Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Paintglow márka, új a DM-ben :slight_smile: Legalábbis itt az újpestiben.

1 Likes

Na igen, bár mostanában csomagolás miatt nem vettem terméket, de régebben előfordult :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép, de szerintem nekem is megvan belőle az összes szín, ráadásul jó minőségben…

1 Likes

Én azért hiányolom a kék és zöld színek kavalkádját a palettákból. Tegnap @Fiorentina val épp arról beszélgettünk, hogy a kék és zöld színeket talán drágább lehet előállítani, azért mellőzik?

A tegnapi essence/Catrice paletták videojában a glitteres csomagolású nekem pl. igencsak bejön! :face_with_hand_over_mouth:

Nekem a színes szempillaspirálokkal az a bajom, hogy kivilágosítják a szempillámat és azt nem szeretem. Épp azért kenem, hogy sötétebb legyen. :smiley:

2 Likes

Szerintem egyszerűen nem volt divatban.
De most már kezdenek visszatérni, hiszen adott ki Jeffree Star, az Ace Beauté, Colourpop, aztán a Nabla is tett már három színt a Secret palettába. Szépen, fokozatosan jönnek azok.

2 Likes

Nekem sajnos (vagy szerencsére? :slight_smile: ) nem állnak jól annyira a kékes hideg színek, de néha mégis megkívánom őket :slight_smile:

1 Likes

Van pedig amelyik igazán csodás mély tekintetét kölcsönöz, pl. a MAC bordója :wink:

1 Likes

Azért akadnak kékek és zöldek, de azok inkább nyári színeknek számítanak és Anastasiáék úgy látom, már az őszre gyúrnak.

2 Likes

Vagy mondjuk megadta a végső löketet a szép külső a “Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásához.:wink:

1 Likes

Valószínűleg nekem is megvannak. De azért tényleg szép paletta.

1 Likes

Hogyhogy más a profilképed? Te vagy rajta? :). Egyébként tetszik :).

1 Likes

Mert az bordó. Az már más. Az már sötétít. :slight_smile:

Nekem is. Sajnos.:smiley:

1 Likes

Nem én.
De jobb lesz így mindenkinek, főleg nekem. :smiley:

Nekem tetszett a képed! Mi a baj vele? :hushed:

1 Likes

Nincs vele semmi baj, de jobb lesz így. Kicsi a világ. :wink:

2 Likes

Nekem is nagyon fog hiányozni a képed, jó volt ránézni :D. Pozitív energiakat sugárzol :).

2 Likes

De helyes vagy!!! :smiley:
Az újat még meg kell szoknom nekem is! :smiley: Az előbb is ránéztem és megkérdeztem magamtól: Ez meg ki? :smiley:

2 Likes