Áh nem tudom, nekem anno az se ütötte meg az ingerküszöböm, szép szép, de otthonra nem kéne kategóriába esett. Az viszont biztos, hogy az elmúlt sacc évben nagyot lépett szemhéjfestékeik minősége, valamire már lehet is használni a legutóbbi kollekciókat. Egyedül a Never give up your daydream volt elég különleges, hogy meg is vegyem és az az első drogériás palettám, amivel elégedett is vagyok. Az irány biztosan jó, lehet csak én vagyok túl válogatós a “colour story”-k terén
Egyetértek azzal, hogy ha nem tud a saját árnyékán színvilágban továbblépni, így egy kicsit rövid időn belül unalmassá válhat. A minőség határozottan feljövőben van, és ez jó hír!
Lehet, hogy a zöld-kék színek előállítása sokkal drágább, mint a núd-bordó vonalé???
Legalább egy-két extra színt tennének minden palettába, önmagáért már azért is megvennénk, ha az jó minőségű lenne, ahogyan magunkat ismerem…
És ha akad is elvétve egy-egy palettában zöld, vagy kék, azok közül is kevés az, ami igazán szép pigmentáltságú finish-sel bír.
Hallottátok hogy a K-beauty, tehát Koreai Beauty megjelent Pesten? Nekem ez azért is jó, mert nehézkes sokszor a netes rendelés ,( főleg a posta miatt ), külföldről meg még nehezebb lenne.
Íme, az új ABH paletta, nekem jobban tetszik, mint a Barbie-rózsaszín vagy a Riviera. Nektek?
Nagyon szép!
Ezek Amadeásabb színek
Ahh az a piros csillámos szín A többi most végigszaladva megvan más palettákban.
Nagyon jól ismersz.
Nekem még az is szerintem. Lehet, hogy csinálok olyan összehasonlítást, mint Lexy.
Az a baj, hogy árnyalatok terén már nem tudnak újat, hiszen annyi paletta és kombináció van már. A minőség az, ami még megvételre sarkallhatja az embert. Legalábbis nálam így van, illetve ha kötik valamihez, mint pl. a GoT sminkcuccok. Rajongásból megveszi az ember úgyis
Ja, még tavaly novemberben megrendeltem a Too faced Gingerbread palettáját mert igazi vérbeli Karácsonymániás vagyok és az MÉZESKALÁCS ILLATÚ. Na engem ilyesmivel lehet megvenni kilóra
Nekem volt egyszer egy fahéj vagy ilyen fahéjas-almás illatú szempillaspirálom, imádtam .
Hű ez izgin hangzik, szempillaspirálból még nem hallottam illatosat Nem irritálja a szemed az illatanyag?
Nem okozott gondot hogy illatosított. Pedig nekem sok mindentől könnyezik a szemem pl: Alverde koffeines szempillaszérum, néha arckrémektől is. Mondjuk azóta nem láttam ezt a szempillaspirált, és más illatosított szempillaspirált sem láttam, ez egy noname kínais volt, de nagyon nagyon tetszett :). Amik még nagyon tetszenek azok a színes spirálok
Nekem van most a Lovely pump up spirálból kék Szép, de nem feltűnően kék. Illetve egy lila UV de azt még nem próbáltam.
Pár éve (na jó, 4-5 éve) az Essence-nek voltak szuper színes spiráljai, imádtam. Pláne a pinket
De jó lenne ha megint sok sok színes spirál lenne :D. Milyen márkájú a lila UV? Vagy UV a márka
Így van. Pl. hiába van sokféle színem, tudom, hogy bizonyos márkáknál az állag sokkal jobb, és ez felülírja, hogy pl. van már limr zöldem.
Hosszú ideje ez a leginkább tetsző paletta. Csodálatos
Meg a csomagolás! Mekkora húzóerő tud lenni…