körömlakk meg a smink, de nem hiszem, hogy előfordult volna ilyen színes spirál eddig itt.
De lehet, hogy rendelni fogok.
Egy ilyen színre én is beneveznék. Szerintem barna szemhez szuperül mutatna
@Kokapu által is említett Nabla rúzsok. Szerintem tök jó, hogy külön textúrákkal készülnek.
Engem az indie lips, nolita és allusive árnyalatok fogtak meg így swatch alapján.
Nektek hogy tetszik?
Természetesen az összes kell.
Én egy hét darabot néztem ki elsőre: lust, lover’s sheep, platonic love, allusive, party in paris, masterpiece és backbeat.
Első körös valószínűleg a party in paris, a masterpiece és a lover’s sheep lenne.
Aki instán nem tudja megnyitni:
Remélhetőleg színhűek a swatchok. A Jolie-nál jártam úgy, hogy sokkal világosabb. Hordható, de nem az a szép szín, mint a képeken.