Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Elf állvány most lett 2 hete nálunk is vidéken. Abszolút tudatlan vagyok, de mi az amit érdemes tőlük venni?Köszi

2 Likes

Annyira én sem ismerem őket, én egy pirositó palettát vettem tőlük, az egyébként klassz.

1 Likes

Na majd összevissza kenem magam a teszterekkel és eldöntöm mi az ami nélkül élni se érdemes:))

2 Likes

Neeee, jézusom!:sweat_smile:
20k

Libafoszöld (jó, chartreuse) csomagolás.
Nagyon ráérzek a JSC-k színeire, a Blue Blood előtt kék csíkokat festettem a hajamba, utána láttam, hogy lesz ilyen kollekciója, ma meg libafoszöld papucsot vettem.:smiley:

4 Likes

A fekete nyeles ecsetek nem rosszak. De jobban jársz ha ezt a márkát az iherb oldaláról rendeled, itthon túl nagy árréssel adják el (Ausztriában is). Régen az e.l.f UK oldaláról rendeltem, az volt a legolcsóbb.

Köszi:)) Nem valószínű, hogy komolyabban elmélyedek, pár terméket tapiztam, de egyik se nyűgözött le, ecsetből meg inkább 2x annyi van mint kellene:D

1 Likes

Újabb botrány a beauty világban… (James Charles vs Tati után :smiley:)
A rúzsok minőségével elvileg több gond is akadt. https://www.youtube.com/watch?v=VWedI5Csjhw
Bár lehet, hogy láttátok már.

Uhh, én néztem, nagyon undik azok a rúzsok, pedig a színek jónak tűnnek :smiley:

1 Likes

Instagramon görgetve találtam egy új sminkmárkát, ami számomra nagyon tetszetős palettákat gyárt:

Kissé drága, mert egy 6-os paletta $24, de a shipping csak $6, úgyhogy nagyon elgondolkoztam, hogy majd beruháznék egyre, mert aaaah, az a csomagolás is, nekem nagyon bejön :star_struck:

5 Likes

Valóban nagyon szépek. Úgy emlékszem egyszer láttam egy videót ezekről a palettákról és a lány nagyon dicsérte őket.

Én is nézegettem már ezeket.:slight_smile:

aztamindenit. ezektől a swatchoktól konkrétan a nyálelválasztásom kezdett túlműködni… :drooling_face:
még szerencse, hogy átmenetileg le tudom beszélni magam róluk, mert utazom. addig meg még meggondolhatom magam…

Újabb ColourPop x KathleenLights kollekció
Négy pirosító és a Zodiac paletta színei egyesével is kaphatóak lesznek.

Sokan unják már, hogy megint vele van kollab, én nem tudom őt megunni (még):slightly_smiling_face:

4 Likes

Szerintem ez elég uncsi… Semmi spiritusz nincs benne szerintem.
Én vagyok az egyik, aki unja, hogy már megint vele van kollab :joy:

1 Likes

Én nem ismerem. :smiley:
De a csuklótól a harmadik színű pirosító az szép, bár jó lenne, ha világos bőrön is látható lenne.

2 Likes

Catrice őszi szortimentje:

A rúzsok bejönnek nagyon :relaxed:

5 Likes

Hűha, nekem majdnem a teljes kollekció tetszik: bronzosító, highlighterek, pirosító, kontúr paletta és a rúzsok nagyon szépnek tűnnek :slight_smile:

Nekem is nagyon tetszenek, főleg a primerek, a szemhéjtus, na meg a rúzsok. Ugyan itt ecsetek nem voltak, de a limitáltak közül szeretnék majd egy-kettőre lecsapni, mert annyira dicséritek őket, de még nem vettem belőlük. Bronzer és a highlighter is tetszik, de úgy vagyok velük, hogy inkább a már meglévő, drágább, “jobb” cuccaimat használgatom. Szempillaspirálból viszont az ilyen szilikonkefések nekem egyáltalán nem szoktak beválni, kivéve a Lovely Curling Pump Up, amit kedveltem régebben.

Nekem a bal szélső pirosító tetszik, mondjuk kicsit túl csillogósnak tűnik. Hasonlít a Sleek Rose Gold-ra.