Az életveszély elkerülésére ajánlom inkább a kis kedvencünk újabb attrakcióját:
Hát “sajnos” úgy tűnik, hogy a belbecs is gyönyörű, nemcsak a külcsín.
Jaj, de cuki, csókot dob a végén! Annyira jó amúgy a szemöldöke.
A Nabla hogy csinálja, hogy bármit hoznak össze, az kell nekem?
Biztosan láttátok már, de ha mégsem:
A Nabla új, Holiday kollekciója már kapható Pinkpandán és onlinebeauty.hu oldalon is.
Te rendelsz valamit?
Egyszer rendeltem eddig az onlinebeauty.hu-ról (2 Nabla folyékony rúzst) és annyira szedett-vedett, kopott csomagolásban érkeztek, teljesen elment a kedvem attól, hogy tőlük vásároljak
Hozzám mindig hibátlan csomagolású termékek jöttek eddig, rövid szállítási idővel, igaz, mindig újdonságot veszek. Sajnálom, hogy elment a kedved.
Én már rendeltem is.
Egy nude-osabb szájfényt, egy lip kitet, szintén enyhébb színben, és két - számomra - vadabb színű folyékony rúzst. Az egyik a berry bite, mert azt a színt a Poison Garden palettában is imádom, a másik pedig a metálos, mattos piros.
Mostanában határoztam el, hogy ideje erősebb színeket is használnom a nude-ok mellett.
Rúzsom meg úgysincs olyan rengeteg, azok valahogy eddig kiestek az érdeklődési körömből.
Ja igen, onlinebeauty.hu-ról, nekem rendben volt mindig minden, és gyorsak is. Ráadásul gyakran vannak szuper akciók, de ami a legjobb, hogy Anna a heti videóban azt is kereken megmondja, ha egy termék nem éri meg az árát.
Majd írd meg, milyenek! Az a metálos piros nagyon szépnek tűnik!
Én a lime crime xl-re és a hudára vagyok kíváncsi. A lime óriási majdnem 30 gr. Nem is hittem el amikor megláttam. Már megérkeztek 2 hete cultbeautytól de eddig csak nézegettem őket
Szerintem nem fogok rendelni, bàr a Divinizer nevű highlighter nagyon tetszik. De reálisan belegondolva, nincs szüksègem rá.
Kár, hogy ilyen tapasztalatot szereztél. Anna, a tulajdonos, nagyon kedves, segítőkész, többször leveleztem vele, biztosan orvosolná ezt a gikszert.
A Hudában a csillogó színek nagyon érdekesen néznek ki, kíváncsi vagyok, mennyire működnek élőben.
Érdekes, én meg a pici Lime Crime-okat néztem, olyan kis cukik.
A rózsaszínes engem is vonzott (a nevét elfelejtettem), de annyi highlighterem van, rózsaszinesek is, hogy felesleges lenne.
Igen ez a rózsaszínes. Nekem is az tetszik. De inkább most hasznàlgatom ami van. Viszont nèzegettem a Gotham nevű kontúrszínt, nagyon tetszik ès nekem csak bronzosítóim vannak. Lehet, hogy jövő hónapban meg is rendelem. Az àllandó kollekció része. Csak nem tudom mennyire világos. Meg a Citron nevű szemhèjpúder is különlegesen gyönyörű szín, mèg azt néztem ki.
A Gotham néhányszor nekem is átfutott az agyamon. Ha jól emlékszem, @Kokapu-nak talán van, meg tudja mondani, mennyire világos.
A Ctiront csak ajánlani tudom.
Neked is megvan a Citron? Élőben is annyira gyönyörű mint a netes swatchokon?
Igen. A nablás videókon ugye eléggé odanyomja az ujját a swatcholó személy, de nagyon szép szín, úgy néz ki.
Jeleztem nekik e-malben, sajnos válaszra sem méltattak.
Maguk a termékek szuperek, szerencsére nem ajándékba szántam őket, vagy ilyesmi, úgyhogy
Hát ezt őszintén sajnálom, és meg is lep, meg kell, hogy mondjam…