No, ezt egyáltalán nem ismerem. Nekem a NYX HD volt. Az egyébként a jobbak közé tartozott abban a szemhéjprimer vesztőhelyen, ami nálam van.
Kamea nagyon jó a profilképed :D. Pont kiegészítitek Kokapuval egymást, jobb és bal szem :D. Nagyon tetszik a szemsminked a képen :).
Jaj, alig vettem megint észre, hogy hozzám szóltál. Majd legközelebb tegyél kukacot a név elé!
Igen, én se tudtam megbarátkozni azzal a képpel, így most kicsit itt is vagyok, meg nem is. Köszi, aranyos vagy!
Egyik barna, másik kék! @Isabelle -é pedig zöld!
Hú köszi, már kérdezni akartam hogyan csináljátok :D.
Valaki eltévesztette a naptárt? Nem túl korai ez a bemutató?
Na mindegy, bocsi sikerült ide raknom az országtortásat :D.
Haha! Az egyik brit blogger mar bemutatta az osszes nagy aruhaz, webaruhaz, parfum aruhaz adventi kalendarjat augusztus kozepeig. Szerintem nagyon idoszeru!
Azta… akkor én vagyok lemaradva!
És így akkor azt hiszem, többünket is érdekelne, akár a Lapozó topic-ban is.
Mert a vásárlást sem árt, ha lehet, tervezni… És ezek szerint lehet!
Betennéd a topic-ba, ha megtalálod?
Ezt csak úgy itt hagyom és várom a véleményeket.
No mindjárt elő is kapom összevetni a tavalyival
Hm, nagyon hasonlóak. Á és a tükörben pont a téli plüssdekorjaim (egész évben a szekrény tetején találhatóak)
Ez a tavalyi sokkal szebb volt. Mikor megláttam a képet erről azt gondoltam ez csak egy vicc lehet. Remélem tényleg az. Szerintem rettenet unalmas De nem baj, legalább erre nem fáj a fogam, lesz majd helyette más
Az az éjkék szín szép, de a többi tényleg nem újdonság Remélem azért előrukkolnak valami egyébbel is majd. A színek jó 60-70%-a megegyezik első blikkre.
Igen, az a kék nagyon szép, de pont nem érdekel Tavaly a rúzsaik is tetszettek, remélem idén is lesz valami olyasmi.
Milyen minőségű a rúzsuk? Nem volt még tőlük.
Azokat nem tudom, mert nem vettem meg, de egy másik van ami viszont annyira nem vált be. De azok a folyékony rúzsok érdekelnek. Jajj azt nem írtam, hogy tetszett, de nem vettem meg. Amit már bánok.
Reméljük idén is lesz új árnyalat és érdemes lesz kipróbálni
Nekem egy rendes rúzsom van, nagyon szeretem. Gyakran használom, mert igazán szép barnás nude színe van, és fantasztikus barack illata.
Szép a csomagolása is, meg a metszése.
Barackos kollekció a ColourPop-tól. Lesz benne minden is. Lassan a létező összes gyümölcsöt végig veszik
Most akartam épp betenni ide Tetszenek nekem, nagyon szeretem ezt a színt, de sosem vennék monokróm palettát, unalmasnak tűnik.