Ühüm. Miért? Te rendeltél?
Miket?
Én sajnos nem.
Az a bajom, hogy hétfőn elutazunk nyaralni, és pont ezen idő alatt érkezne meg a csomag. Ráadásul valószínűleg már az elején, mert ennyiért már követéssel rendelném. De azért 15 fontot nem fizetek a gyorsabb változatért.
Gondoltam rá, hogy a munkahelyemre rendelem, de őszintén szólva nem akarom, hogy annyi ideig itt pakolgassák az asztalomon, meg ugye nem is látnám azonnal, hogy milyen állapotban van, nem sérült-e?
Máshová meg nem tudom, nincs ismerősünk Budapesten olyan, akire rábíznám.
Szóval, most emiatt nem merem megrendelni.
Remélem, mire visszajövünk lesz megint készleten.
A nagy palettát meg egy rúzst, hogy meglegyen az ingyenes követés. Remélhetőleg mást nem akarok majd rendelni, szintén a nyaralás miatt.
Biztos lesz készleten, meg ezt szerintem a Marionnaud is behozza.
Igen, pont így néztem ki én is, a Fully Nude-dal.
Mondjuk a Marionnaudnál, hacsak nem fogok ki egy 20%-os akciót, azért elég drága, akkor már mindegy lett volna, ha a 15 fontos szállítást fizetem rá.
Na mindegy, biztosan lesz még, csak ne legyen addigra ősz, mert nem biztos, hogy akkor is ingert érzek majd még megvenni.
Áh, ne is reménykedj benne, hogy ez a paletta nem fog neked kelleni. Ősszel meg lesz G-napok és akkor biztos lesz 20%-os akció a Marionnaudnál.
Essence highlighter- èn inkább pirosìtònak mondanám, aminek ezüstös selymes fènye van .Megvettem kìváncsiságbòl.Dèlutàn 1- kor tettem fel ès este 7- kor mèg nem kopott le , munka, rohanás, izzadás ellenère sem . Kezdem azt hinni, hogy rengeteget közbejátszik az alapozò. Mert az Estee Lauder dw max.cover bombabiztos òrák utàn is ; es az összes pirosìtò, highlightwr lassan kopik le. Màs könnyebb alapozòknál sokkal röviden ideig maradnak meg.
Igen, ezt én is vallom, hogy az alapozó lényeges szempont, hogy meddig marad fent a bronzer és pirosító. Magamon is észrevettem, hogy tartósabb alapozóval nem kopnak meg úgy a termékek mint egy könnyedebbel, ami kopik és leizzadom.
Mennyire idegesítő, hogy állandóan ez jön fel a Facebookon az oldalsó hirdetési sávban…
https://beautynetkorea.com/product/tonymoly-moschino-super-beam-eye-palette-8g-2-color-weight-122g/8393/?cate_no=30&display_group=1 Ez a két paletta nagyon felcsigázta az érdeklődésemet:)
Jaj, de gonoszok! Majd 3 év múlva ott tartunk majd, hogy egymáshoz rendeljük a csomagjainkat nyaralás esetén. Nincs olyan kollégád, akivel jóban vagy annyira, hogy vigyázzon rá?
Az a baj, hogy szabin van, nem tudom vele megbeszélni. A fiúk meg képtelenek bármit megjegyezni…
Ráadásul a munkahelyemen nem tudom, hogy mikor jár az Expressz One, nem szokott jönni velük semmi, 10 előtt meg senki sincs az irodában, a portán meg nem akarom, hogy otthagyják.
Akkor tényleg marad a nyaralás utáni rendelés.
Daniele ismét színre lép!
CUTIE PALETTE™ 24 hour EXCLUSIVE PREVIEW!
When you buy The Cutie Couple Set:
• Get 15% off the Cutie Palettes
• Get a free Denude Makeup Bag
• Get free shipping
Starting on June 26th, 2019 at 1 pm CEST on nablacosmetics.com (While supplies last)
Ebben a videóban beleszerettem a Nude palettába. Csodás színek. Mondjuk a 6 panért kicsit sokallom az árát (€23.50).
Új ColourPop paletta… megint Szerencsére ezek a sárgás színek egyáltalán nem fogtak meg.
Nekem tetszik ez a sárga, olyan jó ránézni.
Nekem tetszik, de nem fogom megvenni, mert van éppen elég sárgám és a vége úgyis az lenne, hogy eladom.
@Amadea te mikor rendelted a Jeffree palettát? Még nem érkezett meg, ugye?
Most Beauty Bayen még van készleten, és azon töprengek, hogy ha hétfő este még lesz, akkor megrendelem, mert akkor ha egy hét alatt érkezik meg, az valószínűleg utána következő hétfő, akkor már otthon leszünk.
Aznap rendeltem, amikor megjelent. E hét csütörtökön már az országban volt, de a nyomorult posta még nem hozta ki. Eddig egyébként nem úgy volt, hogy a követésest a Trans-O-Flex hozta ki?
Szerintem megrendelheted akár most is, vasárnap úgyse adják fel.
Ja, rosszul írtam, hétfőn jövünk vissza, kedden leszünk már újra itthon, és ha Expressz One hozza, az hozzánk kora reggel (fél 8 körül) jár.
Szóval de, a követésest ők hozták. Miből gondolod, hogy most a posta hozza? Benne van a rendszerükben?