Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Most tettek fel infókat is a hölgyről, nem semmi, igazán inspiráló! Sosincs késő semmire csajok!
android

android

5 Likes

Hát nem is tudom, valahogy nem erre számítottam…
Szépek a színek, de valahogy mégis olyan semmilyen.

android

3 Likes

Ez sem kell. Most megnyugodtam :smiley: Amúgy szép.

Igen, én is így vagyok vele. Szép, de elvagyok nélküle.

2 Likes

Nekem valahogy nem tetszenek azok a paletták, amik direkt arcra és szemre is használhatók, kicsit semmilyenek. Az a lila nagyon érdekes, de nekem se viszket érte a kezem.

Jaaa, hogy ez azért ilyen, amilyen! :astonished: Csodálkoztam, hogy a rengeteg paradicsommadár-színű újonnan kiadott paletta után, hogy jöhet ki egy ilyen szerényebb darab? Így már tetszik. Én szeretem a multifunkci holmikat, persze, ha minden módon jól működik.

A Tinamuba új márka érkezett: Huxley.
Ismeri valaki? Én most először hallok róla. :slight_smile:
Az árak korrektnek tűnnek, pl. a Fresh and more hidratáló krém iherben 35 dollár, itt 9400 forint.

Lesz új ABH paletta, elvileg így fog kinézni (kiszivárgott kép):

lILZ5PINCXl-YM8jd8iB0iSr9pfBMcgDXl4uuGIqyGo

3 Likes

Belefúlunk az alapozókba, Pat McGrath, Juvia’s Place, Zoeva és most az ABH-nak is lesz:

Közepes fedésű és dewy finish-ű lesz elvileg.

4 Likes

Végre nem egy matt alapozó :slight_smile:

2 Likes

:dancer::dancer: Újabb essence és catrice támadás a pénztárcák ellen. Szerencsére nagyon hajaznak a szemfesték paletták az igen jól sikerült ho!ho!ho! -ra…
Aki bővítené a kollekcióját, mazsolázhat, határozottan jó úton halad ez a két márka. :boom::boom:

5 Likes

Hát ez tényleg egy elég alattomos és erőteljes támadás a pénztárcák ellen…

1 Likes

Igen. És a vicc, hogy nem biztos, hogy sokkal jobbak a sokkal drágább termékek!!

1 Likes

Bár én igencsak kispályás vagyok még ebben a témában, de nekem is az a benyomásom, hogy igencsak jófajtának tűnnek a termékek és éppen ezért a pénztárcánk rendkívül veszélyes ellenféllel áll szemben.

3 Likes

Nagyon tetszik a videó első részében látható palettákban, hogy olyan kis kompaktok, 9/12 színnel, ami nem is sok, de nem is kevés, ráadásul tükröt is találunk belül.
Összességében pedig: Jesszus, mennyi paletta!

2 Likes

Szerintem is nagyon jól összerakott paletták, aki megveszi, jól ki tudja majd használni, és az ára is baráti, ahogyan a videó alatt látható.

1 Likes

Ajjaj. Szemre mind roppant csinos darab, szép, mélységgel bíró színek, és azok a csillogó külsők…

És folytatódik az ipari méretű kiszerelés a highlighterek vonalán is. Nesze neked project panning… örök élet +2 napig sem fogynak el.

3 Likes

Nem spóroltak a tégelyekkel az biztos, viszont a színvariáció szerintem nagyon gyenge, soknak sokkal izgalmasabb a csomagolása, mint a beltartalma. Kíváncsi lennék mennyi dupe van csak a 2 kollekción belül, a színek annyira egyformának/hasonlónak tűnnek nekem…
Jó minőségnek látszanak a festékek, bár ezek a matricaívek nagyon gagyik szerintem, ilyenkor érzem, hogy mintha kinőttem volna az essencet…

2 Likes

Igen, akik anno megvettük a ho!ho!ho! - ami akkor azért elég nagyot szólt - most nem hiszem, hogy ácsingózunk ezekért a palettákért. Persze ami jó, az jó, és erre is lesz kereslet.

1 Likes