Igen, már a Nemzetközi Kicserélőben van.
A Zoeva nyári kollekciója. Hát… nem valami izgalmas.
https://www.zoevacosmetics.com/europe3/collections/summer-glow-collection?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=znl190701_SummerGlowCollection_EN&utm_cntnt=Mailing_13409251
Ezek a pirosítók nagyon hasonlítanak kinézetre az Hourglass pirosítóira.
Lady Gagának sminkkollekciója lesz. Ha jól tudom, az weboldalról és az Amazonról lehet majd rendelni.
Ha olyan ódákat zengenek majd róla, mint a Fenty termékekről, akkor majd kíváncsi leszek rá, egyelőre nem vagyok akkora Gaga rajongó (pár számát szeretem, ennyi), hogy tűkön üljek a megjelenés miatt.
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/10/lady_gaga_most_a_szepsegipart_nezte_ki_maganak/
Az American Horror Story egyik évadjában nagyot alakított vámpír grófnőként, bírnám ha valami dögös, letisztultan mély és misztikus őszi-téli kollekcióval kezdene
A zenéjét is hallgatom néha, de a körítés (a stylingolt túltolt megjelenése) nekem sok, remélem nem valami tiniknek való agyontolt kollekció lesz. Olyasmire gondolok, mint a Lagerfeld-sminkek Douglasban…hát ovis koromban komolyabb csomagolású játéksminkjeim voltak
Lesz új RT blender, por állagú cuccokhoz. Alapozáshoz kedvencem jelenleg a narancssárga RT.
Új Morphe paletta (35H Hot Spot Artistry)
Szép-szép, de nem az én színeim. Amúgy elvileg már jobb minőségűek a Morphe paletták, legalábbis a 35G-t (Bronze Goals) dicsérik, ami továbbra is nagyon tetszik, csak túl sok szín van benne, mind túl meleg és az egész paletta nagy. De azért összességében nagyon szép az is
Ez a bronzos paletta nagyon szép, pont ma néztem. A másik viszont nekem nem tetszik. De nekem amúgy is mindegy most, mert paletta stop van és tényleg nincs újra szükségem.
A narancssárga nekem is kedvenc, már újra is vásároltam. Számomra van olyan jó mint az eredeti Beauty Blender.
Én az eredetit még nem próbáltam, nem is hiszem, hogy megveszem valaha is, de ebből a RT-ből már négyet elhasználtam
Én sem veszem újra. Egyszer karácsonyra megleptem magam vele, imádtam is, de nem érzem azt, hogy olcsóbb termékkel csúnyább lenne az alapozásom. Szóval lehet élni nélküle.
Gyönyörű, nem? Na és az ígéretek!
Meseszép!
Hozzá se mernék érni, csak nézném, de azt jó sokáig.
Láttatok már ilyen ipari méretű highlightert? 5 db 40 g! A Müllerben már kapható ez a kollekció.
Nagyon vicces a lányka akcentusa, nem tudtam elvonatkoztatni, " ó mí dzsí"
De tényleg brutál nagy az a cucc
A Müllerbe újabb kollekció érkezett, amibő az ecsetet emelném ki: 1995 Ft-ért egy újabb ajándék.
(Először beleszerettem a La Mer púderecsetébe.
Aztán megláttama Clarins új púderecsetét:
Érleltem jó sokáig - szerencsére, már a Clarins-et majdnem megvettem.
Most pedig hatodáron jutottam egy nagyon hasonlóhoz. Jó, az arany színű nyél nem mondom, hogy nagyon tetszik, de maga az ecset hihetetlenül szuper
https://catrice.eu/limited-edition/sun-glow/detail/catrice-cosmetics/sun-glow-face-body-brush.html
Esküszöm, holnap visszamegyek és veszek még egyet…)
Ááá, éreztem, hogy arra felé kellett volna mennem! Na majd reggel!
Megéri, nem fogsz benne csalódni!
Nagyon szép ez az ecset. Nekem ugyanilyen formájú van AliExpressről ezüst nyéllel. Legalább egy éve használom és semmi baja. Ha ez fele olyan jó lesz, mint az már megérte. De most azért kicsit elgondolkodtam azon, hogy egy tartalék jól jönne…