Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Bisou Balmot honnan rendeltél?

Ha van képed/swatchod/képed feltéve a Bisou Balmokról, feltennéd? A formula nagyon szimpatikus, de úgy érzem nekem nagyon kékes tónusúak az árnyalatok.

@Mse adnál linket? Ezt a színt keresem. :kissing_heart:

Linkje nincs, Redditről szedtem le:

1 Likes

Amadea, Párizsban, az Oh My Cream boltjában vettem, ami kb. egy szatócsbolt, de aztán láttam itthon, hogy szállítanak Magyarországra. Nem olcsó, de sok márka van, amit imádok (Rouje, RMS, Ilia, Violette FR, de Beauty of Joeson is van), így kijött ingyenes szállításra, és egy ilyen csodás mintacsomagot is kaptam (goodie bag):

zalla, lefotózom, ha hazaérek. A Bissou Balmot és a Jelly-t is, szerintem csodálatosak, és nem mindegyik hideg árnyalat.
Még sosem volt ilyen különleges rúzsom, 4-et vettem belőle. Bámulatos a formula.

8 Likes

Ma fog elérhetővé válni az oldalán :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szeretnék én ilyen szatócsboltokat látni.:rofl: Köszi szépen, nézem!

4 Likes

Titkos forrásból előkerült a bemutató videó is :slight_smile:

Bevallom, én nem estem ettől hasra, hogy be kelljen szüntetni egy csomó régebbi színt… Ezek is nagyon szépek, de még nem tudni a refillek árát sem, azért a tok kellően húzós :zipper_mouth_face:

1 Likes

A refill 25 font, a hagyományos Luxorously Lucent 27.

1 Likes

Csak ne szüntesse be a “simákat”. Azok tokkal vonóval megvannak ennyiért ezek szerint.

1 Likes

Felemás érzéseim vannak ezzel a kollekcióval kapcsolatban. Egyrészt látszik, hogy Lisa szerelem gyereke, időt és energiát nem sajnálva alkotta meg a koncepciót, designt stb. Tisztelem a szándékot (a környezetvédelmit főleg), de őszintén szólva kicsit értetlenül is állok előtte. Nem szedtem még szét a CT újratölthető rúzsom, de szinte biztos, hogy nagyrészt azt is újra lehetne hasznosítani.

Az ára viszont elég húzós mindehhez. A színek -okkkal ugyan- de már megint nagyon biztonsági játékosok. A finish pedig számomra nagyon emlékeztet a Luxoriously Lucent rúzsokra (mintha egy minimálisan pigmentáltabb lenne az új formula). De én nem látok lényeges különbséget, hogy emiatt külön kategóriát kellett volna alkotni.

3 Likes

Ezt jól megfogalmaztad. Engem finish tekintetében az EL Bar Red Pure Colour Lovera emlékeztetnek vagy kicsit a BB rúzsokra. Egyik sem matt, de nem is olyan nagyon fényes. Én csak örülök, hogy év elején betáraztam a Velvetekből, sokat közülük már megszüntetett. (Persze az izgalmas színeket)
Barátnőm rendelt belőlük, nagyon kíváncsi vagyok a véleményére.

2 Likes

Most, hogy megnéztem a videót, őszintén, nekem nagyon szimpatikus az egész projekt. Egyrészt nyilván, ahogy @zalla írta, a környezettudatosság miatt, ami itt, nem úgy mint más márkáknál, nem csak hangoztatva van, hanem meg is valósul.

Másrészt az, amit képvisel, ez a “tovább örökíthetés” szintén betalált. Mint valaki, aki maga is őrzi a nagymamája egyik régi rúzsát, a kis tükrös tokjával együtt, tudom, milyen jó érzés, ha egy ilyen hátramarad, egy kis apróság, egy darabka belőle, ami, bár ő már nincs itt, kezembe véve mégis valahogy közelebb visz hozzá és az emlékéhez. Nyilván, ettől függetlenül továbbra is nagyon drága egy termék, de Lisa sosem próbált másik vásárlóréteget célozni, és tapasztalom szerint, minőségben is tükröződik az ár, legalábbis nekem idáig minden termék, amit tőle vettem, a mindennapjaim része, és maximálisan elégedett vagyok velük. Szóval, igen, ez egy niche termék, eddig talán a leginkább ebbe a kategóriába sorolható terméke.

Azzal kapcsolatban voltak aggályaim, hogy a refillek milyen elv alapján lesznek összetéve, hozzákapcsolva a tokhoz, ugyanis más márkáknál (legyen szó bármilyen termékről, nem feltétlenül rúzsról) ez sokszor (számomra) nem praktikus módon van megoldva. Általában használhatatlanok önmagukban, és/vagy ugyanis miután kikerülnek a csomagolásból, nem igazán lehet velük mit kezdeni például akkor, ha esetleg több színt is birtokolnál belőle, ami például rúzsnál szerintem gyakran megtörténik, tehát ott már jobban megéri a “kész” terméket venni legtöbb esetben, már csak tárolhatóság szempontjából is. De itt alapjáraton önmagában is funkcionálnak a refillek, kupakkal érkeznek, tehát a tok az valójában csak egy plusz, nem feltétlenül szükséges “alkatrész”, bár kétségtelenül nagyon luxus érzést ad, ha az is van. És itt visszakanyarodtunk az első bekezdéshez, vagyis, hogy nem csak afféle “szájjártatásról” van szó a fenntarthatósággal kapcsolatban, hanem valóban volt egy cél kitűzve (újrahasznosítható tartó), amit sikeresen meg is valósítottak. És mivel maga a refill még kicsivel olcsóbb is a Lucenteknél, abszolút korrektnek találom az új formula bevezetésének formáját. És, ha egyszer elfogynak a jelenlegi Lucent árnyalataim (ma is a Rose Official van rajtam :relaxed:), nagyon is valószínű, hogy a Lisa/Simone árnyalat a kosaramban landol (tok nélkül).

1 Likes

Violette FR Bisou Balm és Jelly,
Bámulatos formula, ilyennel még sosem találkoztam. Lehet, hogy mindegyik árnyalatot beszerzem, mert imádom, és jöttek ki új árnyalatok is.

Ezen a videón látszik, hogy miről beszélek:
https://www.youtube.com/shorts/THlBsC3Cpug

8 Likes

Nagyon szépek!

Meg tudod írni, ezek milyen árnyalatok?

Jaj, a Jelly, nem is rendeltem most semmit, lehet, hogy erre nevezek be. Neked melyik árnyalat van még?

1 Likes

A legvilágosabb, barna árnyalat a Calisson, a pinkes, pirosas árnyalat a Sucette, a melegebb piros a Bêtise
Itt teljesen színhű minden kép és videó:

A Jelly a Bonbon a La Rose (imádom a neveket):

Ez a termék pedig most abszolút kedvencem, hajra, teste is, csodás cucc:

Én most ezt szeretném megrendelni ,csak várom, hogy kapható legyen a Rouje szempillagöndörítő:

8 Likes

@Gloria tényleg szuper a peptides szérum. :stuck_out_tongue:

1 Likes

Örülök, nekem is bevált, tuti veszek még. :grinning:

1 Likes

K18 hajmaszk a Rossmannban!

7 Likes