ez jó
Pedig a helyedben inkább büszkén fenthagytam volna a profilképed, kifejezetten szép, stílusos fotó, nekem is hiányozni fog
Nekem is hiányozni fog a profilképed, nagyon szép vagy azon a képen, sőt, mindig példaképként tekintettem rá!
De abszolút megértelek, én is áttértem erre a profilképre…
Uramisten, van PaintGlow a dm-ben?! Miket láttál a spirálon kívül?
Most láttam először, nem ismertem a márkát
Voltak lakkok, spirál, tus, meg hú nem is tudom, férjjel voltam így nem volt időm nézelődni Csak a spirált kaptam le, azokat elhasználom mindig . De legközelebb tüzetesebben megnézem és leírom Mi érdekelne? Ha feléd nincs, beszerzem szívesen!
Úristen, gyere a mamához. Legyen egy jó akció és ezt is megveszem a Venus XL2-vel együtt.
Ugyanezek a gondolataim.
Nincs mit tenni, a Lime Crime a kedvenc márkám
Érdekes, mert az Instagram oldalukon nincs semmi erről a palettáról, csak emailt kaptam.
Én is kaptam e-mailt és most néztem az instát is és én is ezen csodálkoztam de ne aggódj, majd lesz.
Én Nabla palettákra vágyakozom, de elkönyveltem magamban, hogy majd max. Black Fridaykor veszem meg őket, ha lesz valami jó kis akció.
Nabla palettát majd én is szeretnék egyszer .
Úgy emlékszem, tavaly Beauty Bayen volt is rájuk 30% kedvezmény, talán csak az akkori legújabb Poison Gardenre nem.
Na egy ilyesmit jó lenne majd kifogni, pont onnan terveztem megrendelni
Na és erről mit gondolunk?
A legalsó sor színei “ijesztően” hasonlítanak az Alien paletta pár színére. Nem dobogtatta meg a szívem ez a paletta, viszont a setting spray-t szívesen kipróbálnám.
Minek áll össze Jeffree Star a Morphe-val, hs van saját márkája? Már az ecseteket se értettem.
Én sem értem. A saját termékei sokkal minőségibbek, mint a Morphe. (Bár van 2 imádott Morphe palettám, szóval nem mondanám, hogy ez egy rossz márka.)