Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

:astonished: 1,5 grammos hourglass púder 8000-ért? 12000-ért a 10 grammos kapható itt. Pontosabban 14000 de van douglasos kuponom .Ha bárkinek van ilyesmi kívánsága, nyugodtan szóljatok, tudok venni német douglasban, természetesen számlával és júliusban utazom megint Bp-re. A pirosítóból van mini? Én csak a rendes kiszerelést ismerem, ami 4,5 gramm .

2 Likes

Nem csekkoltam le, máshol mennyi…
Mini pirosítót a Cultbeautyn láttam, majdnem rendeltem egyet, de végül ellenálltam. Most ingyen szállítás van náluk.

Sajnos hivatalosan tényleg ennyire drágák a hourglass minik (ma raktam fel eladni egy ambient lighting powdert és ledöbbentem mennyi volt az eredeti ára).

Nem, nem az eladó árát drágállottam, hogy ennyit kér érte, hanem hogy tényleg ennyibe kerül kb. átszámítva, a cultbeautyn 22 font , a highlighter, blush és a púder mini is. A tiéd @zalla teljesen olcsó árban van. Az eredeti kiszereléshez viszonyítva értettem.

@Isabelle, én is így gondoltam. Őszintén szólva nálam az ár úgy keletkezett, hogy néztem ezt a mini valamit, a cult beautys összeget érte és azon filóztam, arany van-e a kezemben. :sweat_smile:. Főleg úgy, hogy én nem igazán éreztem azt, hogy ez a púder valami világmegváltó csoda lenne.

1 Likes

Na, azt összehasonlítottam. 1 gr-ra átszámítva a kicsi kb. 2-szer annyiba kerül.

Szia! A dim light tartalmaz apró mikrocsillámokat?

Szia! Nem. Végtelenül visszafogott szatén fénye van.

Köszönöm, ez fontos információ volt.

https://www.guerlain.com/fr/fr-fr/maquillage/les-icones-guerlain-maquillage/meteorites/meteorites-perles-de-satin-poudre-revelatrice-de-lumiere nagyon szép

3 Likes

Nekem ez a kedvencem az új palettából. android

8 Likes

Áh, elvesztem…
20karakter

Nekem is! Pont tegnap néztem ezt a videót. Egymás után kb. 5-ször :see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

ez valami brutálisan gyönyörű :heartbeat:

1 Likes

Lehet csak nekem újdonság. Catrice fix and care spray, sok változatban. Egy hölgy tőlem kérdezte ez parfüm ugye? Mondom nem, sminkfixáló elvileg.! IMG_20190514_161336

3 Likes

Jól néznek ki ezek a színes üvegek.:slight_smile: Nekem is újdonság.

Morphe 39S Such A Gem $35
A középső sor kifejezetten ‘topper’ árnyalatokat tartalmaz (valaki magyarosítsa nekem :grinning: - fedő színeket?).

Nekem a topper inkább azt jelenti, hogy nem fedi el az alatta lévő színt, csak változtat rajta. Pl. egy mattot fényessé tesz. Vagy egy fényest csillogóssá.
Szerintem.
De hogy ezt magyarul hogyan mondjuk egy szóval, hát passz. :smiley:

1 Likes

Végülis körömlakkból kiindulva a top coat az a fedőlakk, de értem, hogy pont az a lényege, hogy nem fed teljesen :grinning:

Új ColourPop paletta!

6 Likes