Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Hát akkor a matt színekkel majd gyakorolni kell, barackos vagy rózsaszínű lenne a legideálisabb, amivel szivesen gyakorolnék :). Majd körül nézek a drogériákban, hogy külön kaphatók-e ilyen színek :).

1 Likes

Naked Honey:

5 Likes

Ééééés ez lesz az én Naked palettám :heart_eyes:

3 Likes

Találtam több képet és némi leírást is róla:

4 Likes

Olyan jó, hogy nagyon nem tetszik :smiley: Abszolút nem az én színeim.

2 Likes

Szerintem szép lett nagyon ez a paletta!

2 Likes

Nagy a hajcihő a reklám miatt, sokak szerint fallikus (én olvadt rúzst látok). Mindenesetre nagyon tetszik, rá is fogok nézni.

2 Likes

Ez egy nagyon f*sza reklám :smiley: Elnézést nem bírtam kihagyni :smiley: Amúgy én is csak olvadt rúzst látok, de ha valamibe bele akarnak magyarázni valamit akkor meg is teszik.

3 Likes

Akkorát nevettem :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

Ezeken a képeken már jobban tetszik.:grinning:

Képeken jól néz ki szerintem, de hogy élőben tetszene-e, nem tudom.

A Cosmo cikkében jól néz ki. Kíváncsi leszek a swatchokra.

Szép és tiszta, de elég sok szín innen is megvan más palettákban. Egy része pl. Top Faced Gingerbread

Persze, össze lehet ollózni más palettákból. De végre van benne szemhéj alap, fehér matt, azzal jobban szeretek szemhéjat highlighterezni mostanában, mint fényessel, valahogy letisztultabbnak látom.

1 Likes

Igaz, a fehér matt valamiért ritkán kerül a palettákba :frowning: Pedig tényleg elég jól használható darab.

2 Likes

Amúgy nekem is abszolút színeim! Na meglátjuk hol és mennyiért lehet majd hozzájutni :slight_smile:

Még egy hónap, mire kijön :frowning:

1 Likes

Addig pont eldöntöm, szeretném-e őt a szülinapomra :joy: Általában valami karácsonyi limitált palettát szoktam kérni kedves családomtól szülinapra, de most lehet a Honey lesz belőle. Na persze attól is függ, a többi márka mivel rukkol elő :wink:

2 Likes

Kíváncsi leszek, hogy most milyen színösszeállításokkal fognak előjönni, de szerintem ez a Honey paletta előremutató. A vörösek-terrakották lecsengtek, idén megvoltak a kékek és a pasztellek, elképzelhető szerintem, hogy ez lesz a következő irány (nem bánnám).

1 Likes

:laughing: Hááááát… kövezzetek meg, de nekem nem az olvadt rúzs jutott az eszembe róla. :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes