Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nekem se.:blush:

3 Likes

Én aztán nem kövezlek :grin:

2 Likes

Nekem se. :joy:

1 Likes

Pont ezen gondolkodtam délután! A Nabla Poison Garden-ben is van fehér. Milyen színek alá/fölé/mellé szoktátok használni? Belső szemzugba? Szemöldökcsontra? És még?

Én a szemöldököm íve alá szoktam a matt fehéret tenni. Nagyon enyhén, nagyon finoman, olyan szépen fel tudja tenni a pontot az i-re. Igazából nem is a szem festését emeli ki, hanem a szemöldök ívének ad egy élesebb hangsúlyt.

3 Likes

Melyik színre gondolsz? Az Adorationra? Mert az inkább topper, illetve én a belső szemzugba szoktam használni.

1 Likes

Igen, arra gondoltam.
Az azt jelenti, hogy ujjal, vagy lapos ecsettel kell feltapogatni?

Te kis huncut…

1 Likes

De nézzétek is meg a reklámot, ne csak a képet! Ennyi romlott lelkületű embert! :smiley: (csak viccelek)

2 Likes

Megnéztem! A látottak alapján vontam le a következtetésemet. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Na ez szép!:rofl:

1 Likes

cserebog%C3%A1r

7 Likes

Belső szemzugba kerek ecsettel szoktam (ahhoz túl nagy lenne az ujjam), topperként az ujjammal, ami jót is tesz neki, mert az ujj melegétől jobban rátapad, vagy inkább ráolvad az alap festékre. Ugyanígy a Soul Bloomingban a Honey dripmés a Secretben a Play Hard.

A Dreamy megvan neked?

1 Likes

Jesszus lányok :rofl::rofl:

1 Likes

Igen, megvan a Dreamy is.

Csak azért kérdeztem, mert abban nincs ilyen topper, de van benne a jobb felső sarokban az a lila (talán delírium?), ahhoz ajánlották nekem a glitter primert pl. NYX , arra ecsettel rátapogatva nagyon szépen működik.

1 Likes

Igen, köszi, arról már olvastam többektől, hogy nagyon makrancos, de én nem fogok kísérletezni vele, elvagyok egy jó ideig a többivel is. :slight_smile:

1 Likes

Egyébként a NYX sima szemhéjalappal jól befürödtem. Nem tudom eldönteni, hogy kidobjam-e, vagy mit csináljak vele.

1 Likes

Melyik NYX? Én, ha jól emlékszem, a fekete csomagolásost használtam. Egyrészt jó volt, mert nagyon biztosan tartott, másrészt nehéz volt rajta satírozni.
Esetleg próbáld meg zsibin eladni, sokan szeretik.

Ez az:
https://kremmania.hu/kremek/nyx-szemhejalapozo
Nem fog sikerülni eladnom, igen lesújtóak a vélemények róla. És már van is 2 db eladó. De azért majd meggondolom.