Elf állvány most lett 2 hete nálunk is vidéken. Abszolút tudatlan vagyok, de mi az amit érdemes tőlük venni?Köszi
Annyira én sem ismerem őket, én egy pirositó palettát vettem tőlük, az egyébként klassz.
Na majd összevissza kenem magam a teszterekkel és eldöntöm mi az ami nélkül élni se érdemes:))
Neeee, jézusom!
20k
Libafoszöld (jó, chartreuse) csomagolás.
Nagyon ráérzek a JSC-k színeire, a Blue Blood előtt kék csíkokat festettem a hajamba, utána láttam, hogy lesz ilyen kollekciója, ma meg libafoszöld papucsot vettem.
A fekete nyeles ecsetek nem rosszak. De jobban jársz ha ezt a márkát az iherb oldaláról rendeled, itthon túl nagy árréssel adják el (Ausztriában is). Régen az e.l.f UK oldaláról rendeltem, az volt a legolcsóbb.
Köszi:)) Nem valószínű, hogy komolyabban elmélyedek, pár terméket tapiztam, de egyik se nyűgözött le, ecsetből meg inkább 2x annyi van mint kellene:D
Újabb botrány a beauty világban… (James Charles vs Tati után )
A rúzsok minőségével elvileg több gond is akadt. https://www.youtube.com/watch?v=VWedI5Csjhw
Bár lehet, hogy láttátok már.
Uhh, én néztem, nagyon undik azok a rúzsok, pedig a színek jónak tűnnek
Instagramon görgetve találtam egy új sminkmárkát, ami számomra nagyon tetszetős palettákat gyárt:
Kissé drága, mert egy 6-os paletta $24, de a shipping csak $6, úgyhogy nagyon elgondolkoztam, hogy majd beruháznék egyre, mert aaaah, az a csomagolás is, nekem nagyon bejön
Valóban nagyon szépek. Úgy emlékszem egyszer láttam egy videót ezekről a palettákról és a lány nagyon dicsérte őket.
Én is nézegettem már ezeket.
aztamindenit. ezektől a swatchoktól konkrétan a nyálelválasztásom kezdett túlműködni…
még szerencse, hogy átmenetileg le tudom beszélni magam róluk, mert utazom. addig meg még meggondolhatom magam…
Újabb ColourPop x KathleenLights kollekció
Négy pirosító és a Zodiac paletta színei egyesével is kaphatóak lesznek.
Sokan unják már, hogy megint vele van kollab, én nem tudom őt megunni (még)
Szerintem ez elég uncsi… Semmi spiritusz nincs benne szerintem.
Én vagyok az egyik, aki unja, hogy már megint vele van kollab
Én nem ismerem.
De a csuklótól a harmadik színű pirosító az szép, bár jó lenne, ha világos bőrön is látható lenne.
Catrice őszi szortimentje:
A rúzsok bejönnek nagyon
Hűha, nekem majdnem a teljes kollekció tetszik: bronzosító, highlighterek, pirosító, kontúr paletta és a rúzsok nagyon szépnek tűnnek
Nekem is nagyon tetszenek, főleg a primerek, a szemhéjtus, na meg a rúzsok. Ugyan itt ecsetek nem voltak, de a limitáltak közül szeretnék majd egy-kettőre lecsapni, mert annyira dicséritek őket, de még nem vettem belőlük. Bronzer és a highlighter is tetszik, de úgy vagyok velük, hogy inkább a már meglévő, drágább, “jobb” cuccaimat használgatom. Szempillaspirálból viszont az ilyen szilikonkefések nekem egyáltalán nem szoktak beválni, kivéve a Lovely Curling Pump Up, amit kedveltem régebben.
Nekem a bal szélső pirosító tetszik, mondjuk kicsit túl csillogósnak tűnik. Hasonlít a Sleek Rose Gold-ra.