Hát akkor a matt színekkel majd gyakorolni kell, barackos vagy rózsaszínű lenne a legideálisabb, amivel szivesen gyakorolnék :). Majd körül nézek a drogériákban, hogy külön kaphatók-e ilyen színek :).
Naked Honey:
Ééééés ez lesz az én Naked palettám
Találtam több képet és némi leírást is róla:
Olyan jó, hogy nagyon nem tetszik Abszolút nem az én színeim.
Szerintem szép lett nagyon ez a paletta!
Nagy a hajcihő a reklám miatt, sokak szerint fallikus (én olvadt rúzst látok). Mindenesetre nagyon tetszik, rá is fogok nézni.
Ez egy nagyon f*sza reklám Elnézést nem bírtam kihagyni Amúgy én is csak olvadt rúzst látok, de ha valamibe bele akarnak magyarázni valamit akkor meg is teszik.
Akkorát nevettem
Ezeken a képeken már jobban tetszik.
Képeken jól néz ki szerintem, de hogy élőben tetszene-e, nem tudom.
A Cosmo cikkében jól néz ki. Kíváncsi leszek a swatchokra.
Szép és tiszta, de elég sok szín innen is megvan más palettákban. Egy része pl. Top Faced Gingerbread
Persze, össze lehet ollózni más palettákból. De végre van benne szemhéj alap, fehér matt, azzal jobban szeretek szemhéjat highlighterezni mostanában, mint fényessel, valahogy letisztultabbnak látom.
Igaz, a fehér matt valamiért ritkán kerül a palettákba Pedig tényleg elég jól használható darab.
Amúgy nekem is abszolút színeim! Na meglátjuk hol és mennyiért lehet majd hozzájutni
Még egy hónap, mire kijön
Addig pont eldöntöm, szeretném-e őt a szülinapomra Általában valami karácsonyi limitált palettát szoktam kérni kedves családomtól szülinapra, de most lehet a Honey lesz belőle. Na persze attól is függ, a többi márka mivel rukkol elő
Kíváncsi leszek, hogy most milyen színösszeállításokkal fognak előjönni, de szerintem ez a Honey paletta előremutató. A vörösek-terrakották lecsengtek, idén megvoltak a kékek és a pasztellek, elképzelhető szerintem, hogy ez lesz a következő irány (nem bánnám).
Hááááát… kövezzetek meg, de nekem nem az olvadt rúzs jutott az eszembe róla.