Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ne hagyd ki, szerintem nem sokáig fog porosodni a polcokon.

Csajok, ha bárki elszaladna egy RdL Young Pult elõtt és látná ezt a bronzert, lenne olyan kedves és megvenné nekem? :smiling_face_with_three_hearts:Dm-ben rossmannban nem találtam ,sem neten, holnap meg 1-2 rossmannban megnézem azutàn nem keresem tovább. Screenshot_20190722-213141_KK

1 Likes

Holnap be tudok ugrani az újpesti Rossmannba, megnézem neked.

1 Likes

Amadea, ha kapsz, akkor írd már be ide, és akkor megnézem én is, ha még nem látom, hogy kaptál. De én csak este tudom.

1 Likes

Kôszönöm elõre is, hogy megnézitek :kissing_heart: :gift_heart:

2 Likes

Persze, írok mindenképpen!

1 Likes

Magától értetődik.:heart:

1 Likes

Én ma este a Keletinél megyek Rossmannba, megnézem neked, ha addig nem találja meg valaki. :slight_smile:

ez most fut németországban, ugye?
nem akarlak elkeseríteni, de pl. a Big In Japan LE majdnem egy év késéssel jött.

Igen, de pl. Az essence LE is szinte napokkal késöbb megtalálhatô Magyarországon , ezért gondoltam hogy ralàn ez is kaphatò

Azt szerintem a Müller hozta be, akik szinte a külföldivel azonos időben jelentetik meg nálunk is, miközben a DM és a Rossmann csak sokkal később, vagy soha. És ez csak a Catrice-re és az Essence-re vonatkozik, mert ezeket forgalmazza a Müller is.
A Rossmann sajna nem ilyen gyors, de este, munka után megnézem a Flórián téri Rossmannban, mert az a legjobb és legnagyobb Rossmann szerintem.

Az Újpest-Központi Rossmannban sajna nincs Rdel állvány… holnap Újpalotán még meg tudom nézni, ha lányok nem találnak hamarabb.

Ez az ecset fantasztikus!

Sőt a highlighter és bronzerek is, de erős voltam, és csak ecsetet vettem. :blush:

3 Likes

Csak a Müllerben kapható?
Szerintetek van már vidéken is?

Nem tudom, a Köki Müllerben nem volt még reggel, de a Blahán igen (általában oda megyek először, ha valamit keresek és nincs a Kökiben). Simán lehet vidéken, volt olyan Essence limitált termék, amit Békéscsabán vettem meg.

Dm, Rossmann passz, most nem voltam, este nézem meg a Rossmannt a bronzer miatt, majd megnézem ezt is. De szerintem ez a kettő csak azokat a trendkiadásokat hozza be, amik felkerülnek a Catrice és Essence magyar oldalára is.

1 Likes

Szerintem is. Megyek is egy újabb körre…

1 Likes

Keletinél nem találtam sajnos!

Flóriánban sincs, @Isabelle itt a No filter kiadás van most.

@anon27689852 Catrice ecsetet sem láttam, meg semmi mást sem ebből az ecsetes-highlighteres-bronzosítós kiadásból.

Megnéztem a korábban emlegetett 020-as Catrice rúzst, az sem volt.

Így történt, hogy üres kézzel jöttem ki. :smiley:

2 Likes

Júl. 29-től indul a Sun glow kampány, elvileg csak akkortól rakhatnák ki az új kollekciót. De ahol már kint van, az az Árkád. Blahán az ecset elfogyott… Tegnap én is ott vettem még meg:)
Ahol ma sikerült a 2. példányt kiénekelnem, onnan hívta fel a hölgy az Árkádot és így kénytelen volt a kitartásomat értékelve egy ecsetet nekem eladni. Szóval a raktárban várja a kollekció a júl. 29-et…

3 Likes

Khmm, én is kettőt vettem, bíztam az ítéletedben! :smiley:

2 Likes