Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Még csak a pirosítót próbáltam, de az nagyon tetszik. a többit nem akarom megbontani amíg van másik bontott.

1 Likes

Értem.
Én már mindent kipróbáltam. :smiley:
A pirosító nekem is nagyon tetszik, kellemes.
A korrektorból kipróbáltam a legvilágosabbat, az hűha kategória, de most van Becca is és IT is, és ez utóbbi eléggé hasonló (kicsit a shape tape azért jobban tetszik, mert egyszerűbb a használata).
Én egy BB primert rendeltem, érdekes termék. Elvileg használható BB krémként, és primerként is. Sokáig nem tudtam hová tenni, de végül is tényleg mindkét célra megfelel, bár azt hiszem, nem fogom BB krémnek “elpazarolni”, mert a múlt héten a 4 napos ünnepre nem vittem külön primert, csak ezt, és mikor már a második nap csodálkoztam rá, hogy hogy eltűntek a pórusaim, akkor esett le, hogy valószínűleg ettől. Másnap aztán már figyeltem rá, és tényleg. Most még azt fogom tesztelni, hogy mennyire zsírosodik át majd vele a bőröm, illetve, hogy csak a Deborah Milano BB krém alatt mutat ilyen szépen, vagy az IT CC alatt is? :slight_smile:

2 Likes

Én még csak fejben, de már én is készülök :grinning:

1 Likes

Nekem nagyon tetszenek ezek a színek, de az ára :scream: elég borsos. Nincs semmim a márkától. Tényleg annyira jó lehet?
K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

A Pat McGrath paletták nekem is nagyon tetszenek, de rettenetesen drágák. Nem vagyok biztos benne, hogy megérik ezt az árat.

Tatinak pont pár hete volt egy “full face of Path McGrath” videója. Az érdekes volt, ő istenítette is, de valahogy nem hiszem el, hogy megérne ennyi pénzt.

Mindig elgondolkodom, hogy egy drágább termék árában mekkora részt képvisel a minősége, mert tudjuk, hogy drogériás paletták is tudnak nagyon jók lenni (bár kevés és azok ált. limitáltak).

1 Likes

Essence Disney hercegnős kollekció:

Az ecsetek mindenképpen kellenek, de palettára is benevezek, ha jó minőségűek.

6 Likes

Azok az ecsetek tényleg nagyon szépek és a paletták is. Ennek a kollekciónak tuti nagy sikere lesz.

Már előre látom, hogy ha behozzák, azonnal lefosztják…

1 Likes

Hű :). Ezek lesznek nálunk is? Belle palettája érdekelne :D.

Hűha, ezek nagyon jól néznek ki, és micsoda színek a palettákban!

Meg az Ariel, és Jázmin is milyen jó már :smiley:

Egyébként pont ők voltak kiskoromban a kedvenceim :D, hófehérkét, többieket nem szerettem annyira :smiley: Viszont kár, hogy nincs Mulános :D. Szerintetek mennyibe fognak kerülni?

Nem tudom, ezért írtam, hogy "“HA behozzák…”. Remélem, legalább a Müllerekben meg Pinkpandán lesz. Annyira utálom, hogy drogériás cuccokat úgy kell levadászni, mintha egyszarvú nyála lenne, 3-4 üzletbe el kell koslatni 3-4 ezres darabokért.

1 Likes

Itt belülről is látható:

3 Likes

Fú, tök szépek.
Titeket nem emlékeztetnek a Nabla palettákra?

3 Likes

De, nekem is volt az első, ami eszembe jutott.
Ezzel a csomagolással a tiniket célozzák meg??

2 Likes

Engem is a Nablákra emlékeztetnek.
Viszont a videóban látott swatchok annyira nem nyűgöztek le.

2 Likes

Elég bénák ezek a fekete-fehér rajzok, olyan szellemszerűek a hercegnők tőle…