Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

:rofl: ez jó :smiley:

1 Likes

Pedig a helyedben inkább büszkén fenthagytam volna a profilképed, kifejezetten szép, stílusos fotó, nekem is hiányozni fog :slight_smile:

2 Likes

Nekem is hiányozni fog a profilképed, nagyon szép vagy azon a képen, sőt, mindig példaképként tekintettem rá!

De abszolút megértelek, én is áttértem erre a profilképre…

3 Likes

Uramisten, van PaintGlow a dm-ben?! :scream_cat: Miket láttál a spirálon kívül?

1 Likes

Most láttam először, nem ismertem a márkát :slight_smile:
Voltak lakkok, spirál, tus, meg hú nem is tudom, férjjel voltam így nem volt időm nézelődni :grin::grin::grin: Csak a spirált kaptam le, azokat elhasználom mindig . De legközelebb tüzetesebben megnézem és leírom :slight_smile: Mi érdekelne? Ha feléd nincs, beszerzem szívesen!

1 Likes

https://www.limecrime.com/eyes/eyeshadow-palettes/venus-vivid

2 Likes

Úristen, gyere a mamához. Legyen egy jó akció és ezt is megveszem a Venus XL2-vel együtt.

5 Likes

Ugyanezek a gondolataim. :smiley:

1 Likes

:joy: :rofl:

Nincs mit tenni, a Lime Crime a kedvenc márkám :smiley:

2 Likes

Érdekes, mert az Instagram oldalukon nincs semmi erről a palettáról, csak emailt kaptam.

Én is kaptam e-mailt és most néztem az instát is és én is ezen csodálkoztam :smiley: de ne aggódj, majd lesz.

1 Likes

Én Nabla palettákra vágyakozom, de elkönyveltem magamban, hogy majd max. Black Fridaykor veszem meg őket, ha lesz valami jó kis akció.

3 Likes

Nabla palettát majd én is szeretnék egyszer :blush:.

2 Likes

Úgy emlékszem, tavaly Beauty Bayen volt is rájuk 30% kedvezmény, talán csak az akkori legújabb Poison Gardenre nem.

3 Likes

Na egy ilyesmit jó lenne majd kifogni, pont onnan terveztem megrendelni :slight_smile:

1 Likes

Na és erről mit gondolunk?
jeffree

4 Likes

A legalsó sor színei “ijesztően” hasonlítanak az Alien paletta pár színére. Nem dobogtatta meg a szívem ez a paletta, viszont a setting spray-t szívesen kipróbálnám.

1 Likes

Minek áll össze Jeffree Star a Morphe-val, hs van saját márkája? Már az ecseteket se értettem.

1 Likes

Én sem értem. :neutral_face: A saját termékei sokkal minőségibbek, mint a Morphe. (Bár van 2 imádott Morphe palettám, szóval nem mondanám, hogy ez egy rossz márka.)

1 Likes