Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Mindig megdöbbenek a magyar árakon. Aztán rájövök hogy euróban csak jobban néz ki, de ugyanannyi :slightly_smiling_face:.

3 Likes

A liter/ár sem rossz. :grinning:

2 Likes

Ha ugyanolyan illata van, mint a régebbi verziónak amit már régen kivontak, akkor a magas ára ellenére megveszem, mert nagyon szerettem. Kint a Douglas és a Müller már árulja.

5 Likes

Ez most 45,25 Euro akciósan a kinti Douglasban, az 50 ml-s. Fodrászkellékesnél a 150 ml-s, 66,90, de ekkora mennyiséget 1 ember nem tud elhasználni 1 év alatt, kivéve ha bokáig érő sűrű haja van, mivel nagyon kevés kell belőle, csak a 4 perc hatóidőt kell betartani mindenképpen.

3 Likes

Hú, ez nekem kívánságlistán van egy ideje… állítólag jobb mint az olaplex

Ha valakinek útba esik: a Bosnyák téri dm-ben Essence Finding Dory, Bloomlight kollekció, valamint Catrice Mystic Forest található, az utóbbiból a rúzsokat már elkapkodták.
(Granoláért mentem be, kijöttem három sminktermékkel. Mindezt azután, hogy a fél piacot felvásároltam.)

4 Likes

3 verzió van.

Én ezt tegnap megrendeltem:

8 Likes

Csak annyit tudok róla, hogy Jákob Zoltán áll mögötte. Ahogy látom, vannak márkaboltok is. Egy-két dolgot talán kipróbálnék, de csak majd ha olvasok róla tapasztalatokat (nem influenszerektől).

https://luxoya.com/

Megértelek . Mindegyik kap egy nagy bemutató csomagot és természetesen el van ájulva. Én megnéztem közelebbről a szemhéjpalettákat. Nos én civil szemmel egy kicsit darabosnak látom őket bár a Pat M. palettákkal is ez a bajom. Fiatal
bőrön bizonyára szép. Vettem egy pirosító ecsetet luxy a kinézete ,de kicsit tömörnek találom ám lehet hogy a saját termékeikhez ez jól passzol.

1 Likes

Nerds Beauty, új ajakápolók, original színtelen és színezett. Remélem, illatmentes. Rákerestem, az.

7 Likes

És a Paula’s Choice is kijött hasonló termékkel.

8 Likes

Aki szereti a szemceruzákat, mindenképpen menjen ölre a Catrice Festive Treasures kollekció darabjaiért. Van egy aranyszínű, még csak ezzel találkoztam, olyan puha és pigmentált, mint egy nagyon jó szemhéjpúder, még nem találkoztam ilyennel. Elvileg van egy türkizzöld párja is, jó lenne azt is beszerezni (Notinón nem volt, amikor rendeltem az aranyszínűt.)

9 Likes

Aldi, pénztárcabarát szérumok, illatmentesek, egészen szép INCI-vel.

16 Likes

Boldog új évet ! :clinking_glasses: :champagne:

4 Likes

Új Hourglass alapozó :heart_eyes:

5 Likes

Végre! :star_struck: :star_struck: kettes árnyalat belátható időn belül a kosaramban fog landolni :smiley:

1 Likes

1-es árnyalat úton van már hozzám…
Igazából nem vagyok nagy korrektoros, de nemrég jöttem rá, hogy a Catrice, amit kb. 500 éve használok, már avas, és hát úgyis venni akartam egy rúzst Lisa-tól, így gyorsan lecsaptam egy 1-es árnyalatú korrektorra…

Kiváncsi vagyok, milyen benyomásod lesz róla! Melyik rúzst választottad, ha szabad kérdezni? :blush:

1 Likes