Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Pont te jutottál eszembe, hogy mennyire más szakaszban vagy, még nagyon sok felfedeznivaló vár rád és ez tök jó érzés.:laughing: Buktatók bárkinél előfordulhatnak, van, hogy többszöri használat után derül ki, hogy az adott termék nem megfelelő, ld. bőrápoló cuccok.

2 Likes

Igen, egyrészt jó érzés az újat és a jót felfedezni, másrészt pedig gyakran rossz érzés a sötétben való tapogatózás.

2 Likes

Ismerős :D. Néha ruhákra, néha kozmetikumokra, néha sminkekre, néha könyvekre vagyok rakattanva ezeket váltogatom :rofl:, így nem unom meg :D.

Jajj, igen, ált. elcsitul az egyik mánia, aktiválódik a másik.

1 Likes

Nem hiába, az ember gyűjtögető élőlény :joy:

3 Likes

Az ősemberek korában a nők gyűjtögettek :rofl:. Most sincs ez másképp csak nem bogyókat gyűjtünk, bár lehet a gyógynövényeket használták arcápolásra? :D.

4 Likes

Most is legfőképp mi :joy::joy: Na jó, azért van férfi ismerősöm is aki gyűjtögető mert olyan a hobbija :slight_smile:

1 Likes

Ajajj :sweat_smile: remélem nem szemetet gyűjt :D. Párom régi pénzeket gyűjt, érdekes, drága hobby de jó nyugdíjalap :D.

1 Likes

Van amelyik fantasy regényeket, de pl. apukám gitáros cuccokat. Igazi gitárokat, meg mindent ami gitár témájú. Na az sem filléres hobbi :laughing:

2 Likes

Szerinte sokkal jobb lenne ha tanár helyett valami kozmetikumokkal stb foglalkoznék :D. Hát én is jobban szeretném :sweat_smile:, de sajna ez van :D. Ja mert látja mennyit foglalkozom az ilyesmivel :D. Mindennek utána olvasok, meg itt fórumozok, meg mindenkinek beszélek hogy mit kellene használnia :sweat_smile:.

1 Likes

Legtöbb ember úgy néz rám, mintha ufó lennék :D. Ajj de annyira elszomorít mikor a barátnőim csak úgy random megvesznek dolgokat, hogy hátha beválik. Például egyik barátnőm vett go go szárazsampont, csodálkozott hogy nem jó. Mondtam neki vegyen Batistét, azóta 4 darabot elfogyasztott, hálálkodott hogy milyen jó :D. De rengeteg ilyen dolog van. De pl hiába beszéltem neki a fogfehérítős fogkrémről. A másik barátnőim csodálkoztak milyen drága parfümjeim vannak ( megjegyezném nem olyan drágák), párom vette őket egyik a nina ricci luna parfüm. De mivel ők csak sima Adidast vagy semmit se használnak, ezért csodálatosnak tartották vagy nem tudom. De nekem lassan alapdolgok ezek, hisz mióta krémmániás vagyok, rengeteg dolgot szeretek kipróbálni :). Csak arra akarok kitérni, nagyon rossz hogy nincsenek tisztában sokszor hogy mit kellene használni a bőrükre, hiába mondom milyen jó a krémmánia oldal :D.

5 Likes

Szombathelyi gyógyszertáros meg nem tudta mi az a Bioderma :D.

2 Likes

Nekem is mondja a férjem, hogy miért nem nyergelek át kozmetikai vonalra, ha már ennyit foglalkozom vele, nyithatnék webshopot is. Csakhogy én dolgoztam már kozmetikai világcégnél, és marha boldog voltam, amikor felvettek, aztán kiderült, hogy a munka az munka ott is, és a tégelyek, tubusok, sminkek később teljesen olyanná válnak, mint bármi más, mondjuk alma és körte, és nem abból áll a munka, hogy a krémeket kell próbálgatni, meg ingyen fogják osztogatni a mintákat. Sajnos.

3 Likes

Férjem is autodidakta módon, videókból tanul gitározni. :blush: Ráadásul hallása sincs. :hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil:

5 Likes

:D.
Egyébként gitározni meg lehet tanulni videókból :). Nekünk van otthon gitárunk, mert tesóm zeneiskolában gitározni tanult :D. Tanítgatott engem is egy nap alatt megtanultam, akkordokkal kísérni a Ha én rózsa volnék dalt :D. Az volt vele a problémám, hogy nagyon fájtak a húrok lefogásától az ujjaim. :sweat_smile: Túl puhák és nagyon benyomódtak, sajogtak :D. Sajna a gitárosok akkord lefogó ujjai mindig bőrkeményedésesek, én meg nem akartam megvárni azt az állapotot :D.

1 Likes

Ja. Jól elvagyunk. Ő az egyik szobában gitár videokat vizslat, én meg a másik szobában sminkes videokat szoktam nézni. :smiley:

9 Likes

:rofl::rofl:. Ez kb olyan mint párom régi pénzeket nézeget én meg palettákat :D. Én a telefonomon, ő a gépen közben meg fogjuk egymás kezét :D.

7 Likes

Apu tud gitározni tinikora óta, hobbiból játszik is néha egy hobbista bandával, jó lehet érteni valami hangszerhez. Sajnos én nem örököltem a hallását :slight_smile:

2 Likes

NEEE! Komolyan nem tudta?!

1 Likes

Nálunk meg én előveszem a palettáimat, vagy pakolgatom a sminkjeimet, férjem meg az óráit nézegeti, állítgatja őket.
Aztán megjelennek a fiúk a buszaikkal. :smiley:

6 Likes