Nekem szemre tetszenek - persze mindegyik megvan más palettámban. Téged milyen szempontból nem nyűgöztek le?
Meg az egy dolog, ujjon, ami egy zsíros felület, hogy viselkedik. De az ecset+szemhéj kombó, az más, nálam ott bukik ki, tudom-e használni a szemhéjpúdert vagy sem.
3 ezer forint körüli áron tuti, hogy nem lesz Nabla minőség. Nem olyan különlegesek a swatch-ok, az biztos. De még az is lehet, hogy palettán belül is eltérő minőségek lesznek. Viszont összhatásában, látványra jól néznek ki és végre vannak benne kékek-zöldek is.
Az Ariel tetszik talán legjobban.
Viszont ezzel a színvilággal már nyár elején is kijöhettek volna.
Nem mondanám, hogy a tiniknek biztosan jó lesz, mert sokuk inkább nem vesz kaját, de megveszik maguknak a drága palettákat is, lehet, hogy előbb, mint mi.
Na majd kiderül hamarosan, ha látjuk, ha egyáltalán behozzák hozzánk is.
Az Essence alapvetően a tiniket célozza.
Egyből arra gondoltam én is, de legalább lesz elérhető dupe-szerűség azoknak, akik nem tudnak / nem akarnak Nablára áldozni.
Nem tudom ezzel engem is meg lehet venni , azok a nagy tükrök, szép színek, nablás dizájn :D, ráadás a cuki hercegnős külső :D. Átgondoltam és Ariel és Belle tetszik legjobban, lehet még külföldön is megvenném :D.
Igen Essence főleg a fiatalokat célozza meg, vagy mi van a márka ismertetőhöz írva :).
Hát, a swatchok valahogy olyan krétásnak tűnnek, meg a színek is inkább egy kréta szettet idéznek, mint hercegnős kifinomultságot.
Persze ennek ellenére lehet, hogy én fogom megvenni az összes palettát, amilyen hülye vagyok Essence/Catrice limitált ügyileg.
Nem tudom, ma is a Berry on palettát használtam, és mint mindig, most is lenyűgöz, hogy mennyire jó lett ez a paletta. Számomra ez az egy Essence paletta hozza a Nabla minőségét.
Szóval azért biztosan vetek rájuk egy hosszabb pillantást, ha valaki behozza.
Sőt, az is lehet, hogy Belle-t minőségtől függetlenül is megveszem, all time Disney kedvenc.
Igen, a Belle nekem is nagyon-nagy kedvenc :). Láttad a tavalyelőtti élőszereplős változatot?
Igen, nagyon tetszett az is.
Én úgy vagyok vele, hogy megnézem őket élőben. Kivéve az ecseteket, azokra látatlanban is be merek nevezni.
Még az egyik trendkiadás meg sem érkezett, máris itt a következő beharangozó.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de ez már kicsit soknak tűnik.
Nekem a Belle paletta tetszik nagyon, főleg az a gyönyörű kék benne, illetve hogy többségében matt színek vannak benne. Remélem, hogy valahol elérhető lesz, mert akkor biztos lecsapok rá és néhány ecsetre is
Első ránézèsre azt hittem Nabla paletták vannak a kèpen
Nekem is a matt színek a gyengéim, jobban szeretem, ha azok vannak többségben egy palettában.
Úristen, most felkiáltott belőlem a kislány énem, hát ezek annyira de annyira kelletik magukat! Jaj lehet jobb is ha nem hozzák be, legfeljebb nem lesz kísértés.
Engem is a Nablára emlékeztetett első ránézésre is. Kíváncsi leszek a minőségére, nyilván a Nablát nem éri utol, de azért örülnék ha a jobb Essence-ek közé tartozna.
Erre azért van némi esély, az utóbbi időkben egészen jó limitáltakkal rukkolt elő az essence és a catrice is.
Bennem inkább csömört okoz ez a dömping, mint vásárlási ingert. Az ABH, Colourpop is folmyamatosan dob piacra új termékeket.
Én is ilyesmit érzek. Túltermelés magas fokon.