Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Persze, hogy szabad. :heart_eyes:

1 Likes

Megérkezett kis hazánkba is a márka:

De most látom, hogy csak a gyógyszertárkeresővel működik, nincs webshop. :relaxed:

2 Likes

Uhhhhh, ez jó lehet!!!

1 Likes

UK elérhetőség márciusban. Várom. :star_struck:

1 Likes

Iherben régóta elérhető, vettem is régen anyunak.

1 Likes

Milyen gyönyörűek az új YSL pirosítók:

9 Likes

Remélem, lesz miniben:

https://www.instagram.com/p/DFF5FyzJKeD/

Kitten mischief :heart_eyes: ez a “go to”-ajakkencém :grin:

1 Likes

Új Rare Beauty cream to powder pirosítók. Én imádom ezt a műfajt, nagyon szerettem az Armani Neo Nude vonalát, persze megszűnt, de a MAC Glow Play pirosítói is ilyenek:

8 Likes

Jön az új Armani Beauty Vertigo Lift szempillaspirál :heart_eyes:

4 Likes

BoJ színezett fényvédő.
Úgy nézem az inci alapján, hogy tisztán fizikai, de csak átfutottam.

IMG_2599

6 Likes

Nyx Buttermelt highlighter.

5 Likes

Ezt már ismerjük?

Catrice Pearlfection egész ígéretesnek tűnik.
https://www.catrice.eu/en-de/limited-editions/pearlfection

3 Likes

A highlighter nagyon tetszik!

1 Likes

Tavasszal jönnek új Dior highlighterek.
Gél-púder formula, 3 féle finish.

https://www.instagram.com/trendmood1/p/DFOQzfDzW8D/?img_index=1

Ritkán használok highlightereket, kevés darabom is van, most mégis azt érzem, hogy ennek a kollekciónak minden darabja kell, nem tudok választani.
Nem tudom utoljára mikor váltott ki belőlem ilyen reakciót smink, pláne highlighter.
Szemre is nagyon el tudom képzelni, a kékben és ezüstben nagyon vonz ez a lehetőség.

De azért örülök, ha le tudtok beszélni, mert ez egy anyagi csőd lenne.
Jelenleg az egyetlen reményem, hogy hátha csak Ázsiában jön ki és akkor dilemma letudva.

8 Likes

Én leszek az utolsó, aki visszatart a vásárlástól, de a swatchok alapján ezek nem nagy számok. Ált. tetszik a Dior csomagolás, de ez a fényes műbőr tető… áh, nem írom le, mire asszociálok, nem akarom elvenni a kedved.
Főállású highlighter függő vagyok, szerintem a Rare, a Becca (R.I.P., de a Smashbox átvette) és az ABH highlighterek (nekem a Nicole Guerreiro - valószínűleg rosszul írtam - a kedvencem) tényleg különlegesek. Ezek nagyon jól mutatnak szemhéjon, szemzugban, szemöldökcsonton is, ha lenne belőlük tusfürdő, csak azt használnám.

4 Likes

Igen, a videós swatchokat mindenképpen megnézném, mert képen valóban nem olyan, mint amilyet az első kép alapján várnék. A termékfotó meg lehet becsapós/ ügyesen szerkesztett.
Nekem a Natasha I need a nude lett csalódás a videók alapján.
A most elérhető Dior highlighterek se keltették fel a figyelmem, egyedül ez a kollekció.
A csomagolás engem nem zavar, de valahol tudom, hogy nem fogok ennyi pénzt kiadni highlighterre, ennyi darabra biztos nem. :confused:

1 Likes

És teljesen más egy ujjal alkarra húzott swatch, mintha arccsontra vinnéd fel ecsettel.
A highlihgter becsapós termék, ez az, ami csakis saját magadon tesztelve mutatja meg magát (tekintsünk el a képzavartól).
Most ellentmondtam az előző kommentemnek, de pontosítok: szín alapján nem nagy számok, kékes darabja van Jeffrree-nek (nekem megvolt, iszonyú csillámos, szemre jó, arcra sok), de az ABH-nak 2 izgi színű highlighterpalettája is van, a Moonchild és az Aurora, nagyon szépen mutatnak arcon is, és 6 db színről van szó, nem egyről.

Natasha meg… agyon tudnám csapni, ugyanazt a színvilágot 3x rásózza a világra.

3 Likes

8 Likes