Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Az eheti új Colourpop paletta. :smiley:
Nekem bejön.

android

4 Likes

Na én kocsiba be, mert nálunk csak így lehet a Müllert megközelíteni. Az állványon lévő 4 db ecsetből egyet azonnal a kosaramba tettem, utána pedig 3/4 órát tipródtam az állvány előtt, hogy melyik bronzosítót és/vagy test-, és archighlightert vegyem. Szó szerint pakoltam ki és be a kosaramból a cuccokat. 3/4 óra múlva Férj rám telefonált, hogy már mindketten kivannak a kutyával (ők addig a közeli parkban sétáltak). Pipa lettem ugyan, de kénytelen voltam dönteni. Így az ecset mellett a “luminous bronze” hatású bronzosító jött velem haza, ami finom izzást ígér (mostanában úgyis arra van szükségem, mert le vagyok eresztve). :smile: :smile:
IIletve féláron vettem még egy 020-as rúzst is, hatszázvalamennyiért.
Az ismerős kislány, aki ott dolgozik, mondta, hogy a napokban jön az új kollekció, ezért van az 50%-os leárazás, meg hogy az egész állvány újra lesz rendezve.
Aztán az essence állványon láttam egy bazinagy highlighter palettát is, háromezerötszázvalamennyiért, de tényleg brutál nagy volt (az az embert lehet vele ölni fajta), legalább ötféle árnyalattal. Teljesen elbűvölt. És még mondja valaki, hogy nem számít a méret! :smiley:
Én eddig mindenhol el szoktam menni a Catrice állvány mellett, de ezen a nyáron nagyon megszerettem. Most is csak kapkodtam a fejem, hogy mennyi mindenük van, és egész jó minőségben.
Aztán amikor hazaértem, kigondoltam, hogy rakatok félre az ismerőssel a lányomnak is ilyen ecsetet és egy testhighlightert, legközelebb ha megyünk Győrbe, megkapja tőlem ajándékba. Mondjuk, ez eszembe juthatott volna előbb is. :roll_eyes:

6 Likes

Ez nagyon szép. El is gondolkodtam azon, hogy megveszem. Aztán rájöttem, hogy van elég sárgám és a CP palettákat eddig mindig eladtam, mert csak álltak a polcon. Amúgy sem csinálok minden nap narancsos sminket, ahhoz az a néhány szín elég. De attól még ez gyönyörű.

1 Likes

Várjuk a képeket :slight_smile: olyan jó, hogy nincs kocsim, így megspórolok egy csomó pénzt.

4 Likes

Csajok, köszönöm szépen mindenkinek a fàradozàst, nem tudtam, hogy a rdlyoung ilyen lassan érkezik az üzletekbe. Egyébként melyik ecsetrõl àradoztok? AZT az essence highlighter palettàt en is nézegettem, de 2, max. 3 szint hasznàlnék csak és meg ott a többi sok szép cuccom.

2 Likes

Abszolút megértelek, nekem is majdnem a kosaramba vándorolt egy bronzer és egy highlighter, mert tényleg gyönyörűek, és az Essence óriási palettájánál is elidőztem egy pillanatra.
Szerencsére engem a bronzosítók kevésbé fognak meg, egyrészt mert a Physicians Formula Butter Bronzerrel tökéletesen elégedett vagyok (és abból is van egy bontatlan tartalékom, mert valamelyik DM boxban is volt), és amellett is van egy travelsize Too Faced Chocolate Soleil, a Benefit palettában is van a Hoola, Nars mini, plusz Trend it up, és még ilyen hármas (highlighter/bronzosító/pirositó) palettám is van Revolution és Sleek is. Highlighter pedig tényleg annyi, hogy bele is fürödhetnék…
Szóval fájó szívvel, de lemondtam róluk.
:blush:

És a felsorolásból a két Nabla bronzosító ki is maradt… :astonished:

1 Likes

Catrice, @Fiorentina tette fel tegnap, itt van a te első Rdel young-os hozzászólásod felett 5 vagy 6 hozzászólással.
Ez az: https://catrice.eu/hu/limitalt-kiadasok/sun-glow/detail/catrice-cosmetics/sun-glow-face-body-brush.html

2 Likes

Kb. a fehér pongyolás essence rúzsok körül volt itt ekkora zsongás, mint most a Catrice ecset körül. :smile:

2 Likes

Hjah kérem! Van annak, aki nem issza el! :smiley:
Mindegy. Én meg majd visszaviszem az üres üvegeket. :smiley:

3 Likes

Hát azért ebben benne van legalább egy év kemény munkája. :smiley:
De mondjuk mióta a Butter Bronzer megvan, azóta csak mini kiszereléseket vettem. A Too Faced egy mini utazó szettben volt (ami egyébként is praktikus, mert a Butter Bronzer jó nagy bumszli dobozban van, azt nem viszem utazni), a Hoola is egyben volt a GALifornia pirositóval, és egy nem tudom milyen nevű krémes highlighterrel, ráadásul Londonban is nézegettem már 20 fontért, de drágállottam, aztán hazafelé a reptéren 10 fontra le volt árazva naná, hogy annyiért már megvettem főleg, hogy addigra már bántam, hogy Londonban nem vettem meg.

3 Likes

Jaj, még mindig sokat kell tanulnom… ebből alig ismerek néhány nevet. :smile:

3 Likes

Köszônöm :gift_heart::heart_eyes:

Én hős voltam ma, besétáltam a kísértés tisztítótüzébe és sértetlen maradtam vala! Az óriás Essence highlighter szép, de megvan az összes Anastasia Glow Kit, amikbe szintén fürödni lehet, akkorák… meg persze rengeteg van még itthon.:blush:
A Catrice darabok szépek, kicsit bánom, hogy nem vettem… lehet, hogy holnap elcsábulok. Ááá!

3 Likes

Ma este beugrok egy Rossmanba itt Újpesten ahol van RDeL, hátha lesz, meglesem!

Upd. sajnos nem volt :frowning: Csak valami No filter trendkiadás.

1 Likes

Ma estére egyetlen Catrice ecset sem árválkodott a Blahán a Müller polcain. Ez egy igazán pénztárcabarát kiruccanás volt :slight_smile: Na jó, amúgy arra volt dolgom, és gondoltam megnézem miről áradoztok. Valószínűleg már nem fogom megtudni.

1 Likes

Én meg most jöttem rá, hogy az a brutál méretű highlighter szerepel abban a videoban, amit @Fiorentina belinkelt!
Más. A BeautyBay honlapja megújult. Jó lett, de én sokkal inkább örültem volna egy nagy akciónak az oldalukon. :smiley:

2 Likes

Majus vegen volt oriasi learazas a BeautyBayen, szerintem egy ideig nem varhato nagyobb kaliberu akcio.
Az Outletukben erdemes korulnezni, ha olcsobban szeretnel szepet talalni. Nemreg ArtDeco limited editionok voltak harmadaron, de mar elfogytak. Egy Nabla highlightert lattam kb 65%-kal olcsobban most, ettol eltekintve nem tul izgalmas a jelenlegi felhozatal.

1 Likes

Köszönöm szépen, igazán aranyos vagy, de tegnap valami impulzusvásárlásos nyavalya lehetett rajtam, ami mára szerencsésen kikopott belőlem. :upside_down_face:
A májusiban vettem szerintem én is a Nabla és a Zoeva palettáimat. Időnként rá szoktam pillantani az oldalukra, mert akciók terén továbbra is nyitott vagyok mindenre és bármilyen megoldás érdekel. :grin:

A kenyszeru impulzus vasarlasokkal erdemes egy-ket napot varni, pakold be a kinezett termeket a weboldalon a kosarba vagy a wishlistre, es nezd meg kesobb is hogy ‘annyira’ kell-e. Sokszor nincs atfedes a valos igeny/minoseg/ertek haromszogben, es utolag ezek a cuccok mennek az elajandekozos kupacba. Pocsek erzes, igazi penzkidobas! :smile: Ha akcio van, az mas! :blush:

5 Likes

Hmm, valami készül! :slightly_smiling_face:

android

5 Likes