Persze, hogy szabad.
Megérkezett kis hazánkba is a márka:
De most látom, hogy csak a gyógyszertárkeresővel működik, nincs webshop.
Uhhhhh, ez jó lehet!!!
UK elérhetőség márciusban. Várom.
Iherben régóta elérhető, vettem is régen anyunak.
Kitten mischief ez a “go to”-ajakkencém
Új Rare Beauty cream to powder pirosítók. Én imádom ezt a műfajt, nagyon szerettem az Armani Neo Nude vonalát, persze megszűnt, de a MAC Glow Play pirosítói is ilyenek:
Ezt már ismerjük?
Catrice Pearlfection egész ígéretesnek tűnik.
https://www.catrice.eu/en-de/limited-editions/pearlfection
A highlighter nagyon tetszik!
Tavasszal jönnek új Dior highlighterek.
Gél-púder formula, 3 féle finish.
https://www.instagram.com/trendmood1/p/DFOQzfDzW8D/?img_index=1
Ritkán használok highlightereket, kevés darabom is van, most mégis azt érzem, hogy ennek a kollekciónak minden darabja kell, nem tudok választani.
Nem tudom utoljára mikor váltott ki belőlem ilyen reakciót smink, pláne highlighter.
Szemre is nagyon el tudom képzelni, a kékben és ezüstben nagyon vonz ez a lehetőség.
De azért örülök, ha le tudtok beszélni, mert ez egy anyagi csőd lenne.
Jelenleg az egyetlen reményem, hogy hátha csak Ázsiában jön ki és akkor dilemma letudva.
Én leszek az utolsó, aki visszatart a vásárlástól, de a swatchok alapján ezek nem nagy számok. Ált. tetszik a Dior csomagolás, de ez a fényes műbőr tető… áh, nem írom le, mire asszociálok, nem akarom elvenni a kedved.
Főállású highlighter függő vagyok, szerintem a Rare, a Becca (R.I.P., de a Smashbox átvette) és az ABH highlighterek (nekem a Nicole Guerreiro - valószínűleg rosszul írtam - a kedvencem) tényleg különlegesek. Ezek nagyon jól mutatnak szemhéjon, szemzugban, szemöldökcsonton is, ha lenne belőlük tusfürdő, csak azt használnám.
Igen, a videós swatchokat mindenképpen megnézném, mert képen valóban nem olyan, mint amilyet az első kép alapján várnék. A termékfotó meg lehet becsapós/ ügyesen szerkesztett.
Nekem a Natasha I need a nude lett csalódás a videók alapján.
A most elérhető Dior highlighterek se keltették fel a figyelmem, egyedül ez a kollekció.
A csomagolás engem nem zavar, de valahol tudom, hogy nem fogok ennyi pénzt kiadni highlighterre, ennyi darabra biztos nem.
És teljesen más egy ujjal alkarra húzott swatch, mintha arccsontra vinnéd fel ecsettel.
A highlihgter becsapós termék, ez az, ami csakis saját magadon tesztelve mutatja meg magát (tekintsünk el a képzavartól).
Most ellentmondtam az előző kommentemnek, de pontosítok: szín alapján nem nagy számok, kékes darabja van Jeffrree-nek (nekem megvolt, iszonyú csillámos, szemre jó, arcra sok), de az ABH-nak 2 izgi színű highlighterpalettája is van, a Moonchild és az Aurora, nagyon szépen mutatnak arcon is, és 6 db színről van szó, nem egyről.
Natasha meg… agyon tudnám csapni, ugyanazt a színvilágot 3x rásózza a világra.