Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nem próbáltam még a Morphe-tól semmit. Amúgy szép paletta, bár nekem kicsit kaotikus a koncepció.

Én megnéztem a videót, és ott arra hivatkozik, hogy a morphen keresztül az alacsonyabb árkategóriában is meg tud jelenni, és így úgymond a “szegényebb” emberek is megtapasztalhatják a JS minőséget.

1 Likes

köszönöm szépen az információt :smiley: ezek szerint inkább a sminkeket hozták be, mint az arcfestékeket. ez nagyon jó hír! a felajánlást is köszönöm, de egyelőre nem tudok semmi olyat mondani, amire szükségem lenne :smiley:

1 Likes

Köszi! Ebből is látszik, hogy nem ismerem a márkát.:slight_smile: Bár ezt úgy is meg lehetne oldani, hogy Jeffree olcsóbbra áraz.:smiley:

2 Likes

Nekem bejön :slight_smile: Bár paletta terén nyáriasat már nem tervezek venni, majd valami csodás télit a karácsonyi kiadásokból a szülinapomra ősszel. Ha lesz valahol valami ígéretes… :slight_smile:

Nekem is tetszik és ezek a Te színeid!

A felső 3 sor nekem nagyon be is jön, tényleg az én színeim :blush: az alsó kettő nekem nagyon nem illik az összképbe, ráadásul annyira random színek vannak még a soron belül is, hogy nem tudom össze lehet-e hozni belőle egy koherens sminket :smiley:

Ezáltal válik kihívássá egy paletta. :slight_smile:

1 Likes

Tény! Gondolkozom rajta, hogy majd megveszem, mert amúgy a lenti színek is tök jók egyenként :smiley:

2 Likes

Szerintem az alsó kettőből is szuper sminkeket lehet kihozni. Tény, hogy nem a felső hárommal keverve. :smiley:
Bár, amilyen elborult tudok néha lenni…

1 Likes

3 db új paletta: Catrice x Eman

1 Likes

Új mini paletta a Sugarpilltől, aug. 13-tól a saját oldalukon, elvielg 23-tól lesz várható másutt is. 28$
image
image
image

(szerintem irtó cuki és csak 2 színhez van hasonlóm, de jelenleg nem adhatok ki ennyit egy 9panre, pedig nagyon énféle színek vannak benne*-* és mind matt!!)

6 Likes

Nekem is a jóféle mattok a gyengéim.:slight_smile:

Nem vagyok odáig a MAC rúzsokért, de ezek szépek.:blush:

3 Likes

Kamea könnyen tudsz szemsminket készíteni egyébként a Nablából? :). De jó lenne karácsonyra olyat kérni :blush:

1 Likes

Nekem erről a palettáról ez a klasszikus jut eszembe (mindenkitől előre is elnézést :sweat_smile::joy:):

4 Likes

A Nabla paletták színei lágyan krémesek, és harmonikusan tudnak egymással elegyedni. Kezdő palettásnak mindenképpen jó választás lenne! Azt kell megtalálnod, hogy melyik paletta színvilága áll Hozzád a legközelebb.
Ha megvan a paletta, utána se fog gyakorlás nélkül menni. Már sok időm, energiám van benne, és még mindig nem mondhatom el, hogy könnyű, de erről nem a paletták tehetnek. Nem könnyű, viszont annál élvezetesebb! :slight_smile:

1 Likes

Hűha :D. Mert az Essence palettánál vettem észre, hogy bár a csillogós szinekkel könnyen dolgozok, meg a fehérrel, viszont a barnákkal semmit se tudtam kezdeni eddig :/, pedig próbálkozom :D.

1 Likes

A fényes színek a legtöbb palettánál jók, bár a csillogósok potyoghatnak. Azt, hogy egy paletta mit tud, leginkább a mattok tudják megmutatni. Ritka kivételtől eltekintve általában a matt színek okozzák a problémát.

2 Likes

Ja értem :sweat_smile:, hát engem nem zavarnak ha potyognak ( bár olyan nagy mértékben nem vettem észre :D.) Szeretem a csillámokat :). Akkor ezért olyan könnyű velük dolgozni :D.