Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Na, mi lesz már megint?
A pénztárcám reméli, hogy csak üres, mágneses tartók. :joy:

android

4 Likes

A Zodiac palettában ($18) 1 grammosak a színek, a most megjelent monok pedig 1.5 grammosak és 6 dollárba kerülnek… Talán annak megéri, aki csak 1-2 színt szeretne.

1 Likes
2 Likes

Most azért leesett egy nagy kő a szívemről, hogy ez a paletta nem kell nekem.:smiley:

2 Likes

Hú, ez nekem is nagyon bejön, pedig a Catrice-től eddig szerintem csak púdert és korrektort használtam eddig, semmi mást… A szemöldöktermékek közül a Brow Comb Pro Micro Pen nagyon érdekesnek tűnik, azt biztos kipróbálom majd, Clean ID vonalon a bronzosító és az ajakápoló tetszik, illetve a ricinusolajos szempillaspirálra is felkaptam a fejem - de aztán rákerestem, és több szempillaspiráljuk is tartalmazza amúgy :slight_smile: . Erről nem sikerül eldöntenem a képről, hogy szilikonos vagy hagyományos kefe, én csak szilikonosat használok…
Ohh és a szuperprimert is lenne kedvem megvenni majd.

Új ColourPop paletta + nyári újdonságok

4 Likes

Amúgy észrevétlenül drágulnak a CP cuccok. Az It’s a princess thing paletta $20 volt és most meg már $22…

1 Likes

Hát ez a paletta nekem nagyon unalmas. A többi cuccot pedig nem látni rendesen, de azok sem tűnnek így izgalmasnak. Igen, szépen lassan mennek feljebb az árak náluk. Így is még olcsónak lehet mondani, de ezután is csak akciósan fogok vásárolni. Számomra még mindig a folyamatos új termék új termék hátán dolog ami kiakasztó. Annyira már nem is érdekel a márka, pedig nagyon meg voltam őrülve érte. Ma vagy holnap úgyis ideér egy csomagom tőlük. Aztán kb. blackfridayig ennyi nekem.

Colourpopcult Instagramján láthatsz közelebbi képeket és swatchokat is.
Paletta nekem is unalmas.

Ultra blotted lipek lesznek, így már jobban érdekelnek. Az a legjobb folyékony formulájuk nekem és eddig kevés volt belőlük. Így már örülök nekik :smiley: talán egyet vagy kettőt beszerzek közülük akciósan. A swatchokon egész jók voltak a színek.
Láttam valami Spongyabob palettáról is képet… Az jobban izgatja a fantáziám :smiley:

Amúgy ugye most kedvezménnyel kaphatóak Kathleen kedvencei. Na már most nekem 4 ilyen termék is wishlisten van, szóval 7,6 dollárt spórolnék, de sajnos az 5 dolláros kódok nem érvényesek emellé…
Nagyon érik ez a rendelés :smiley: Persze free shippinggel jobb lenne, nem tudom várjak-e még rá :frowning:

1 Likes

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy blackfridaykor lesz legközelebb free shipping. Belegondolni is rossz, hogy akkor mennyi pénzt költöttem el náluk :smiley:

2 Likes

Úgy nézem, hogy két paletta jelent meg.

Jobb felső jobban tetszik nekem, mondjuk kár, hogy az összes szín csillogós.

3 Likes

Igen. Nekem is a sok csillogó színnel van a bajom. Van már belőlük elég és az én koromban amúgy se nagyon előnyös.
Amúgy szépek! :star_struck:

1 Likes

Meg ezt a csillogós fekete színt sem értem. Több ColourPop palettában van pl. matt fekete csillámokkal, de azokért sosem nyúlnék.

1 Likes

Egyből elment a kedvem attól a palettától, amint kiderült, hogy csupa csillogós szín van benne (amúgy is a halálom ez a koncepció), és szerintem a korábbi palettákban sokkal szebbek vannak. És a Nabla mattokban nagyon erős, nem értem, miért hagyták ki.

2 Likes

Nekem az alsó paletta tetszik, de megvenni nem fogom, annyira nem csigázott fel.

1 Likes

Valami jó kis nyári türkizes paletta lehetett volna inkább, az a sok rózsaszín meg arany már a csapból is folyik. Szép, de láttunk már ilyet, sokat és sokszor.

4 Likes

Beauty Bayen elkezdődött az új Jeffree Star kollekció árusítása.

2 Likes

@Amadea, rendeltél valamit az új Jeffree kollekcióból?