Nekem is tetszik, de nem venném meg. Valaki a napokban feltette a sárga verziót (valami Honey a paletta neve), az is cuki de hosszú távon unalmas.
Én is így vagyok ezekkel a palettákkal. Megvettem a lilát és a barnát, de mindkettőt eladtam. Nagyon jó a minőségük, de unalmasak. Bár a többi CP palettám is eladtam… A swatchok alapján mondom, hogy össze tudnám rakni az otthoniakból ezt a palettát. De a pirosítók és a bronzosító az nagyon tetszik.
Legyen már valami nagy akció náluk.
Nagyon sokszor megkísértett, hogy leüssem valamelyiket De pont ugyanezért nem tettem végül
Na nekem ez viszont most nagyon bejön. Gondolkoztam a Sweet Talkon, de inkább ezt fogom megvenni. Ráadásul a pírosítók is olyan szuperek
Ősszel tuti lesz szőlős kollekció. Nekem a Honey tetszik, olyan jó ránézni, lehet, hogy egyszer megrendelem.
Van egy pirosító és egy highlighter utántöltőm tőlük, tök jók és hatalmasak, ezekből még tuti, hogy venni fogok valamikor.
Millie Bobby Brown is elindítja a saját márkáját. Állítólag a Bootsban kapható lesz, nem tudom online elérhető lesz-e.
Szeptember 9-én érkezik állítólag
Néztem, hogy tök szép. Örülök, hogy hideg paletta is jelenik meg a sok meleg tónusú mellett.
Ez is kívánság listás nálam. Remélem a black friday idén is olyan lesz náluk, mint tavaly. Vagyis inkább a cyber week. Már most azokra a napokra spórolok
Woooow ez igen! Ez tetszik!
Mert az milyen volt? Mesélj!
Még semmim nincs a Lime Crime-tól, de. nagyon kíváncsi vagyok. Egy Venus XL 2-t bármikor elfogadnék!
20 dollár felett ha vásároltál kaptál ajándékba valamit, minden nap mást pl egy rúzst. 40 dollár felett kettő ajándék vagy egy nagyobb pl. egy paletta. Nekem ajándék volt a highlighter paletta meg ecset készlet, egy plushies rúzs. Black fridaykor is elég jó akcióik voltak. Ami még nagyon jó volt az a 40 dollár felett ingyenes szállítás. Mindig pont be tudtam lőni 40 dollárra az árát a csomagnak. Szóval nem kellett itthon semmit fizetnem, bár ki sem fogták egyik csomagom sem ellenőrzésre. De egy CP ingyenes szállítás is nagyon jó lenne, sőt szerintem lesz is.
Nekem megvolt a Venus II talán, a rózsás-bordós színű, de valahogy nem lett szerelem, eladtam. Ez az új nagyon tetszik.
Nem igazán értem, mit csinál a Bh Cosmetics. Ez a travel series új tagja: Take me to Ibiza
Számomra teljesen követhetetlen a koncepció. Szinte hetente jönnek ki kisebb és nagyobb paletták, különböző szériákban. Átgondolatlannak érzem a dolgot, arról nem is beszélve, hogy nem tudom ennek a palettának mi köze van Ibizához.
Szerintem az a Venus I volt, az is megvan. Ritkán nyúlok érte, mert ritkán használom azokat a színeket, de a minősége nagyon jó. Nekem eddig a legjobb formula a Lime Crime. Ezért szerzem be az összes nagyobb palettájukat. De nyilván mindannyian mások vagyunk. Ez az új paletta viszont egész más, mint az eddigiek.
Köszi, ez tényleg jól hangzik.
A Tarte rendeléseddel mennyire vagy elégedett?
Kipróbáltad a hidratálót? És a próba termékeket?
Bocsi, keverem őket. Nem volt bajom a minőségével, csak valahogy nem került közel hozzám.
Nekem a JSC most a kedvenc szemfesték formulám.