Paintglow márka, új a DM-ben Legalábbis itt az újpestiben.
Na igen, bár mostanában csomagolás miatt nem vettem terméket, de régebben előfordult
Nagyon szép, de szerintem nekem is megvan belőle az összes szín, ráadásul jó minőségben…
Én azért hiányolom a kék és zöld színek kavalkádját a palettákból. Tegnap @Fiorentina val épp arról beszélgettünk, hogy a kék és zöld színeket talán drágább lehet előállítani, azért mellőzik?
A tegnapi essence/Catrice paletták videojában a glitteres csomagolású nekem pl. igencsak bejön!
Nekem a színes szempillaspirálokkal az a bajom, hogy kivilágosítják a szempillámat és azt nem szeretem. Épp azért kenem, hogy sötétebb legyen.
Szerintem egyszerűen nem volt divatban.
De most már kezdenek visszatérni, hiszen adott ki Jeffree Star, az Ace Beauté, Colourpop, aztán a Nabla is tett már három színt a Secret palettába. Szépen, fokozatosan jönnek azok.
Nekem sajnos (vagy szerencsére? ) nem állnak jól annyira a kékes hideg színek, de néha mégis megkívánom őket
Van pedig amelyik igazán csodás mély tekintetét kölcsönöz, pl. a MAC bordója
Azért akadnak kékek és zöldek, de azok inkább nyári színeknek számítanak és Anastasiáék úgy látom, már az őszre gyúrnak.
Vagy mondjuk megadta a végső löketet a szép külső a “Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásához.
Valószínűleg nekem is megvannak. De azért tényleg szép paletta.
Hogyhogy más a profilképed? Te vagy rajta? :). Egyébként tetszik :).
Mert az bordó. Az már más. Az már sötétít.
Nekem is. Sajnos.
Nem én.
De jobb lesz így mindenkinek, főleg nekem.
Nekem tetszett a képed! Mi a baj vele?
Nincs vele semmi baj, de jobb lesz így. Kicsi a világ.
Nekem is nagyon fog hiányozni a képed, jó volt ránézni :D. Pozitív energiakat sugárzol :).
De helyes vagy!!!
Az újat még meg kell szoknom nekem is! Az előbb is ránéztem és megkérdeztem magamtól: Ez meg ki?