Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Asszem, a gyártók nincsenek tekintettel a pénztárcák optimális súlya iránti igényünkre.

4 Likes

A Hypersensual árnyalat egész más a panben, mint swatcholva. Csodás :heart_eyes: Viszont engem irritál, hogy ennyire belenyomja az ujját a festékekbe :smiley: Az összes look tetszik a palettával, valahogy lágyabbak, mint amiket az amerikai youtuberektől megszoktam, még ezekkel az élénk színekkel is. Mondjuk a modell is nagyon szép és ezen a kreol bőrön persze, hogy nagyon szép az összes smink :slight_smile:
Nagyon szépségesek a színek, viszont a paletta dizájnja nem jön be. Bordó-arany kombó nem az én világom, ahogy a kígyó motívum sem… :confused: Valaki még érez így?

Az az igazság, hogy engem a a paletták doboza nem nagyon érdekel, csak ami benne van. Igazából az sem érdekelne, ha sima karton lenne, rányomva a paletta neve. Legyen benne tükör, és legyen strapabíró. Ennyi :smiley:

De egyébként ez most nekem tetszik.

3 Likes

Engem sajnos érdekelnek :smiley: Colourpop Good Sport palettája ki is esett, ahogy megláttam a párducmintát. Viszont Zoeva Melody palettája kicsit megdobogtatta a szívemet az irizáló pillangós dizájnnal, holott a színek olyan semmi extrák :slight_smile:

2 Likes

Új Tarte paletta @jessiepaige kollaboráció.
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/pride/jessiepaege-x-tarte-let-it-rain-bow-eye-set/1652.html?cgid=pride&dwvar_1652_color=multi#start=1

1652-jessiepaege-x-tarte-let-it-rain-bow-eye-set-misc-alt-1-ALT

3 Likes

Ace Beaute Oceanic Palette

8 Likes

ND Sunrise paletta

5 Likes

Hát ez gyönyörű!
Edd meg a 20k-t, hülye robot

2 Likes

Tyűha, megdobogtatja ám a szívemet!

1 Likes

Én is fel akartam rakni ide ezt a plaettát @Amadea-nak. Na ez nekem is megdobogtatta a szívem:)

2 Likes

Ez gyönyörű. Valaki megvehetné nekem :smiley:

2 Likes

Remélem, lesz Beautybayen. Vagy inkább ne.:smiley:

1 Likes

ABH szemhéjprimer.
Ki kér?
Éééén!!

4 Likes

Nekem ráér jövőre szerencsére:D. Te megveszed a Flairt?

Öö, izgatja a fantáziámat… már van BB-n?

1 Likes

Nincs egyik sem a nagy paletták közül… szerencsénkre:D.

Amerikából nem rendelem meg, azért annyira nem habarodtam bele, hogy vámot is fizessek.

Mikortól lesz? Én, mint örökös szemhéjalap kereső, szívesen kipróbálnám. :smiley:

Rögtön te jutottál eszembe! Fogalmam sincs, csak ez az egy képnyi információm van.

1 Likes

Holnap érkezik a Nabla Secret paletta. Nyilván egész nap nem leszek bent a munkahelyemen, mert rendezvényezünk. Egy szem irodában maradó kollégámat ráállítottam a gls-re. :smiley:

3 Likes