Jé, tényleg, már van! Azta! Azt hittem, Magyarországra pár nappal később érkezik, ez igen!
Szegény kolléga, tudja, hogy az élete múlik rajta?
Anna nagyon gyors volt, elő lehetett rendelni, ma megkapta a Nablától a csomagot, az előrendelők egy órakor már kapták is a számlát, kártyásan fizettem, és már a gls is küldte az értesítőt.
Este pedig már be is lesz mutatva az élő videóban.
Szerencsére csak a Nabla palettáknál érzem azt, hogy mind KELL!
Azta, még csak ma jelent meg. Honnan rendelted? Nagyon kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá
Szerk.: Kb. egyszerre írtunk, már látom. Na de ki az az Anna?
Lábos Anna, övé az Onlinebeauty.hu mindegyik palettát (meg szinte az összes Nabla cuccomat) onnan vettem.
ColourPop Blue Moon paletta $12
Na ezt megvenném
De jó lenne! (A bankszámlámnak nem…)
Ja és most éppen majdnem mindenre van 30% kedvezmény.
Már bepakoltam pár dolgot a kosárba, de akkor várok, köszi az infót.
Jaclyn Hillnek lesz nude rúzskollekciója.
Hát, úgy a képek (és a YouTube videó) alapján kb. az összes színt elfogadnám.
Ezeket én is nézegettem, elsőre a Mom árnyalatot szúrtam ki, de annyi rúzsom van, hogy egyelőre nem érzem a késztetést (úgyis jön majd…). A rúzstokot, gondolom, láttátok, milyen durván néz ki.
e.l.f állvány van mostmár a Kökiben és az Árkád Müllerben is.
Akkor holnap be kell nézni az Árkádba!
Jaj ne, a Kökiben is? Megint ürülhet a pénztárca…
Azért én ezt a két szettet elfogadnám!
Fú, az Orchidot én is!
Jùlius 3- an egy ùjabb Natasha denona Palette kerül a boltokba sunrise nèven - ha már valaki posztolta akkor nem aktuális https://www.temptalia.com/natasha-denona-sunrise-eyeshadow-palette-swatches/
A Morphe pride kollekciója.
A paletta 20 dollár lesz, az ecsetkészlet 28, a profit pedig egy alapítványhoz kerül.
Nekem nagyon bejönnek az ecsetek főleg, de elfogadnám a palettát is, csak mostanában sok színesem lett.
Új Jeffree kollekció. Sajnos ez nekem most eléggé bejön, kedvelem ezeket a színeket