Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Csak nem értem, hogy minek. Nyilván nem a magyar piacnak termelnek, de ha más nemzetiségű lennék, akkor se biztos, hogy vágynék az ötödik fekete szemhéjtusra.

1 Likes

Sok fórumon tárgyalják ezt az érzést, hogy késztetést érzünk egy új limitált kollekció megvásárlására, majd jóformán heteken belül kijön egy új, és onnan is próbálják ránk helyezni a nyomást, hogy vásároljunk, mert csak limitált mennyiségben elérhető. Nagyon törekednek arra a cégek, hogy bábként rángassanak minket

3 Likes

Pedig sokan képesek 8-10 bontott spirált tartani otthon, meg szemcerkát. Bár mi krémmániások “mikro-társadalom” vagyunk, de itt is megy hogy ahol % jel van, vagy újdonság, ott beindul a gépezet és shopping-dömping várható. Pont erre építenek a cégek.

4 Likes

Ja és minden LE készlet le van fosztva a megjelenés 3. napján :laughing: Ha bejön a Disney, hiába van otthon akár itthon akár külföldön pl. paletta rajongóknak 40 palettájuk méregdrága márkákkal közte, meg fogják venni a 3 ezres Essence hercegnőset is. Mert LE, meg paletta, meg újdonság. Ezt a kozmetikai cégek is tudják.

3 Likes

Sajnos be is jön… sokszor felhúzom magam ezen a limitált-hisztérián - főleg, ha később visszahozzák a terméket. Mintha más márkánál (akár később) nem lenne az a szín vagy árnyalat. Persze magamra is haragszom, ha bedőlök a marketingnek.

3 Likes

Szerintem mindenki dőlt már be, én is, nem is egyszer. De ebből is tanul az ember, így tanultam meg hogy 4-5 drogériás középszerű cucc helyett veszek abból a pénzből egy minőségit. Atyaég, anno mennyi DM meg Rossman shopping-túrát csináltam :pleading_face: Visszagondolva nagyon bánom de ez van. Nagyrészüket el tudtam adni.

2 Likes

Ezért is írtam, hogy magamra is haragszom.:blush:

1 Likes

Amúgy ezek a trendkiadások mindig szebbek-színesebbek, mint amit rejt a csomagolásuk. Oké van kivétel, Ho ho ho paletta, Berry on paletta és most a Catrice Sun glow highlighter és kontúr, de valahogy előtte jó fél éven keresztül semmi, de semmi nem érte meg az ezrest sem. A karácsonyi kiadások még mindig csak cukik az utóbbi időben, de sem a szín, sem a minőség nem kihagyhatatlan.

2 Likes

Hűha!

Screenshot_20190825_211118

3 Likes

Igen, az ecsetek biztosan jók lesznek!

1 Likes

Na ezt mondjuk nem értem. Egy ideig azt sem értettem, mire kell egynél több spirál :smiley:
Az állandó akciók engem is inkább elborzasztanak, mint vásárlásra ösztönöznek. A Colourpop az elmúlt fél évben annyi új termékkel jött ki, hogy egy idő után nem követtem. Úgyis majd black friday vagy más free shippinges alkalommal nézek körül az oldalon, máskor nekem annyira éri meg. Amilyen nagy szerelem volt elsőre a márka, olyan gyorsan szerettem ki belőle a sok új termék miatt. Az állandó újdonság élmény persze kell, nekem is, de nem így. Régen én is túrázgattam rossmannba, dm-be, mindig kifogtam valami jót, most meg nem tudok vele mit csinálni. Hogy annyi pénzt miért nem minőségi és jobban megbecsült termékekre költöttem… Ősi hiba. De annál többet tanultam belőle, egyrészt kibírom amikor be kell menjek drogériába, hogy anélkül sétáljak el a sminktermékek mellett, hogy valami a kosaramba vándorolna, másrészt nem lehet megvenni a % jelekkel sem, akármilyen szám is van elé írva. Na jó, hazudnék ha azt mondanám, ez tényleg mindig így van, de igyekszem, és elég sokat “edzem”. :smiley:

2 Likes

Valljuk be, nekünk már kevés a kihagyhatatlan, annyira az egekben van az ingerküszöbünk.:grinning: Úgy értem, annyi jó termékkel találkoztunk már, sokunknak vannak lecserélhetetlen darabjai, amiket nagyon nehéz felülmúlni.

2 Likes

Majd viszek haza limitált dolgokat ha otthon nem lesz elég, itt nem kapkodják el olyan hamar, a Sun glow ecset is még ott van a boltokban.

5 Likes

Ez a gyűjtemény hátránya :grin: Nagyon sokszor elgondolkodom azon, hogy évekkel ezelőtt mekkora öröm volt betérnem egy Pupába a kis ajándékpénzemmel, MAC-be, vagy Nailland-be (ami azóta nincs is :frowning: ), most meg max unaloműzőnek megyek be, ha várok valakire. Mert már megvan minden kultikus cucc vagy legalábbis ami nekem tetszett. Engem ez elszomorít, hogy már nem tudok magamnak olyan kis célokat találni ami egyszerűen beszerezhető. Mert oké most is vannak vágyaim pl. Naked Honey, meg pár parfüm, de ezek az az árkategória a lelkemnek ami nem csak egy szimpla “bedobom a kosárba”, pedig megtehetném. De alkalomra szoktam ilyen árú dolgokat venni, nem “csak úgy”, mert ha csak úgy egy szimpla kis shopping lenne, még annyira sem érezném különleges dolognak.

4 Likes

Előre is köszönjük!:smiling_face_with_three_hearts:

Értem, mire gondolsz… hátha egy pangó időszak után visszatér az érdeklődés. Nekem jelenleg csömöröm van, most ebben a szakaszban vagyok, jóformán undort érzek még a hírlevelek láttán is.:grinning: Furcsa érzés, de bevallom, nem bánom. Elég sok mindent halmoztam fel, jó lesz kicsit elmélyedni a gyűjteményemben. Továbbra is van, ami érdekel, pl. egy Wayne Goss és Sonia G szemre való ecsetet szeretnék, de majd valamikor.
Mindig ez a hobbijaim életciklusa, van egy mániás szakasz, aztán egy lecsengés, majd beáll egy normál szintre.

7 Likes

Á, szerintem már elért egy olyan szakaszt (tavaly tetőzött) ami marad. De végülis ez a normális, ahogy te is írod, lehet csak beállt egy normál szintre. Ami végülis jó, csak ez olyan mint a párkapcsolat, hiányzik az elején érzett izzás :laughing::laughing::laughing: Megvan szinte mindenből a tökéletes, a dekordolgok (paletta, pirosító pl.) meg nem kerülnek esztelen halmozásra. Nem is ez a része szomorú, hanem az a kellemes izgalom hiányzik amikor bemegyek egy smink boltba :joy: De ez van, ez legyen egy nő legkisebb gondja én azt mondom :slight_smile:

6 Likes

Jujjj de izgi, én nagyon kíváncsi vagyok rá.

2 Likes

Nagyon jó párhuzam.:grin: Egy kellemes bizsergést én is el tudnék viselni, de amikor vadul tombolt a beszerzési vágy, egy részem (meg a pénztárcám) várta, mikor cseng ez már le.

2 Likes

Engem is ért oly sok csalódás a hétvégi drogériás bevásárlásaim során, hogy most én is bele vagyok kicsit fásulva ebbe az egészbe. 1 db Guerlain, illetve Clarins terméket néztem ki, de egyiket se sikerült beszereznem, sajnos. Talán valami miatt így kellett lennie.
Tulajdonképpen elégedett vagyok a drogériás vásárlásaimmal. Nagyon jó a douglasos alapozó. Tökéletes a kicsit lebarnult arcomon, olyan, mintha nem is lenne rajta semmi, mégis sokkal egységesebb a bőrképem tőle. Nagyon tetszik az Isadora bronzosító is, látszik, hogy más minőség, mint az eddigi Catrice (de azt se szeretném leszólni, mert tetszett az is, de elhasználni ezek után most már lehet, hogy nem fogom).
Velem az a helyzet, hogy még csak most alakítom ki a kis kollekciómat, úgy érzem, a tapasztalatgyűjtésnek kb. a felénél tartok és eközben elengedhetetlen, hogy időnként vakvágányra futok.

2 Likes