Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

5 Likes

Nekem is tetszik, de nem venném meg. Valaki a napokban feltette a sárga verziót (valami Honey a paletta neve), az is cuki de hosszú távon unalmas.

2 Likes

Ez az, már el is kelt:

https://kremmania.hu/elado/paannii-colourpop-double-uh-huh-honey-paletta

Én is így vagyok ezekkel a palettákkal. Megvettem a lilát és a barnát, de mindkettőt eladtam. Nagyon jó a minőségük, de unalmasak. Bár a többi CP palettám is eladtam… A swatchok alapján mondom, hogy össze tudnám rakni az otthoniakból ezt a palettát. De a pirosítók és a bronzosító az nagyon tetszik.
Legyen már valami nagy akció náluk.

2 Likes

Nagyon sokszor megkísértett, hogy leüssem valamelyiket :slight_smile: De pont ugyanezért nem tettem végül :slight_smile:

Szerintem is szebb a tavalyi @anon46483502 -é!

2 Likes

Na nekem ez viszont most nagyon bejön. Gondolkoztam a Sweet Talkon, de inkább ezt fogom megvenni. Ráadásul a pírosítók is olyan szuperek :blush:

2 Likes

Ősszel tuti lesz szőlős kollekció.:grinning: Nekem a Honey tetszik, olyan jó ránézni, lehet, hogy egyszer megrendelem.
Van egy pirosító és egy highlighter utántöltőm tőlük, tök jók és hatalmasak, ezekből még tuti, hogy venni fogok valamikor.

1 Likes

Screenshot_20190822-080111_Instagram
Millie Bobby Brown is elindítja a saját márkáját. Állítólag a Bootsban kapható lesz, nem tudom online elérhető lesz-e.

Szeptember 9-én érkezik állítólag :slight_smile:Screenshot_2019-08-22-08-45-10

9 Likes

Néztem, hogy tök szép. Örülök, hogy hideg paletta is jelenik meg a sok meleg tónusú mellett.

2 Likes

Ez is kívánság listás nálam. Remélem a black friday idén is olyan lesz náluk, mint tavaly. Vagyis inkább a cyber week. Már most azokra a napokra spórolok :smiley:

1 Likes

Woooow ez igen! Ez tetszik!

1 Likes

Mert az milyen volt? Mesélj!
Még semmim nincs a Lime Crime-tól, de. nagyon kíváncsi vagyok. Egy Venus XL 2-t bármikor elfogadnék! :smiley:

1 Likes

20 dollár felett ha vásároltál kaptál ajándékba valamit, minden nap mást pl egy rúzst. 40 dollár felett kettő ajándék vagy egy nagyobb pl. egy paletta. Nekem ajándék volt a highlighter paletta meg ecset készlet, egy plushies rúzs. Black fridaykor is elég jó akcióik voltak. Ami még nagyon jó volt az a 40 dollár felett ingyenes szállítás. Mindig pont be tudtam lőni 40 dollárra az árát a csomagnak. Szóval nem kellett itthon semmit fizetnem, bár ki sem fogták egyik csomagom sem ellenőrzésre. De egy CP ingyenes szállítás is nagyon jó lenne, sőt szerintem lesz is.

2 Likes

Nekem megvolt a Venus II talán, a rózsás-bordós színű, de valahogy nem lett szerelem, eladtam. Ez az új nagyon tetszik.

Nem igazán értem, mit csinál a Bh Cosmetics. Ez a travel series új tagja: Take me to Ibiza
android
Számomra teljesen követhetetlen a koncepció. Szinte hetente jönnek ki kisebb és nagyobb paletták, különböző szériákban. Átgondolatlannak érzem a dolgot, arról nem is beszélve, hogy nem tudom ennek a palettának mi köze van Ibizához.

Szerintem az a Venus I volt, az is megvan. Ritkán nyúlok érte, mert ritkán használom azokat a színeket, de a minősége nagyon jó. Nekem eddig a legjobb formula a Lime Crime. Ezért szerzem be az összes nagyobb palettájukat. De nyilván mindannyian mások vagyunk. Ez az új paletta viszont egész más, mint az eddigiek.

Köszi, ez tényleg jól hangzik.

A Tarte rendeléseddel mennyire vagy elégedett?
Kipróbáltad a hidratálót? És a próba termékeket?

Bocsi, keverem őket.:grinning: Nem volt bajom a minőségével, csak valahogy nem került közel hozzám.
Nekem a JSC most a kedvenc szemfesték formulám.