Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

No, ezt egyáltalán nem ismerem. Nekem a NYX HD volt. Az egyébként a jobbak közé tartozott abban a szemhéjprimer vesztőhelyen, ami nálam van.

Kamea nagyon jó a profilképed :D. Pont kiegészítitek Kokapuval egymást, jobb és bal szem :D. Nagyon tetszik a szemsminked a képen :).

1 Likes

Jaj, alig vettem megint észre, hogy hozzám szóltál. Majd legközelebb tegyél kukacot a név elé! :slight_smile:
Igen, én se tudtam megbarátkozni azzal a képpel, így most kicsit itt is vagyok, meg nem is. :smiley: Köszi, aranyos vagy! :kissing_heart:
Egyik barna, másik kék! @Isabelle -é pedig zöld! :smiley:

1 Likes

Hú köszi, már kérdezni akartam hogyan csináljátok :D.

Valaki eltévesztette a naptárt? Nem túl korai ez a bemutató? :grimacing:

2 Likes

Na mindegy, bocsi sikerült ide raknom az országtortásat :D.

Haha! Az egyik brit blogger mar bemutatta az osszes nagy aruhaz, webaruhaz, parfum aruhaz adventi kalendarjat augusztus kozepeig. Szerintem nagyon idoszeru! :smiley:

2 Likes

Azta… akkor én vagyok lemaradva!
És így akkor azt hiszem, többünket is érdekelne, akár a Lapozó topic-ban is.
Mert a vásárlást sem árt, ha lehet, tervezni… És ezek szerint lehet! :gift:
Betennéd a topic-ba, ha megtalálod?

Ezt csak úgy itt hagyom és várom a véleményeket.Screenshot_2019-08-21-20-42-13

5 Likes

No mindjárt elő is kapom összevetni a tavalyival :slight_smile:IMG_20190821_205316

Hm, nagyon hasonlóak. Á és a tükörben pont a téli plüssdekorjaim :rofl::rofl::rofl::rofl: (egész évben a szekrény tetején találhatóak)

5 Likes

Ez a tavalyi sokkal szebb volt. Mikor megláttam a képet erről azt gondoltam ez csak egy vicc lehet. Remélem tényleg az. Szerintem rettenet unalmas :frowning: De nem baj, legalább erre nem fáj a fogam, lesz majd helyette más :smiley:

2 Likes

Az az éjkék szín szép, de a többi tényleg nem újdonság :frowning: Remélem azért előrukkolnak valami egyébbel is majd. A színek jó 60-70%-a megegyezik első blikkre.

Igen, az a kék nagyon szép, de pont nem érdekel :smiley: Tavaly a rúzsaik is tetszettek, remélem idén is lesz valami olyasmi.

Milyen minőségű a rúzsuk? Nem volt még tőlük.

Azokat nem tudom, mert nem vettem meg, de egy másik van ami viszont annyira nem vált be. De azok a folyékony rúzsok érdekelnek. Jajj azt nem írtam, hogy tetszett, de nem vettem meg. Amit már bánok.

1 Likes

Reméljük idén is lesz új árnyalat és érdemes lesz kipróbálni :slight_smile:

1 Likes

Nekem egy rendes rúzsom van, nagyon szeretem. Gyakran használom, mert igazán szép barnás nude színe van, és fantasztikus barack illata.

1 Likes

Szép a csomagolása is, meg a metszése.

Screenshot_2019-08-21-21-15-07 Screenshot_2019-08-21-21-15-19
Barackos kollekció a ColourPop-tól. Lesz benne minden is. Lassan a létező összes gyümölcsöt végig veszik :smiley:

6 Likes

Most akartam épp betenni ide :smiley: Tetszenek nekem, nagyon szeretem ezt a színt, de sosem vennék monokróm palettát, unalmasnak tűnik.