Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nekem szemre tetszenek - persze mindegyik megvan más palettámban.:slight_smile: Téged milyen szempontból nem nyűgöztek le?
Meg az egy dolog, ujjon, ami egy zsíros felület, hogy viselkedik. De az ecset+szemhéj kombó, az más, nálam ott bukik ki, tudom-e használni a szemhéjpúdert vagy sem.

3 ezer forint körüli áron tuti, hogy nem lesz Nabla minőség. Nem olyan különlegesek a swatch-ok, az biztos. De még az is lehet, hogy palettán belül is eltérő minőségek lesznek. Viszont összhatásában, látványra jól néznek ki és végre vannak benne kékek-zöldek is.
Az Ariel tetszik talán legjobban.
Viszont ezzel a színvilággal már nyár elején is kijöhettek volna.
Nem mondanám, hogy a tiniknek biztosan jó lesz, mert sokuk inkább nem vesz kaját, de megveszik maguknak a drága palettákat is, lehet, hogy előbb, mint mi.
Na majd kiderül hamarosan, ha látjuk, ha egyáltalán behozzák hozzánk is.

Az Essence alapvetően a tiniket célozza.

1 Likes

Egyből arra gondoltam én is, de legalább lesz elérhető dupe-szerűség azoknak, akik nem tudnak / nem akarnak Nablára áldozni.

3 Likes

Nem tudom ezzel engem is meg lehet venni :rofl:, azok a nagy tükrök, szép színek, nablás dizájn :D, ráadás a cuki hercegnős külső :D. Átgondoltam és Ariel és Belle tetszik legjobban, lehet még külföldön is megvenném :D.

2 Likes

Igen Essence főleg a fiatalokat célozza meg, vagy mi van a márka ismertetőhöz írva :).

Hát, a swatchok valahogy olyan krétásnak tűnnek, meg a színek is inkább egy kréta szettet idéznek, mint hercegnős kifinomultságot. :smiley:
Persze ennek ellenére lehet, hogy én fogom megvenni az összes palettát, amilyen hülye vagyok Essence/Catrice limitált ügyileg. :joy:

3 Likes

Nem tudom, ma is a Berry on palettát használtam, és mint mindig, most is lenyűgöz, hogy mennyire jó lett ez a paletta. Számomra ez az egy Essence paletta hozza a Nabla minőségét.
Szóval azért biztosan vetek rájuk egy hosszabb pillantást, ha valaki behozza.
Sőt, az is lehet, hogy Belle-t minőségtől függetlenül is megveszem, all time Disney kedvenc. :slight_smile::heart:

2 Likes

Igen, a Belle nekem is nagyon-nagy kedvenc :). Láttad a tavalyelőtti élőszereplős változatot? :smiley:

1 Likes

Igen, nagyon tetszett az is.

1 Likes

Én úgy vagyok vele, hogy megnézem őket élőben. Kivéve az ecseteket, azokra látatlanban is be merek nevezni.

1 Likes

Még az egyik trendkiadás meg sem érkezett, máris itt a következő beharangozó.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de ez már kicsit soknak tűnik.

Nekem a Belle paletta tetszik nagyon, főleg az a gyönyörű kék benne, illetve hogy többségében matt színek vannak benne. Remélem, hogy valahol elérhető lesz, mert akkor biztos lecsapok rá és néhány ecsetre is :heart_eyes:

2 Likes

Első ránézèsre azt hittem Nabla paletták vannak a kèpen :see_no_evil::sweat_smile:

4 Likes

Nekem is a matt színek a gyengéim, jobban szeretem, ha azok vannak többségben egy palettában.

2 Likes

Úristen, most felkiáltott belőlem a kislány énem, hát ezek annyira de annyira kelletik magukat! :star_struck::star_struck: Jaj lehet jobb is ha nem hozzák be, legfeljebb nem lesz kísértés.

3 Likes

Engem is a Nablára emlékeztetett első ránézésre is. Kíváncsi leszek a minőségére, nyilván a Nablát nem éri utol, de azért örülnék ha a jobb Essence-ek közé tartozna.

3 Likes

Erre azért van némi esély, az utóbbi időkben egészen jó limitáltakkal rukkolt elő az essence és a catrice is.

1 Likes

Bennem inkább csömört okoz ez a dömping, mint vásárlási ingert. Az ABH, Colourpop is folmyamatosan dob piacra új termékeket.

2 Likes

Én is ilyesmit érzek. Túltermelés magas fokon.

1 Likes