Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

:scream:

6 Likes

Gyönyörű ez a szín is!
Most már tudsz írni, @Vicus?

Köszönöm, kedves @Amadea!

ColourPop (5.) Birthday Collection

Én egy free shippingnek jobban örültem volna :stuck_out_tongue:
A második képen látható SSS, ami valójában Super Shock Pressed Pigment (‘Birthday Treat’ árnyalat) minden rendelés mellé ajándék lesz!

4 Likes

Igazán nincs mit.:slight_smile: Sokszor volt az utóbbi időben ingyenes szállítás, de a szülinap alkalmából tényleg jobb lett volna - úgyis annyi újdonságuk van, amit ki szeretnék próbálni…

1 Likes

Biztos nem lesz free shipping? Én is arra várok.

Én még várok május végéig, talán…

Nem az én színvilágom a kollekció, de díjazom, hogy a colourpop reagál a vevői igényekre. Mikor elkezdtek kijönni az első 9 árnyalatos palettákkal, már akkor felmerült, mi lenne ha mindegyik színcsaládból készülne egy-egy paletta. Ötletnek nem rossz, mivel kompakt és olcsó, a bátortalanok is szívesen veszik meg (12 dollár tényleg nem nagy összeg, és ilyen színekből biztos elég 1 gr árnyalatonként).
A free shipping nekem is hiányzik, de szerencsére voltak a hónapban olyan akciók, amik mellett már a szállítási díjat is megérte kifizetni.

3 Likes

Aranyos ez a dinnyés dizájn. :slight_smile:

1 Likes

Nem nyerték el a rajongásomat… Szépek a pirosas színek, nézegetni. Kihasználni sajnos nem tudnám.

1 Likes

Lehet, hogy ez az idő tehet róla, de nekem kimondottan karácsonyi hangulata van. :smiley:

2 Likes

A piros-zöld színkombó :wink:

1 Likes

Igen, a görögdinnye feeling nem jött át. :smiley:

1 Likes

:slight_smile: Ebben az időben nem is csodálom :slight_smile:

1 Likes

Nekem sem jön be ez a kollekció :confused:

Juvia’s Place korrektor $14/10 ml.
Elérhető május 20-tól 24 árnyalatban.

7 Likes

Ha korrektort keresnék lehet meg is rendelném. Tetszik a színválaszték, kíváncsi vagyok a véleményekre.

1 Likes

én a toppert “effekt(szín)”-nek hívom, bár feltehetőleg azért mert az összes szemhéj topperem irizáló, különböző csillámméretekkel… egyébként a csillámos/holo/irizáló/stb. fedőlakkjaimat is effektnek hívom, nekem fedőlakk névre csak a gyorsszárító hallgat, meg az UV-fedőlakk.

Szeretnék, igen. A sötétebbek is nagyon tetszenek, csak az a kérdés, hogy mennyire sötétek, mert a hófehér fejemen lehet, hogy hordhatatlanok lennének, egy rózsaszínnel jobbak az esélyeim.
Te veszel?

1 Likes

Imádom Daniele-t hallgatni. :smiley:

5 Likes

Nagyon jó ez a videó, végre jobban látjuk a színeket. Ami meglepett, hogy az élénk pink és zöld mellett mennyi tök jó, “csak felviszed a szemhéjadra és mehetsz” típusú árnyalat is van. És sok alap matt is, ami mindig jól jön.

2 Likes