Ne hagyd ki, szerintem nem sokáig fog porosodni a polcokon.
Csajok, ha bárki elszaladna egy RdL Young Pult elõtt és látná ezt a bronzert, lenne olyan kedves és megvenné nekem? Dm-ben rossmannban nem találtam ,sem neten, holnap meg 1-2 rossmannban megnézem azutàn nem keresem tovább.
Holnap be tudok ugrani az újpesti Rossmannba, megnézem neked.
Amadea, ha kapsz, akkor írd már be ide, és akkor megnézem én is, ha még nem látom, hogy kaptál. De én csak este tudom.
Kôszönöm elõre is, hogy megnézitek
Persze, írok mindenképpen!
Magától értetődik.
Én ma este a Keletinél megyek Rossmannba, megnézem neked, ha addig nem találja meg valaki.
ez most fut németországban, ugye?
nem akarlak elkeseríteni, de pl. a Big In Japan LE majdnem egy év késéssel jött.
Igen, de pl. Az essence LE is szinte napokkal késöbb megtalálhatô Magyarországon , ezért gondoltam hogy ralàn ez is kaphatò
Azt szerintem a Müller hozta be, akik szinte a külföldivel azonos időben jelentetik meg nálunk is, miközben a DM és a Rossmann csak sokkal később, vagy soha. És ez csak a Catrice-re és az Essence-re vonatkozik, mert ezeket forgalmazza a Müller is.
A Rossmann sajna nem ilyen gyors, de este, munka után megnézem a Flórián téri Rossmannban, mert az a legjobb és legnagyobb Rossmann szerintem.
Az Újpest-Központi Rossmannban sajna nincs Rdel állvány… holnap Újpalotán még meg tudom nézni, ha lányok nem találnak hamarabb.
Ez az ecset fantasztikus!
Sőt a highlighter és bronzerek is, de erős voltam, és csak ecsetet vettem.
Csak a Müllerben kapható?
Szerintetek van már vidéken is?
Nem tudom, a Köki Müllerben nem volt még reggel, de a Blahán igen (általában oda megyek először, ha valamit keresek és nincs a Kökiben). Simán lehet vidéken, volt olyan Essence limitált termék, amit Békéscsabán vettem meg.
Dm, Rossmann passz, most nem voltam, este nézem meg a Rossmannt a bronzer miatt, majd megnézem ezt is. De szerintem ez a kettő csak azokat a trendkiadásokat hozza be, amik felkerülnek a Catrice és Essence magyar oldalára is.
Szerintem is. Megyek is egy újabb körre…
Keletinél nem találtam sajnos!
Flóriánban sincs, @Isabelle itt a No filter kiadás van most.
@anon27689852 Catrice ecsetet sem láttam, meg semmi mást sem ebből az ecsetes-highlighteres-bronzosítós kiadásból.
Megnéztem a korábban emlegetett 020-as Catrice rúzst, az sem volt.
Így történt, hogy üres kézzel jöttem ki.
Júl. 29-től indul a Sun glow kampány, elvileg csak akkortól rakhatnák ki az új kollekciót. De ahol már kint van, az az Árkád. Blahán az ecset elfogyott… Tegnap én is ott vettem még meg:)
Ahol ma sikerült a 2. példányt kiénekelnem, onnan hívta fel a hölgy az Árkádot és így kénytelen volt a kitartásomat értékelve egy ecsetet nekem eladni. Szóval a raktárban várja a kollekció a júl. 29-et…
Khmm, én is kettőt vettem, bíztam az ítéletedben!