Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ha-ha-ha!
:rofl::rofl::rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Ez nagyon jó :smiley:

1 Likes

Nálunk a férjem motorokat néz az egyik szobában, én meg krémeket, sminkeket a másikban. Ő szokott általában átjönni megmutogatni 1-1 motort, aztán türelmesen végighallgatja az én sztorimat is, tiszteljük egymás szenvedélyeit, nem megy másképp. Szerencsére nem vesz motort olyan gyakran, mint én krémet :smile:

4 Likes

Ez annyira ismerős @Trixi :D, bár engem jobban érdekelnek a régi pénzei, mint neki amikről beszélek smink egyéb, de türelmesen végig hallgat :D. Nem tudom milyenek voltak veletek a szüleitek, de a barátom ( majdnem azt írtam férjem :rofl::crazy_face:) az első aki tudom hogy figyel akármiről beszélek neki, sőt hozzá is szól. Meg nem is tudom kölcsönösen tudjuk a másik miket szeret, miként lehet a másikat boldoggá tenni. :). Nekem ez annyira szokatlan volt az elején :D.

5 Likes

Ismerős érzés. Öt gyerek között középsőként gyakrabban hagytan félbe a mondanivalóm, mint ahányszor végigmondtam. Egészen új élmény volt felnőttként, hogy végighallgatnak, sőt ha valamiért a szavamba vágnak akkor utána visszakérdeznek, hogy: mit is akartál? A lehető legtürelmesebb pasit fogtam ki a világon, de azért a következő Sephora túrámra kell neki valami más programot szervezzek, az utolsót (és elsőt) mai napig emlegeti. Sőt, jut eszembe, múltkor viccelődött vele, hogy kellene egy fórum a férjeinknek/urainknak/pasijainknak…, hogy pl. ha külföldre megyünk, hova nem szabad menni (Sephora és Superdrug…), vagy hogyan lehet túlélni ennyi beszédet. Nem konkrétan ide tartozik, de nagyon jót nevettem azon, hogy “Olyan veled az élet, mintha egy monodrámát néznék!”

8 Likes

Bobbi Brown paletta - Elég különlegesre sikerült.

8 Likes

@Vicus De gyönyörűű :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Főleg a kék meg a vörös tetszik, igazán különleges :). Luxus kinézetű :D.

1 Likes

Natasha Denona lekoppintotta az Essence This is Me kollekcióját.:grin:

6 Likes

Uhhhh! Ez igen! :ok_hand:
Na erre rá tudnátok beszélni! :smiley:

1 Likes

Ez nagyon tetszik! Simán megvenném, gyönyörű.

1 Likes

Nektek hogy tetszik ez a Norvina Pro paletta?

7 Likes

Én nem teljesen értem a designt. Az ABH-nek van egy jellegzetes paletta formátuma, amit most lecseréltek erre. Azt elfogadom, hogy a több szín miatt nagyobb paletta kell. De mi ez a betű + szám kombináció? Kicsit olyan érzésem van, mintha egy olyan paletta lenne, ami még nincs kész. A színek egyébként szépek. :relaxed:

1 Likes

Nekem nagyon. Mondjuk én a sok lila helyett 1-2 zöld árnyalatot még tettem volna bele!

2 Likes

Nem a bársonyos tetőt akarták megszüntetni? Sokaknak volt az a fájdalma, hogy már szinte az első használat után összekenődött. Vagy ennek is bársonyos a teteje?

2 Likes

Nem tudom, hogy milyen a teteje, de műanyagnak tűnik a háza, így szerintem más lesz a teteje is. Mondjuk lehet, hogy ez volt az oka a váltásnak… :thinking:

2 Likes

Nekem tetszik, bár a swatchok azért érdekelnének. Hogy ebből mennyi matt, szatén, stb.
És igen, a zöldek fájóan hiányoznak. Kicsit olyan, mintha a Riviera lenne felduzzasztva.

1 Likes

Nekem nem nagyon tetszik ez a paletta, túl hasonló a Rivierához meg az Alyssa Edwardshoz (nem is az eredeti Norvinához). Mindig az jut eszembe, hogy ez egy “szomjas” paletta, mert nincs benne zöld és nem olyan szép, mint a megszokott ABH-k.

2 Likes

Swatchok:

2 Likes

Nekem olyan felesleges ez a paletta. Szépek a színek, de szerintem aki szereti ezeket a színeket annak már réges régen megvannak. Egyedül a matt piros ami számomra érkezés. Ezeket a neveket pedig egyáltalán nem értem.