Asszem, a gyártók nincsenek tekintettel a pénztárcák optimális súlya iránti igényünkre.
A Hypersensual árnyalat egész más a panben, mint swatcholva. Csodás Viszont engem irritál, hogy ennyire belenyomja az ujját a festékekbe Az összes look tetszik a palettával, valahogy lágyabbak, mint amiket az amerikai youtuberektől megszoktam, még ezekkel az élénk színekkel is. Mondjuk a modell is nagyon szép és ezen a kreol bőrön persze, hogy nagyon szép az összes smink
Nagyon szépségesek a színek, viszont a paletta dizájnja nem jön be. Bordó-arany kombó nem az én világom, ahogy a kígyó motívum sem… Valaki még érez így?
Az az igazság, hogy engem a a paletták doboza nem nagyon érdekel, csak ami benne van. Igazából az sem érdekelne, ha sima karton lenne, rányomva a paletta neve. Legyen benne tükör, és legyen strapabíró. Ennyi
De egyébként ez most nekem tetszik.
Engem sajnos érdekelnek Colourpop Good Sport palettája ki is esett, ahogy megláttam a párducmintát. Viszont Zoeva Melody palettája kicsit megdobogtatta a szívemet az irizáló pillangós dizájnnal, holott a színek olyan semmi extrák
Új Tarte paletta @jessiepaige kollaboráció.
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/pride/jessiepaege-x-tarte-let-it-rain-bow-eye-set/1652.html?cgid=pride&dwvar_1652_color=multi#start=1
Ace Beaute Oceanic Palette
ND Sunrise paletta
Hát ez gyönyörű!
Edd meg a 20k-t, hülye robot
Tyűha, megdobogtatja ám a szívemet!
Én is fel akartam rakni ide ezt a plaettát @Amadea-nak. Na ez nekem is megdobogtatta a szívem:)
Ez gyönyörű. Valaki megvehetné nekem
Remélem, lesz Beautybayen. Vagy inkább ne.
ABH szemhéjprimer.
Ki kér?
Éééén!!
Nekem ráér jövőre szerencsére:D. Te megveszed a Flairt?
Öö, izgatja a fantáziámat… már van BB-n?
Nincs egyik sem a nagy paletták közül… szerencsénkre:D.
Amerikából nem rendelem meg, azért annyira nem habarodtam bele, hogy vámot is fizessek.
Mikortól lesz? Én, mint örökös szemhéjalap kereső, szívesen kipróbálnám.
Rögtön te jutottál eszembe! Fogalmam sincs, csak ez az egy képnyi információm van.
Holnap érkezik a Nabla Secret paletta. Nyilván egész nap nem leszek bent a munkahelyemen, mert rendezvényezünk. Egy szem irodában maradó kollégámat ráállítottam a gls-re.